Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Εξελίξεις "φωτιά"! (10/1) Η Μαρίνα φτάνει στο σπίτι της Κλειώς, όπου ο Νίκος την περιμένει απειλητικός

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Εξελίξεις

Εξελίξεις "φωτιά" στο Γυναίκα Χωρίς Όνομα σήμερα, καθώς η Μαρίνα φτάνει στο σπίτι της Κλειώς, όπου ο Νίκος την περιμένει απειλητικός.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 75

Η Κάτια εξιστορεί στον Αργύρη όλη την ιστορία της με τη Μαρίνα, πυροδοτώντας άθελά της και δικές του, επώδυνες μνήμες που τον στοιχειώνουν.

Ο Φώτης και ο Αργύρης προσπαθούν χωρίς επιτυχία να αποσπάσουν πληροφορίες από την Κλειώ σχετικά με τον Νίκο…

Όταν εκείνη βγει από το νοσοκομείο, θα ανακαλύψει με έκπληξη ότι ο Νίκος κρύβεται στο σπίτι της και το πρώτο πράγμα που θα της ζητήσει είναι να φωνάξει τη Μαρίνα εκεί για να της μιλήσει…

Η Έλλη αισθάνεται πληγωμένη που για άλλη μια φορά βρίσκει μπροστά της τη Μαρίνα, καθώς πιστεύει ότι το ενδιαφέρον της Κάτιας μονοπωλεί μόνο εκείνη.

Η Ρένα ετοιμάζεται να γεννήσει και είναι όλοι δίπλα της, ενώ πόνοι πιάνουν και την Ιωάννα, η οποία ξεκινάει μόνη της για το μαιευτήριο. Η Κάτια μαθαίνει ότι η Μάρθα ήξερε την αλήθεια για τη σχέση της με τη Μαρίνα και δεν είπε τίποτα.

Η πρώτη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν αργεί να συμβεί… Η Μαρίνα φτάνει στο σπίτι της Κλειώς, όπου ο Νίκος την περιμένει απειλητικός…

Δείτε εδώ όσοι χάσατε το χθεσινό επεισόδιο.

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Στα μαχαίρια Μάρθα και Κάτια - Ο πόλεμος αρχίζει!

«Βόμβα» είναι τα επόμενα επεισόδια στην σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο πόλεμος αρχίζει και στα μαχαίρια είναι η Μάρθα και η Κάτια.

Η Κάτια μαθαίνει ότι η Μάρθα γνώριζε εδώ και καιρό ότι η Μαρίνα είναι κόρη της και δεν είπε τίποτα. Τότε καταλαβαίνει τις πραγματικές της προθέσεις και η πρώτη σύγκρουση μεταξύ των δύο γυναικών είναι αναπόφευκτη.

Μάνα και κόρη είναι επιτέλους μαζί. Η Κάτια με τη Μαρίνα μπορούν πια, έχοντας η μια την άλλη, να δώσουν τον χρόνο που απαιτεί η σχέση τους και να την ξαναχτίσουν από τη αρχή σε μια νέα βάση. Η Μάρθα με τη σειρά της καταφέρνει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη όλων, αφού χάρη σ’ εκείνη η Κάτια επέστρεψε ασφαλής. Κανείς δεν υποπτεύεται ότι μέσα της «βράζει» από θυμό γι’ αυτή την κατάληξη και πως παρ’ όλα όσα έχουν συμβεί, εκείνη θα συνεχίσει να προσπαθεί να βγάζει την Κάτια από τη ζωή της δεύτερης κόρης της. Κανείς εκτός από τον Φώτη που δεν την εμπιστεύεται. Ο Φώτης είναι επιφυλακτικός απέναντί της, αλλά εκείνη με έντεχνο τρόπο προσπαθεί να θολώσει τα νερά, κάτι που μαζί του πλέον δεν καταφέρνει εύκολα. Παράλληλα, η Μάρθα προσπαθεί να κρύψει και την πίκρα που της προκαλούν οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Κάτιας και Μαρίνας και αρχίζει να σκέφτεται εναλλακτικές για να μπορέσει επιτέλους να ξεφορτωθεί την αντίπαλό της. Το σχέδιο είναι να μπορέσει να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που κανείς δεν θα την υποψιάζεται για να δράσει και πάλι. Η Μάρθα υποκρίνεται σε όλους ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την Κάτια. Και η ίδια η Κάτια πιστεύει ότι είναι σωτήρας της. Οχι όμως για πολύ.

Η αλήθεια βγαίνει στο φως

Η Κάτια αρχίζει να ανακτά μεγάλα κομμάτια της μνήμης της και θυμάται όλα όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Τα μοιράζεται με τη Μαρίνα όσο κι αν αυτό πληγώνει τις δύο γυναίκες. Και η Μαρίνα δεν μένει ανεπηρέαστη από αυτό το γεγονός, αφού μαζί με τη μάνα της θυμάται κι εκείνη όλα όσα πέρασε εξαιτίας της. Ετσι συνειδητοποιεί ότι έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν για να φτάσει να τη συγχωρήσει. «Ηθελα τόσο πολύ να τη βρω, να την αγκαλιάσω. Αλλά τώρα που είμαστε μαζί και συζητάμε για τα παλιά, ένα κομμάτι μου δεν μπορεί να τα σβήσει όλα τόσο εύκολα», ομολογεί η κοπέλα στην Μάρθα. «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο. Δεν πέρασες και λίγα εξαιτίας της», απαντάει εκείνη περιχαρής γι’ αυτό. Ομως τα σχέδια της Μάρθας δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζει. Κι αυτό γιατί η Κάτια μαθαίνει ότι η Μάρθα ήξερε την αλήθεια για τη σχέση της με τη Μαρίνα και δεν είπε τίποτα. Πως γνώριζε ότι οι δύο αυτές γυναίκες είναι μάνα και κόρη και μάλιστα πολύ πριν συμβούν όλα αυτά. Πολύ πριν η Κάτια βάλει να δολοφονήσουν τη Μαρίνα, πολύ πριν την εμποδίσει να πάρει τη Μελίτη από τη θετή της οικογένεια, πολύ πριν η μια απειλήσει τη ζωή της άλλης. Η πρώτη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν αργεί να συμβεί καθώς η Κάτια δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα. «Ηξερες ότι η Μαρίνα είναι κόρη μου και δεν είπες τίποτα. Γιατί; Πώς μπόρεσες;», τη ρωτάει. Η Μάρθα ξαφνιάζεται αλλά δεν πτοείται. «Δεν ήσουν άξια να είσαι μάνα της. Την έβαλες στη φυλακή, της έκλεψες το παιδί της, πήγες να τη σκοτώσεις. Και θέλεις να λες ότι είναι παιδί σου με τόσο κακό που της έκανες;», της φωνάζει. «Πολλά δεν θα είχαν γίνει αν μιλούσες. Αλλά εσύ δεν το έκανες. Ηθελες να πάρεις την κόρη μου μακριά μου. Την έκανες να με μισήσει». «Εσύ την έκανες να σε μισήσει. Εγώ της στάθηκα σαν πραγματική μάνα. Η Μαρίνα είναι κόρη μου. Το ακούς; Εκανα και θα κάνω τα πάντα για εκείνη», της αντιτίθεται. Οι δύο γυναίκες πλέον έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και η διεκδίκηση της αγάπης της Μαρίνας θα κηρύξει μεταξύ τους ένα νέο πόλεμο.