MasterChef: Η αποκάλυψη κριτή για τον τέταρτο κύκλο που δεν περίμενες! «Φέτος έχουμε...»

Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

MasterChef: Η αποκάλυψη κριτή για τον τέταρτο κύκλο που δεν περίμενες! «Φέτος έχουμε...»

Η αποκάλυψη του κριτή του MasterChef για τον τέταρτο κύκλο που δεν περίμενες. «Φέτος έχουμε...».

Γύρω στις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του «MasterChef» όπως έκανε γνωστό ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη του στο Dot.

Τα γυρίσματα μάλιστα έχουν ξεκινήσει καιρό και διαρκούν περίπου 10 ώρες το καθένα.

Φέτος είπε πως θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά μαγειρικά. «Κρίνουμε λεπτομέρειες και έχουμε δυσκολέψει πολύ τις δοκιμασίες» είπε.

Το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζομένων στην κουζίνα αλλά και η αγάπη τους για την μαγειρική είναι αυτά που θα αναδείξουν τον νικητή.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το Master Chef έστειλε μήνυμα "φωτιά" λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού! «Να πάρεις ταξί...»!

MasterChef: Η «βόμβα» που περιμέναμε «έσκασε»! Οι κριτές βρέθηκαν ξανά μαζί και...

Μόλις «έσκασε» η «βόμβα» που περιμέναμε όλοι για το MasterChef! Οι τρεις κριτές βρέθηκαν μαζί ξανά και... έφαγαν «βρώμικο»!

Το πρώτο trailer του διαγωνισμού μαγειρικής, MasterChef 4 μόλις κυκλοφόρησε από το Star και για μία ακόμα φορά οι τρεις κριτές αυτοτρολάρονται.

Αρχικά βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλος να πηγαίνουν σε μία καντίνα και να ζητούν τρία σάντουιτς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλει να είναι περιποιημένα και τότε ακούγεται ο ιδιοκτήτης της καντίνας να λέει: «Ωπ, δε σε είδα. Είναι κι αυτό ψηλό;» και τότε οι άλλοι δύο ξεσπούν σε γέλια. Τα τρία σάντουιτς είναι έτοιμα και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφωνεί: «Που να δείτε και το τέταρτο».

Στο trailer του MasterChef κάποια στιγμή εμφανίζονται και παλαιότεροι παίκτες όπως οι: Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ασημίνα Ουστάλι, Γωγώ Δελογιάννη, Μανώλης Σαρρής.

Δείτε το σχετικό βίντεο: