Χρήστος Φερεντίνος: Έρχεται στον Alpha και φέρνει μεγάλες ανατροπές! Το παιχνίδι αυτήν την φορά παίζεται αλλιώς!

Οι κανόνες του Deal αλλάζουν!

Χρήστος Φερεντίνος: Έρχεται στον Alpha και φέρνει μεγάλες ανατροπές! Το παιχνίδι αυτήν την φορά παίζεται αλλιώς!

Στον Alpha έρχεται ξανά και φέρνει μεγάλες ανατροπές ο Χρήστος Φερεντίνος! Μας δείχνει ότι αυτήν την φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!

To Deal έρχεται για 4η σεζόν στον Alpha προκειμένου να γεμίσει τα απογεύματα με αδρεναλίνη, ρίσκο και περισσότερα από 60,000 ευρώ.

Το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να ανυπομονεί για την έναρξη του αγαπημένου του τηλεπαιχνιδιού, αφού μέσα σε μόλις 20 μέρες από την ανακοίνωση επιστροφής του, καταμετρήθηκαν πάνω από 5,500 συμμετοχές.

Από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου και κάθε μέρα, στις 17.50, ο Χρήστος Φερεντίνος θα υποδέχεται τους 22 παίκτες που «θα τα βάζουν» με τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμά τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις.

Το παιχνίδι του κοινού από το σπίτι, τα κουτιά έκπληξη, αλλά και το παιχνίδι για τους 5 πρώτους παίκτες που θα ανοίγουν τα κουτιά τους είναι μερικά από τα γνώριμα χαρακτηριστικά του Deal. Φέτος όμως, η συμφωνία κλείνεται αλλιώς.

Ένα ακόμα στοιχείο, έρχεται να ανατρέψει τους κανόνες και να αναστατώσει τη ροή του παιχνιδιού ανάμεσα σε παίκτες και τραπεζίτη. Το όνομα αυτού; Bonus προσφορά.

Τι είναι η bonus προσφορά; Πρόκειται για ένα έξτρα όπλο στα χέρια του κάθε παίκτη. Αν σε οποιοδήποτε γύρο ο παίκτης νιώσει ότι έχει στριμωχτεί ή ότι έχει αβαντάζ απέναντι στον τραπεζίτη, θα πατά το κουμπί της bonus προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζίτης θα είναι υποχρεωμένος να πάρει τηλέφωνο και να του κάνει μία προσφορά «εκτός προγράμματος».

Πώς θα ενεργοποιείται η bonus προσφορά; Ο παίκτης θα κάνει μία πρόβλεψη για το ποια θα είναι η προσφορά του τραπεζίτη, μετά το τέλος του 1ου γύρου. Αν πέσει μέσα με μια απόκλιση του 10%, τότε αυτόματα ενεργοποιείται η δυνατότητα της bonus προσφοράς.

Προσοχή όμως: Η bonus προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία και μόνο φορά και ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί την πρόσφορά του τραπεζίτη.

Το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο επιστρέφει για να μοιράσει πολλά λεφτά!

Δείτε επίσης τον τραπεζίτη του "Deal" να "σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά! Χωρίς όμως να δούμε το πρόσωπό του!

ALPHA - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο στο κανάλι του ALPHA! Έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Μόλις έφτασαν οι νέες πληροφορίες και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά! Πηγή μου μέσα από το κανάλι μου αποκάλυψε τα πάντα και θα τα μοιραστώ μαζί σας...

Η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα η εκπομπή "Πάνω κάτω" που έχει αναλάβει ο Χρήστος δεν πάει πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης! Κατά κύριο λόγο σημειώνει μονοψήφια με κάποιες ημέρες χαράς που φτάνει 12% οπότε κανείς δεν είναι τόσο ευχαριστημένος με αυτό το project! Οι ιθύνοντες, όμως, είναι πολύ ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους με τον παρουσιαστή γι αυτό και έχουν... "όνειρα" για εκείνον!

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο άγνωστος τσακωμός με τον Χρήστο Φερεντίνο! «Μια φορά το θυμάμαι εγώ...»

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, επειδή το παιχνίδι "Πάνω Κάτω" λειτούργησε μόνο ως λύση ανάγκης άνοιξαν το.. συρτάρι και συζητούν για ένα βραδινό "Super Deal" στην προσπάθειά τους να ανακάμψει λίγο η prime time ζώνη τους.

Ήταν γνωστό πως η βραδινή αυτή εκπομπή προετοιμαζόταν για να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι καταστάσεις όμως φέρνουν σκέψεις για να επανέλθει πιο γρήγορα στους δέκτες μας, αλλά τίποτα δεν έχει οριστεί σίγουρα ακόμα, όλα βρίσκονται σε συζητήσεις!

Ωστόσο, η ίδια η πηγή μου μου αποκάλυψε πως έχει πέσει και στο τραπέζι να να επαναφέρουν το "Deal" και να πετάξουν εντελώς το "Πάνω Κάτω" από το πρόγραμμά τους αφού απεδείχθη κατώτερο των προσδοκιών του ALPHA και των ποσοστών τηλεθέασης του τηλεπαιχνιδιού το οποίο διαδέχθηκε! Για να δούμε...