8 Λέξεις: Σοκαριστικές εξελίξεις! (07/01) H Τόνια καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης του Μιλτιάδη παρέα με τον Αλέκο

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Σοκαριστικές εξελίξεις! (07/01) H Τόνια καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης του Μιλτιάδη παρέα με τον Αλέκο

Σοκαριστικές εξελίξεις στις 8 λέξεις σήμερα. H Τόνια καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης του Μιλτιάδη παρέα με τον Αλέκο.

Τι θα δούμε στην σειρά του ΣΚΑΙ απόψε:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 132:

Η συνάντηση του Μάρκου με τη νόνα, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη στο κελάρι των Καλλέργηδων εκείνη τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, πριν 10 χρόνια και όλα δείχνουν πως πολλά μυστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και ο Μάρκος δεν σκοπεύει ακόμα να πει όλη την αλήθεια. Στο μεταξύ, ο Άκης είναι πολύ ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο Δημήτρης αποδέχτηκε επιτέλους τη μικρή Αθηνά, αλλά χαίρεται επίσης και για την καλή πορεία που δείχνει να έχει η ψυχολογική κατάσταση της Ηλιάνας, αφού ο γιατρός της τον ενημερώνει πως τις επόμενες μέρες θα βγει από την κλινική. Η Εύα, αλλά και ο Νικηφόρος βιώνουν πολύ άσχημα τον αναγκαστικό χωρισμό τους, ενώ και οι δυο ξέρουν ότι δεν μπορούν να είναι μαζί σ΄ αυτή τη φάση της ζωής τους. Παράλληλα, στην Κέρκυρα ο Οδυσσέας χαίρεται πολύ με την παρουσία του πατέρα του και περνάνε όμορφες στιγμές μαζί. Ο Φοίβος στήνει παγίδα στην Σοφία, της ρίχνει υπνωτικό στο ποτό και την πετάει με το αυτοκίνητό της σε έναν γκρεμό, αφού τη θεωρεί εμπόδιο για τα επόμενα σχέδιά του!

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠ. 133:

Ο Σπύρος “τσακώνει” τον Μάρκο με μια νεαρή κοπέλα και το λέει στον Οδυσσέα! Η Ιφιγένεια συνεχίζει τον εκφοβισμό στην Τόνια κι αυτή τη φορά την απειλεί με απόλυση! Η Ολυμπία έχει αρχίσει να μαλακώνει απέναντι στην Εύα και προσπαθεί να πείσει τους γονείς της να τα ξαναβρούνε.. Ο Άκης δέχεται ένα άσχημο νέο που ενδέχεται να του αποφέρει μεγάλες ζημιές στην εταιρία. Η Ρωξάνη βλέπει για πρώτη φορά μια πλευρά του Μιχαήλ που δεν την ήξερε και παραξενεύεται λιγάκι. Τα νέα για τον θάνατο της Σοφίας στεναχωρούν απίστευτα τους Μιλτιάδη, Ιφιγένεια και Κατερίνα.. ενώ ο Φοίβος παίζει θέατρο και τους κοροϊδεύει όλους. Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Τόνια πως την θέση της στο γραφείο θα πάρει και πάλι η Κατερίνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τη δουλειά της. Η Τόνια, θέλοντας να τον εκδικηθεί, επικοινωνεί με τον Αλέκο και οι δυο τους καταστρώνουν σχέδιο.

Να θυμίσουμε και το ρεπορτάζ με την απόπειρα αυτοκτονίας της Ηλιάνας!

8 λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό! Η εγκυμοσύνη της Έρσης τρελαίνει την Ηλιάνα!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις 8 λέξεις στον ΣΚΑΙ! Η εγκυμοσύνη της Έρσης τρελαίνει την Ηλιάνα και έχουμε τις εξελίξεις!

H Hλιάνα πέφτει θύμα απαγωγής στο σπίτι της στην Κέρκυρα. Μια απαγωγή σκηνοθετημένη από τον ίδιο της τον αδελφό, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο θέλει να την αποτελειώσει... Ομως αυτό δεν είναι το μόνο χτύπημα. Μόλις την απελευθερώνουν, μαθαίνει ότι η Ερση είναι έγκυος και ορκίζεται να την κάνει να μη γεννήσει ποτέ αυτό το παιδί.


Η Ηλιάνα βιώνει την εμπειρία της απαγωγής για δεύτερη φορά, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Ωστόσο καθώς περνούν οι ώρες, οι απαγωγείς ενημερώνουν την Ηλιάνα πώς τα υποτιθέμενα λύτρα δόθηκαν και θα την αφήσουν ελεύθερη… Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, οι απαγωγείς αφήνουν ελεύθερη την Ηλιάνα σε μια ερημική περιοχή της Κέρκυρας, αλλά ούτε ο Ακης ούτε ο Δημήτρης δείχνουν να γνωρίζουν για την απαγωγή και ούτε έχουν δώσει λύτρα, γεγονός που εμποδίζει την Ηλιάνα να τους πει γι’ αυτό, φοβούμενη πως θα την ξανακλείσουν στην ψυχιατρική κλινική.

Στο μεταξύ, η Αγγελική εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Οδυσσέα και την Ερση, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Ηλιάνας. Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα απελπισμένη από όσα της έχουν συμβεί, εξομολογείται στον Αλέκο το γεγονός της απαγωγής της και ο Αλέκος την πιέζει να του πει λεπτομέρειες ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν στο ποιος είναι αυτός που κάνει όλα αυτά εις βάρος της και για ποιο λόγο. Με τον Μιχαήλ εκτός του κάδρου των υπόπτων, αναρωτιούνται: «Ποιος άλλος έχει λόγο να παίζει αυτό το αρρωστημένο παιχνίδι μαζί σου;». Παράλληλα η Αγγελική συνεχίζει να παρακολουθεί το ατελιέ του Οδυσσέα κι ενημερώνει την Ηλιάνα για την κάθε τους κίνηση. Λίγο αργότερα η Ερση πέφτει τυχαία πάνω στην Ηλιάνα και η συμπεριφορά της την προβληματίζει, ενώ η Ηλιάνα τονίζει στην Αγγελική:

«Θέλω να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στο κομμάτι της παρακολούθησης του ατελιέ». Παρ’ όλα αυτά, η Φωτεινή εντοπίζει πως μια γυναίκα είναι συνεχώς παρκαρισμένη στη γειτονιά και το λέει στον Οδυσσέα: «Εχω την εντύπωση πως κάτι συμβαίνει. Εδω και μέρες βλέπω ένα αυτοκίνητο με μια γυναίκα μέσα να είναι σταματημένο απέναντι από το ατελιέ», του αναφέρει και τον βάζει σε σκέψεις.

Την ίδια στιγμή ο Αλέκος δεσμεύεται να βοηθήσει την Ηλιάνα να βρει ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να την τρελάνει, ενώ ο Δημήτρης συγκρούεται ανοιχτά με τον Μητροφάνη, θεωρώντας πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Στο μεταξύ, ο αδελφός της προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ηλιάνα και να του μιλήσει για την απαγωγή, πράγμα που δεν συμβαίνει και του δημιουργεί υποψίες για το κατά πόσο η απαγωγή συνέβη. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας και η Ερση είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι φαίνεται πιο δεμένο από ποτέ, ενώ ο Αλέκος συνεχίζει να συμπαραστέκεται στην Ηλιάνα και δείχνει πως τη νοιάζεται πραγματικά. Λίγο μετά η Ερση και ο Οδυσσέας ευτυχισμένοι, λένε στη Νόνα για την εγκυμοσύνη και της κάνουν μια ακόμα μεγάλη έκπληξη. Όλο το ρεπορτάζ από την Μαρία Μεταξητινού στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!