Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού διαλύει το κεφάλι του Ουμίτ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του!

Βάφει ξανά τα χέρια της με αίμα!

Elif: Αποκλειστικό! Η Αρζού διαλύει το κεφάλι του Ουμίτ! Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif στο STAR. Καρέ καρέ το τραγικό τέλος του Ουμίτ. Η Αρζού του διαλύει το κεφάλι και τον σκοτώνει.

Για άλλη μια φορά βάφει τα χέρια της με αίμα η αδίστακτη Αρζού, η οποία αυτή τη φορά δολοφονεί τον Ουμίτ, ύστερα από έναν μεγάλο καβγά που είχαν! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Αρζού και ο Ουμίτ πάρουν την απόφαση να παντρευτούν προκαλώντας μεγάλο σοκ στην οικογένεια Εμιρόγλου, καθώς πλέον το αδίστακτο ζευγάρι έχει όλη τη δύναμη να τους εξοντώσει! Και το κάνει με το να τους πετάξει έξω από το κτή

μα! Η Αρζού καταφέρνει να πάρει το κτήμα, ωστόσο δεν σταματάει να θέλει να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά! Κάτι που προκαλεί τις αντιδράσεις του Ουμίτ, που πια δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της γυναίκας του. Τα προβλήματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στον γάμο τους, ενώ η αποτυχημένη εγκυμοσύνη της Αρζού δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση! Η αρχή του τέλους έρχεται όταν η Αρζού απάγει ξανά την Ελίφ και θα προσπαθήσει να σκοτώσει το μικρό κοριτσάκι! Σύντομα όλοι καταλαβαίνουν πως η αδίστακτη γυναίκα κρύβεται πίσω απ’ όλα, η αστυνομία βγάζει ένταλμα σύλληψης και όλα δείχνουν πως επιτέλους θα τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει.

Ομως η Αρζού αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να... παραδοθεί εύκολα και έτσι σκηνοθετεί τον θάνατό της για να αποφύγει τη φυλακή! Η οικογένεια Εμιρόγλου από τη μια πιστεύει πως πια τα βάσανά της έχουν τελειώσει και από την άλλη, παρά τα όσα έχουν γίνει, δεν κρύβουν τη λύπη για τον τρόπο που η Αρζού «πέθανε». Ομως εκείνη επιστρέφει για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε... Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχει τίποτα!

Καρέ-καρέ η δολοφονία

Μετά τον υποτιθέμενο θάνατο της Αρζού, ο Ουμίτ χάνει τα πάντα, η τράπεζα του κάνει κατάσχεση και εκείνος αποφασίζει να πουλήσει το κτήμα! Οταν η Αρζού εμφανίζεται μπροστά του ζωντανή και του εξηγεί πως σκηνοθέτησε τον θάνατό της, εκείνος της φέρεται υποτιμητικά και την κατηγορεί για όλα: «Εξαιτίας σου τα έχασα όλα! Και ξέρεις κάτι; Πούλησα το σπίτι».

Elif

Η Αρζού γίνεται έξαλλη: «Τι εννοείς; Πώς το έκανες αυτό; Αυτό το σπίτι είναι τα πάντα για μένα, είναι ό,τι έχω, είναι η Αρζού αυτό το σπίτι. Πάρε να ακυρώσεις την πώληση! Ξεχνάς μάλλον ποια είμαι». Εκείνος την κοιτάζει ειρωνικά: «Εχασες, Αρζού! Επρεπε όλα αυτά να τα σκεφτείς προτού κάνεις τις τρέλες σου! Επαθες εμμονή με τη Μελέκ και την Ελίφ και έχασες τα πάντα, εμένα, το μωρό και τον εαυτό σου!

Τούρκικη σειρά

Η Αρζού Καραπινάρ δεν υπάρχει πια». Την επόμενη μέρα φτάσουν οι άνθρωποι που αγόρασαν το σπίτι, αλλά η Αρζού αρνείται να φύγει και ο Ουμίτ τη βγάζει έξω με το ζόρι. «Αν ήταν ο Κενάν εδώ θα έκανε τα πάντα για να πάρει το σπίτι πίσω, εσύ όμως δεν κάνεις τίποτα», του λέει η Αρζού και εκείνος φεύγει: «Κάνε ό,τι θέλεις, εμένα ξέχνα με. Βαρέθηκα τα όσα λες και κάνεις».

Σειρά STAR

Εκείνη του απαντάει: «Κι εγώ βαρέθηκα εσένα! Εξαιτίας σου τα έχασα όλα και θα φέρεις τον κόσμο ανάποδα να τα πάρεις πίσω, αλλιώς δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Εκείνος ξεσπάει:... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TIVI ΣΤΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ.

Elif αποκλειστικό

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση...