Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός, εγκυμοσύνη και εκδίκηση από τη νέα σεζόν!

Καρέ - καρέ τα νέα επεισόδια!

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός, εγκυμοσύνη και εκδίκηση από τη νέα σεζόν!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες από τον ΑΝΤ1! Χωρισμός, εγκυμοσύνη και εκδίκηση από τη νέα σεζόν στις οθόνες σας!

Μπορεί οι «Αγριες μέλισσες» για δύο εβδομάδες να κάνουν διακοπές λόγω των εορτών, όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε, ωστόσο το TV24 έχει κατ' αποκλειστικότητα όλα όσα θα δείτε στη σειρά στο β' μισό της σεζόν!

Εγκυμοσύνη, χωρισμός, εκδίκηση και αποκαλύψεις είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα σας καθηλώσουν...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ελένη & Θωμάς ζευγάρι

Μετά από έναν ακόμη καβγά με τους Σεβαστούς, η Ασημίνα που δεν αντέχει άλλο, πάει στο πατρικό της και βρίσκει την Ελένη. Πέφτει στην αγκαλιά της και της λέει πόσο πολύ της έλειψε, χωρίς να της αποκαλύψει το παραμικρό για τα δεινά που ζει στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ελένη που καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει, τη ρωτάει αν είναι καλά και τότε η κοπέλα της δικαιολογείται με τον φόνο του Σέργιου, ότι νιώθει άσχημα να αντικρίζει καθημερινά την οικογένειά του. Ομως καμία από τις δύο δεν ξέρει ότι την κουβέντα τους κρυφακούει ο Θωμάς! Πλέον έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να κερδίσει την Ελένη! Αφού λοιπόν της αποκαλύπτει πως ξέρει όλη την αλήθεια, στη συνέχεια της υπόσχεται πως δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν τίποτα! Η Ελένη σκέφτεται όλες τις θυσίες που έχει κάνει για εκείνη και αποφασίζει να του δώσει μία ευκαιρία και να γίνουν ζευγάρι!


Η Δρόσω έγκυος από τον Νικηφόρο

Η Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών ζει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της και οι απειλές της Μυρσίνης κάνουν την κοπέλα να μην αποκαλύπτει σε κανέναν όσα περνάει. Παράλληλα ο Νικηφόρος αρχίζει να δείχνει αδιαφορία προς εκείνη και ασχολείται με το βιβλίο που ετοιμάζει. Από την άλλη ο Δούκας πιέζει την κοπέλα να πείσει την Ελένη να του δώσει τα χωράφια της. Η Ασημίνα ξεσπάει και τσακώνεται με τον Νικηφόρο. Εκνευρισμένος φεύγει από το σπίτι και στον δρόμο συναντάει τη Δρόσω. Εκείνη θα ενδιαφερθεί να μάθει τι του συμβαίνει και εκείνος θα της ανοίξει την καρδιά του. Αυτό τους φέρνει κοντά και δίνουν το πρώτο τους φιλί, που αργότερα θα οδηγήσει σ' έναν αμοιβαίο παθιασμένο έρωτα, που θα καταλήξει και στην απόκτηση ενός μωρού...


Η Μυρσίνη εκδικείται τον Θωμά

Η είδηση ότι Θωμάς και Ελένη έχουν γίνει ζευγάρι πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Περισσότερο απ' όλους όμως αντιδρούν ο Λάμπρος και η Μυρσίνη, που δεν μπορούν να πιστέψουν το νέο που ακούν! Η Μυρσίνη πάει να βρει τον Θωμά και αρχίζει να του φωνάζει πως τόσο καιρό την κορόιδευε και τη χρησιμοποιούσε. Ο Θωμάς της ξεκαθαρίζει πως όλα τελείωσαν μεταξύ τους και τη διώχνει από κοντά του. Τότε εκείνη του υπόσχεται να τους εκδικηθεί και τους δύο και βάζει μπροστά το σχέδιό της για να βγάλει από τη μέση τον Θωμά!


Ο Θωμάς δολοφόνησε τον γιο του Νέστορα

Ο Θωμάς Κυπραίος στον πόλεμο από εκεί που ήταν με την πλευρά των ανταρτών, στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του! Αυτό συνέβη καθώς αποφάσισε να πάρει το μέρος των εχθρών και να γίνει δωσίλογος. Ο γιος του Νέστορα μαζί με άλλους Ελληνες τον συνέλαβαν και τον βασάνισαν για την προδοσία του. Από εκεί προέρχονται και τα σημάδια από μαστίγιο στην πλάτη του Θωμά, που έχουμε δει κατά καιρούς. Κι ενώ το τέλος για τον Θωμά ήταν προκαθορισμένο, κάποια στιγμή εκείνος καταφέρνει να το σκάσει, έχοντας όμως στο μυαλό του να εκδικηθεί αυτούς που τον βασάνισαν. Στο μεταξύ ο Νέστορας είχε πιέσει τον γιο του να πάει σε μια αποστολή στην οποία όμως εκείνος είχε ενδοιασμούς. Ο ταξίαρχος επέμενε και έτσι ο γιος του μαζί με μια ομάδα Ελλήνων ξεκινούν για να φέρουν εις πέρας αυτό που τους ζητήθηκε. Δεν γνώριζαν όμως πως ο Θωμάς, ως προδότης, είχε μάθει τι επρόκειτο να γίνει και τους «κάρφωσε» στους Γερμανούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί όλη η ομάδα! Η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως, όταν ο Νέστορας θα καταλάβει πως τόσο καιρό είχε στο σπίτι του τον δολοφόνο του γιου του!


Ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Σεβαστού απατάει τον Δούκα με τον Θωμά Κυπραίο, αφού και στο παρελθόν εκείνη είχε ζήσει έναν παράφορο έρωτα, από τον οποίο προέκυψε ο Νικηφόρος. Δεν είναι τυχαίο που η ισχυρή γυναίκα έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει. Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξαρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα! Αλλωστε εκείνος την είχε απειλήσει ανοιχτά ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της και να μην τον προκαλεί και το αποκαλύψει! Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως και το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο!


Ο Δούκας μαθαίνει την απιστία της Μυρσίνης

Δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφή η παράνομη σχέση της Μυρσίνης και του Θωμά, καθώς αυτό το ειδύλλιο θα φτάσει στα αυτιά του ισχυρού και αδίστακτου Δούκα Σεβαστού! Ποια όμως θα είναι η αντίδρασή του μπροστά στην απιστία της γυναίκας που λατρεύει παθιασμένα; Μπορεί η αρχική του αντίδραση να είναι ο θυμός, καθώς θεωρεί πως τον εξέθεσε στο Διαφάνι, όμως στην πορεία ο Δούκας θα δείξει πως έχει και μια άλλη πλευρά πιο ευαίσθητη! Αυτό θα τον ταρακουνήσει, ώστε να δει πού έχει κάνει λάθη στον γάμο του, και θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να κερδίσει ξανά την καρδιά της γυναίκας του.


Πόλεμος ανάμεσα στις Σταμίραινες!

Η αποκάλυψη του παράνομου δεσμού της Δρόσως και του Νικηφόρου και η απρόσμενη εγκυμοσύνη θα γίνει η αρχή για τον πόλεμο που θα ξεσπάσει ανάμεσα στις τρεις αδελφές και όχι μόνο! Η Ασημίνα νιώθει την απόλυτη προδοσία στο πετσί της, ενώ η Ελένη γίνεται έξω φρενών με την κατάσταση στην οποία έχουν έρθει τα πράγματα. Μάλιστα χαστουκίζει τη μικρή της αδελφή για πρώτη φορά και παράλληλα της φωνάζει πως εξαιτίας της έγιναν δολοφόνοι Για την τιμή της, και εκείνη την «πούλησε» φθηνά. Οι τρεις αδελφές βρίσκονται πια σε πόλεμο!