8 λέξεις: Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονία, αναπηρία και επιστροφή σοκ στα επόμενα επεισόδια!

Τι θα δούμε; Όλο το ρεπορτάζ και οι εξελίξεις!

8 λέξεις: Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονία, αναπηρία και επιστροφή σοκ στα επόμενα επεισόδια!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ! Δολοφονία, αναπηρία και επιστροφή σοκ στα επόμενα επεισόδια! Τι θα δούμε;

Λόγω των εορτών, οι «8 λέξεις» δεν θα μεταδίδονται για δύο εβδομάδες. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα επιστρέψουν στον ΣΚΑΪ από τις 6 Ιανουαρίου και οι εξελίξεις θα είναι πραγματικά καταιγιστικές Το TV24 έχει αποκλειστικά το ρεπορτάζ για όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις, δυσάρεστα γεγονότα και νέα πρόσωπα έρχονται να αναστατώσουν τους ήρωες των «8 λέξεων». Η εξέλιξη της υγείας της Ολυμπίας θορυβεί τον Σίμο και την Εύα. Η εγχείρηση μπορεί να πήγε καλά, αλλά η μικρή Ολυμπία, όπως θα δούμε, δεν αισθάνεται τα πόδια της. Παρόλο που οι γιατροί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή την εξέλιξη, η Ολυμπία παίρνει εξιτήριο και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Το κορίτσι μένει ανάπηρο και επιστρέφει στο σπίτι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι… Η ψυχολογία του παιδιού είναι τραγική, ενώ οι γονείς της, που υποφέρουν κρυφά, προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο λέγοντάς της ότι είναι κάτι προσωρινό και ότι πολύ σύντομα θα περπατήσει. Ομως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά και το ξέρουν. Την ίδια στιγμή ο Φοίβος αναλαμβάνει και πάλι δράση και εκτελεί ένα ακόμη συμβόλαιο θανάτου.

Στα νέα επεισόδια, η μικρή Αριάδνη είναι ακόμα εξαφανισμένη. Αυτό το τραγικό γεγονός έχει ξεσηκώσει τους πάντες και παράλληλα έχει κινητοποιήσει ολόκληρη την Κέρκυρα. Ολοι ψάχνουν να βρουν τα ίχνη της μικρής και να εντοπίσουν ένα σημάδι ζωής. Να σας θυμίσουμε και ένα ακόμα αποκλειστικό - βόμβα για την σειρά...

Τραγική φιγούρα η Ηλιάνα αλλά και ο Μιχαήλ, ο οποίος τα βάζει με όλους που εμπιστεύτηκε την κόρη του. Φυσικά τα βάζει και με τον εαυτό του που παρασύρθηκε και την άφησε στα χέρια της Ηλιάνας, με την οποία πλέον είναι στα μαχαίρια. Ολοι περνούν δύσκολες ώρες αγωνίας για την τύχη του παιδιού.

Το γεγονός όμως αυτό στέκεται αφορμή για να φέρει πιο κοντά τον Μιχαήλ με τον Οδυσσέα. Τα δύο αδέλφια δένονται μπροστά στη δυστυχία και ο Οδυσσέας συμπαραστέκεται στον αδελφό του με κάθε τρόπο.

Ωστόσο η Ηλιάνα δεν λέει να δει τα δει τα πράγματα πιο καθαρά και το μίσος της για τον Οδυσσέα και την Ερση γίνεται ακόμα πιο βαθύ. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τους θεωρήσει ενόχους για την εξαφάνιση της κόρης της. Η κοπέλα, ψυχικά διαταραγμένη, αρχίζει να ουρλιάζει ότι η Ερση και ο Οδυσσέας της πήραν το παιδί. Μάταια όλοι προσπαθούν να τη συνεφέρουν. Η κατάσταση της υγείας της κλονίζεται ακόμη περισσότερο και ενώ δεν έχει ένα καλό νέο για το παιδί της, φτάνει στα άκρα κάνοντας κακό στον εαυτό της. Χάνοντας την επαφή με την πραγματικότητα και τη λογική, η Ηλιάνα θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί!