Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μάρθα στο ψυχιατρείο!

Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Μάρθα στο ψυχιατρείο!

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Η Μάρθα κλείνεται στο ψυχιατρείο!

Δείτε αναλυτικά!

Μη χάσετε το αποκλειστικό που σας έχουμε για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Η Κάτια βρίσκεται πλέον ασφαλής στο σπίτι της Μαρίνας μετά τη μεγάλη της αυτή περιπέτεια, όμως τα δύσκολα για τη Μάρθα τώρα αρχίζουν. Η θεία δίκη θα την τιμωρήσει με τον σκληρότερο τρόπο. Ο κλοιός πλέον στενεύει για τη Μάρθα. Η προσπάθειά της να κρατήσει τη Μαρίνα μόνο γι’ αυτήν, το γεγονός ότι την αντικατέστησε στην καρδιά της με την πραγματική της θυγατέρα και ο τρόπος που επέλεξε να διεκδικεί την απόλυτη αφοσίωσή της σε εκείνη, της έγιναν ψύχωση. Η εμμονή της αυτή την οδήγησε στο να γίνει κατ’ εντολήν δολοφόνος.

Το ένα ψέμα έφερε το άλλο και η αποκάλυψη ότι η Κάτια είναι η μητέρα της Μαρίνας ήταν για εκείνη αβάσταχτη. Πώς μπορούσε η γυναίκα που έβαλε να δολοφονήσουν την κόρη της τώρα να την κρατήσει στην αγκαλιά της; Και όλα αυτά που έκανε η Μάρθα θα ξεχνιούνταν και μαζί και εκείνη; Εχοντας αυτές τις σκέψεις δεν δίστασε να βάλει να χτυπήσουν μέχρι θανάτου την Κάτια στη φυλακή, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει στο ξενοδοχείο που την είχε κλεισμένη, απείλησε τον Νίκο προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση και παράλληλα διαστρέβλωνε όλα τα στοιχεία που οδηγούσαν τη Μαρίνα στα ίχνη της μητέρας της.

Επιπλέον ενοχοποίησε τον Φώτη ως δολοφόνο της γυναίκας του Νίκου «φυτεύοντας» τη βέρα της δολοφονημένης στα πράγματά του. Η διεκδίκηση της αγάπης της Μαρίνας και του αποκλειστικού της δικαιώματος να τη θεωρεί μάνα της την οδήγησαν μέχρι και στο έγκλημα. Ο πρώτος που την υποπτεύθηκε ήταν ο Φώτης και είχε δίκιο όσο και αν η Μαρίνα αρνιόταν να τον πιστέψει.

Το μυαλό της Μάρθας σαλεύει

Η Μαρίνα μαθαίνει τον ρόλο της Μάρθας στην απαγωγή της Κάτιας και τη συνεργασία της με τον Νίκο προκειμένου να την εξοντώσει. «Πώς μπόρεσες; Η Κάτια είναι η μάνα μου. Η μάνα μου, το ακούς; Κι εσύ πήγες να τη σκοτώσεις. Είσαι τέρας», της φωνάζει όταν έρχεται αντιμέτωπη...

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Tivi ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!!