Άγριες Μέλισσες - Σούπερ αποκλειστικό! Η Ασημίνα κλέβει το μωρό της Δρόσως!

Οι δραματικές στιγμές καρέ - καρέ!

Άγριες Μέλισσες - Σούπερ αποκλειστικό! Η Ασημίνα κλέβει το μωρό της Δρόσως!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1! Η Ασημίνα κλέβει το μωρό της Δρόσως και έχουμε τις εξελίξεις, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο, αλλά η Ασημίνα θα μεγαλώσει το μωρό! Ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις «Αγριες μέλισσες» εξασφάλισε για εσάς το TiVi Σίριαλ και σας το παρουσιάζει καρέ-καρέ και με τους διαλόγους των πρωταγωνιστών! Από την Γιάννα Παπανικολάου...

Πρώτο το TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει τον έρωτα της Δρόσως για τον Νικηφόρο (τεύχος 406 που κυκλοφόρησε 16 Οκτωβρίου) και στη συνέχεια σας αποκάλυψε πως οι δυο τους θα κάνουν έρωτα (τεύχος 409 που κυκλοφόρησε 6 Νοεμβρίου) και θα υπάρξει αμοιβαίος έρωτας! Και αυτή τη φορά το περιοδικό μας εξασφάλισε για εσάς τους αναγνώστες του ακόμη ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σας σειρά του ANT1 «Αγριες μέλισσες» και που αφορά το παράνομο ζευγάρι Δρόσω - Νικηφόρος!


Η Ασημίνα γίνεται η μάνα του μωρού!

Σοκ προκάλεσε η τελευταία σκηνή του επεισοδίου πριν τις γιορτές, όπου η Δρόσω και ο Νικηφόρος κάνουν έρωτα και τα social media πήραν φωτιά από τα σχόλια των τηλεθεατών. Οι περισσότεροι κατηγόρησαν το παράνομο τηλεοπτικό ζευγάρι και τάχτηκαν υπέρ της Ασημίνας, ενώ επισήμαναν πόσο διπρόσωπος ήταν τελικά ο Νικηφόρος που μέχρι τότε είχε την εύνοιά τους για το πώς διεκδίκησε τον έρωτά του για την Ασημίνα πηγαίνοντας κόντρα σε όλους!

Οσον αφορά τη σειρά, τα δύο νέα παιδιά θα ερωτευτούν στ’ αλήθεια και παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν ότι θα τα αφήσουν όλα πίσω τους και θα ξεχάσουν ό,τι συνέβη μεταξύ τους, τα συναισθήματά τους αποδεικνύονται πολύ πιο ισχυρά από τις τύψεις που νιώθουν απέναντι στην Ασημίνα. Οσο κι αν εκείνη προσπαθεί να πλησιάσει ερωτικά τον άντρα της, τόσο εκείνος την αποφεύγει και η ψυχολογική της κατάσταση σε συνδυασμό με τον πόλεμο που δέχεται από τους Σεβαστούς τη ρίχνουν ακόμα περισσότερο στον Καιάδα που ζει!

Ομως δεν τολμάει να μιλήσει σε κανέναν! Από την άλλη και η Δρόσω συνεχίζει να κάνει την επανάστασή της προκαλώντας την οργή της Ελένης που δεν ξέρει πού θα βγει όλο αυτό! Κι ενώ ο καιρός προχωράει, ένα πρωί η Δρόσω θα χάσει τις αισθήσεις της και θα λιποθυμήσει. Η Ελένη τρομάζει και τρέχει κοντά της, ενώ φωνάζει τη κυρά Ρίζω για να την εξετάσει. Το σοκ είναι τεράστιο όταν ανακοινώνει πως η μικρή περιμένει παιδί! Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και θεωρεί πως η κυρά Ρίζω έχει κάνει κάποιο λάθος. «Ελένη μου, δεν κάνω ποτέ λάθος σ’ αυτά! Καλύτερα να μιλήσεις με τη Δρόσω», της λέει και παράλληλα της υπόσχεται πως δεν θα πει το παραμικρό σε κανέναν!

Η Ελένη απαιτεί από τη Δρόσω εξηγήσεις και εκεί σκάει η δεύτερη βόμβα από το στόμα της μικρής Σταμίρη που αποκαλύπτει τον κρυφό δεσμό της με τον Νικηφόρο. Η Ελένη γίνεται έξαλλη και τη χαστουκίζει: «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο; Με τον άντρα της αδελφής σου; Πώς τόλμησες;», ουρλιάζει. Η Ασημίνα μαθαίνει συγκλονισμένη κι εκείνη τα νέα! «Πώς μου το έκανες αυτό, Δρόσω; Μου λες πώς μπόρεσες; Με τον Νικηφόρο; Τον άντρα μου; Με πρόδωσες, Δρόσω και δεν θα σου το συγχωρέσω ποτέ αυτό», της ξεκαθαρίζει και στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη και με τον Νικηφόρο, ο οποίος σοκάρεται που η Ασημίνα έμαθε για τη σχέση του με τη Δρόσω, αλλά και με την εγκυμοσύνη της αδελφής της: «Ασημίνα, δεν έχω τι να σου πω», της λέει και εκείνη θυμώνει: «Να μου πεις τι, Νικηφόρε; Πως όλα ήταν ένα ψέμα, που σε πίστεψα, ενώ είσαι ίδιος με όλους τους άλλους; Τι να μου πεις; Σε σιχαίνομαι κι εσένα κι αυτή». Η Ελένη κάνει μια συζήτηση με τη Δρόσω: «Μη μιλήσεις σε κανέναν και μην κυκλοφορείς πολύ έξω μέχρι να βρεθεί λύση», της λέει η Ελένη, ενώ η Δρόσω την παρακαλάει: «Μη μου πάρετε το μωρό!», αλλά η Ελένη επιμένει: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, πάω να βρω την κυρά Ρίζω». Η Δρόσω αρχίζει να συνειδητοποιεί το κακό που έκανε και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ασημίνα που το μαθαίνει σπεύδει κοντά της. «Συγχώρεσέ με, Ασημίνα! Εκανα μεγάλο λάθος, το έχω μετανιώσει, όμως πες τους να μη μου πάρουν το παιδί», την παρακαλάει και τότε η Ασημίνα βρίσκει τη λύση: «Θα γεννήσεις το παιδί, αλλά θα το πάρω εγώ».

Όλο το ρεπορτάζ στο TV Σίριαλ που κυκλοφορεί!