Elif - Αποκλειστικό «φωτιά»! Εκβιασμός σοκ της Αρζού - Ο Ουμίτ εκτός ορίων!

«Ή τις σκοτώνεις, ή με χάνεις»!

Elif - Αποκλειστικό «φωτιά»! Εκβιασμός σοκ της Αρζού - Ο Ουμίτ εκτός ορίων!

Αποκλειστικό «φωτιά» για την σειρά του star, Elif! Εκβιασμός σοκ της Αρζού - Ο Ουμίτ εκτός ορίων και εννοείται πως έχουμε τις εξελίξεις!

Ο Ουμίτ αποφασίζει να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ, αλλά ένα απρόοπτο χαλάει τα σχέδιά του. Στο μεταξύ ο Μουράτ αποκαλύπτει στη Ζεϊνέπ πως η Τουλάι είναι έγκυος και μία σειρά από παρεξηγήσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω! Τέλος, ο Γιουσούφ έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του! Ή μήπως όχι;

Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που τον έβαλε η Αρζού να κάνει! «Είμαι με το μέρος σου, σε βοηθάω να τους καταστρέψεις, αλλά δεν είμαι δολοφόνος», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Τότε λυπάμαι, δεν έχουμε πλέον κανένα λόγο να συνεχίσουμε τη σχέση μας. Ή τις σκοτώνεις ή θα με χάσεις» και πάει να φύγει. Εκείνος τη σταματάει και της υπόσχεται πως θα το κάνει! Από την άλλη η Μελέκ είναι προβληματισμένη με όσα άκουσε να συζητάνε η Ελίφ με την Ιντζί, ενώ ο Γιουσούφ προσπαθεί ακόμα να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της Ιντζί. Φοβάται πως το παρελθόν του έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα: «Πρέπει να μείνω μακριά από τα κορίτσια! Δεν ξέρω μέχρι πού είναι ικανοί να φτάσουν για να εκδικηθούν, δεν μπορώ να τις βάλω σε κίνδυνο», λέει στον φίλο του. Στο μεταξύ, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ κανονίζουν να γνωρίσουν μια κοπέλα στον Μουράτ. Οι δυο τους καταστρώνουν ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να φανεί η γνωριμία τους ως τυχαίο γεγονός. Ο Μουράτ όμως καταλαβαίνει πως το έκαναν επίτηδες και δεν συμπαθεί καθόλου την κοπέλα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι με πρόφαση πως έχουν δουλειά φεύγουν και αφήνουν τα δύο νέα παιδιά μόνα τους. Η Ζεϊνέπ συναντάει το πρώην αφεντικό της που της προσφέρει ξανά δουλειά και εκείνη δέχεται. Ομως φοβάται να το πει στον Σελίμ!

Παρεξήγηση με Ζεϊνέπ, Βεϊσέλ & Τουλάι!

Εχει πια νυχτώσει και ο Μουράτ δεν έχει επιστρέψει σπίτι, όταν τηλεφωνεί η Αϊλά στην Τουλάι και της λέει για όλα όσα συζήτησαν με τον Μουράτ. «Μέχρι και για γάμο μιλήσαμε», λέει η κοπέλα και εκείνοι πιστεύουν πως το ραντεβού πήγε καλά. Ομως ο Μουράτ πάει στη Ζεϊνέπ και της λέει πως η Τουλάι είναι έγκυος. Εκείνη το παίρνει ψύχραιμα, αλλά ο Μουράτ είναι ενοχλημένος: «Πώς γίνεται να μας το κρύβουν; Δεν θα έπρεπε να μας το είχαν πει από την πρώτη στιγμή;». Η Ζεϊνέπ καλεί κρυφά τον πατέρα της και του λέει πως έμαθε τα νέα, εννοώντας την εγκυμοσύνη της Τουλάι, αλλά ο Βεϊσέλ πιστεύει πως μιλάει για την κοπέλα που γνώρισε στον Μουράτ.


Η Ελίφ καλεί τον Γιουσούφ στη γιορτή

Ο Ουμίτ έχει τρελαθεί από το δίλημμα που έχει να αντιμετωπίσει. Από τη μία σκέφτεται τον έρωτά του για την Αρζού και από την άλλη την αγάπη που του έχει η μικρή Ελίφ. Πίνει όλο το βράδυ και σπάει τα πράγματα από τα νεύρα του! Η Αρζού καλεί την Ασουμάν να φάνε μαζί βραδινό και η κοπέλα φοβάται για το τι θα κάνει ο Ουμίτ. Η Αρζού της λέει: «Μη φοβάσαι, δεν θα μας κάνει τίποτα! Ξέρω τι σου λέω». Η Ελίφ έχει να πει ένα ποίημα στο σχολείο και είναι ενθουσιασμένη και θέλει να έρθει να τη δει και ο Βεϊσέλ. Ετσι η Μελέκ του τηλεφωνεί για να τον καλέσει και εκείνος δέχεται να πάει με την Τουλάι. Ο Ουμίτ βασανίζεται στην ιδέα πως θα σκοτώσει κάποιον, αλλά αγαπάει πολύ την Αρζού και έτσι αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιό του. Η Ελίφ πηγαίνει στο σχολείο ντυμένη σαν πριγκίπισσα. Να σας θυμίσουμε και ένα ακόμα αποκλειστικό μας για την σειρά που είχε προκαλέσει αίσθηση...

Είναι έτοιμη να απαγγείλει το ποίημα της αλλά δεν βρίσκει την τιάρα της. Την έχει ξεχάσει και ζητάει άδεια από τη δασκάλα της να πάει να την πάρει. Οταν φτάνει στη γειτονιά ζητάει και από τον Γιουσούφ να έρθει στη γιορτή του σχολείου αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί γιατί έχει δουλειά. Η Μελέκ βλέπει την κόρη της εκεί και της λέει: «Τι κάνεις εσύ εδώ;», και η μικρή της απαντάει πως δεν φόρεσε την τιάρα της. Στη συνέχεια ρωτάει τη μητέρα της αν ο θείος της θα πάει να τη δει, αλλά η Μελέκ της απαντάει πως ο Σελίμ έχει δουλειές και δεν θα μπορέσει. «Κανείς δεν θα έρθει να με δει; Ούτε ο θείος μου ούτε ο Γιουσούφ;», λέει η μικρή στενοχωρημένη. Οταν ο Γιουσούφ ακούει πως δεν θα πάει ο Σελίμ, αποφασίζει να μη χαλάσει χατίρι στη μικρή. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου στο tv24 που κυκλοφορεί!