Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα γυρίζει ξανά! Ο Περίανδρος αναστατώνεται και η Σταυρούλα βγαίνει δήμαρχος!

Αποκλειστικά οι εξελίξεις!

Καφέ της Χαράς: Η Χάσκα γυρίζει ξανά! Ο Περίανδρος αναστατώνεται και η Σταυρούλα βγαίνει δήμαρχος!

Η Χάσκα γυρίζει ξανά στο Καφέ της Χαράς! Ο Περίανδρος αναστατώνεται και η Σταυρούλα βγαίνει δήμαρχος στο δεύτερο επεισόδιο! Τι θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1!

Κανείς δεν το είχε φανταστεί, αλλά συνέβη. Η Χαρά επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι για να βρει την κόρη της. Εκτός από εκείνη όμως, βρήκε και παλιούς γνώριμους... Ταυτόχρονα, το χωριό είναι επί ποδός λόγω των ερευνών της Βάλιας.

Η Βάλια έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της και σύσσωμο το Κολοκοτρωνίτσι έχει αναστατωθεί, με πρώτο τον Μάνο, που έχει ταραχτεί. Το γεγονός βέβαια έχει... αναστατώσει και την ίδια. Δεν γίνεται να αρνηθεί πως μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, η ανάμνηση όμως από τον παιδικό της φίλο και πρώτο της έρωτα, τον Μανωλάκη, είχε μείνει αναλλοίωτη. Ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει μόνιμα και ενώ η Αρετή, η αγαπημένη του Μάνου, την κοιτάζει με μισό μάτι, έρχεται η Χαρά για να αποτελειώσει τους... κατοίκους και ιδίως έναν συγκεκριμένο.

Ο ερχομός της... πρωτευουσιάνας, όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν, τρελαίνει δυο ανθρώπους. Τον Περίανδρο, που δεν είχε κανένα νέο της από τη στιγμή που τον εγκατέλειψε, και τον Τρελαντώνη, που με τη φυγή της είχε χάσει τη λαλιά του. Τα δικά της συναισθήματα είναι ανάμεικτα, αλλά δεν έχει χρόνο να κάνει δεύτερες σκέψεις. Έχετε δει και το πρόσωπο της αληθινής Χαράς Χάσκα;

Το μόνο που την απασχολεί είναι να πείσει την κόρη της τη Βάλια, που φαίνεται να της έχει λείψει τελικά πολύ το χωριό, να επιστρέψει στη ζωή της. Κοινώς... δεν θέλει καν να σκέφτεται πως το παιδί της θα είναι στο χωριό που της κατέστρεψε τη ζωή, κοντά στους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε να φύγει από αυτό μια ώρα γρηγορότερα. Αναζητά λοιπόν το παιδί της, το οποίο και βρίσκει αφού πρώτα αναστατώσει κάθε ζωντανό οργανισμό. Ανάμεσα σε όλα αυτά, βλέπει και μερικά αγαπημένα της πρόσωπα, που μάλλον της είχαν λείψει στο πέρασμα των χρόνων, όμως δοκιμάζει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της όταν μαθαίνει πως δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου δεν είναι πλέον ο Περίανδρος αλλά η αδελφή του και πιστή της φίλη Σταυρούλα. Οι δυο γυναίκες θα ενθουσιαστούν που θα δουν η μία την άλλη μετά από τόσα χρόνια, αλλά δεν θα βρουν χρόνο -προς το παρόν- για να ανταλλάξουν τα νέα τους. Για τη Χαρά πάντως αρκεί η είδηση πως στην καρέκλα του δημάρχου κάθεται πλέον άλλος.

Όλο το ρεπορτάζ στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!