Άγριες Μέλισσες - Αποκλειστικό! Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ! Το ένοχο μυστικό...

Βόμβα μεγατόνων!

Άγριες Μέλισσες - Αποκλειστικό! Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ! Το ένοχο μυστικό...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1! Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ! Το ένοχο μυστικό στην δημοσιότητα!

Σοκ θα προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Μελέτης είναι το παιδί που γέννησε η Ανέτ πριν από πολλά χρόνια και που θα δείτε σε μερικά επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες». Μόνο στο TV24 θα διαβάσετε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα συγκλονίσει!


Ακόμη μία συγκλονιστική αποκλειστικότητα εξασφάλισε για εσάς τους αναγνώστες του το TV24, που αφορά τις εξελίξεις της πετυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες». Οπως πάντα μέσα από το ρεπορτάζ που κάνουμε, σας ενημερώνουμε για όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια και που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, αλλά και την αγωνία σας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οπως είδαμε στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, ο Δούκας εκβίαζε την Ανέτ μ' ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν της και που αφορά το παιδί που κάποτε εκείνη είχε γεννήσει! Συγκεκριμένα, ο αδελφός της την απειλούσε πως θα αποκαλύψει τα πάντα σε όλους, αν εκείνη πει στον Μιλτιάδη την αλήθεια για τη διαθήκη του πατέρα τους. Η Ανέτ συγκλονίζεται ενώ άσχημες μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν μέσα της και πλέον αμφιταλαντεύεται αν θα πει ή όχι την αλήθεια! Αυτά που έχει μέσα της την πνίγουν. Αυτό τον σταυρό δεν μπορεί πια να τον κουβαλάει μόνη της και έτσι αποφασίζει να μιλήσει με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα. Με βαριά καρδιά αλλά χωρίς άλλη επιλογή, πηγαίνει στον Νέστορα και συντετριμμένη του αποκαλύπτει τόσο το μυστικό της όσο και τις απειλές του αδελφού της. Αφού του εξιστορεί όλη αυτή την παλιά ιστορία, στο τέλος του λέει:

Να θυμίσουμε και ένα ακόμα spoiler μεγατόνων! Ποιος θα φέρει ανακατωσούρες;

«Με εκβιάζει με το παιδί που είχα κάποτε γεννήσει». Εκείνος την ακούει με προσοχή και στο τέλος τη συμβουλεύει να κάνει αυτό που λέει η καρδιά της! Τελικά υπερισχύει η λογική και όχι το συναίσθημα, έτσι η Ανέτ παίρνει μια γενναία απόφαση και λέει όλη την αλήθεια στον Μιλτιάδη για τη διαθήκη του πατέρα τους, με κίνδυνο να μάθουν όλοι το ένοχο μυστικό της! Οπως σας είχαμε γράψει -επίσης αποκλειστικά- σε προηγούμενο τεύχος μας, η αποκάλυψη αυτή έφερε τον Μιλτιάδη στα όριά του, με αποτέλεσμα να εισβάλει στο σπίτι του Δούκα και να τον δείρει, απαιτώντας να του δώσει όλα όσα δικαιούται και του στέρησε εξαιτίας της ζήλιας και της κακίας του! Ο Δούκας μετά από αυτό αλλάζει τα σχέδιά του και πλέον ο Μιλτιάδης περνά σε δεύτερη μοίρα. Τώρα στο στόχαστρό του θα μπει η αδελφή του, την οποία θα φροντίσει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί! Τη διώχνει από το σπίτι και αποφασίζει να την πολεμήσει με όλα τα μέσα.


Η αλήθεια για τον Μελέτη και την Ανέτ!

Οπως προαναφέραμε, η Ανέτ είχε γεννήσει ένα παιδί, το οποίο όμως δεν μπορούσε να κρατήσει. Αυτό το παιδί δεν είναι άλλο από τον Μελέτη, το δεξί χέρι του Δούκα! Πώς όμως έφτασε ο Δούκας να έχει τόσα χρόνια δίπλα του τον ανιψιό του και πώς η Ανέτ δεν μπόρεσε να μάθει ποτέ τι απέγινε εκείνο το παιδί; Ολα ξεκίνησαν όταν η Ανέτ έζησε έναν θυελλώδη έρωτα μ' έναν φτωχό εργάτη από τα χωράφια του πατέρα της. Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που κανείς από τους δύο δεν υπολόγιζε τον γάμο εκείνου! Μέχρι που κάποια στιγμή ο Δούκας, έξυπνος και πονηρός όπως ήταν, το ανακαλύπτει σε μια από τις βόλτες του στο χωράφι -μην ξεχνάμε πως εκείνος είχε την επίβλεψη των χωραφιών όσο ζούσε ο πατέρας του Σέργιος Σεβαστός- και ο καβγάς με την αδελφή του δεν αργεί να ξεσπάσει: «Αν το μάθει ο πατέρας, θα σε σκοτώσει», της λέει και την υποχρεώνει να μείνει μακριά από τον φτωχό εργάτη, τον οποίο επίσης απειλεί με τη ζωή του και την καταδίκη του στη φτώχεια. Σύντομα όμως η Ανέτ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος!

Μη μπορώντας πλέον να κάνει διαφορετικά, στρέφεται αμέσως στον Δούκα, αφού είναι ο μόνος που ξέρει και μπορεί να τη βοηθήσει. Εκείνος, φοβούμενος τα χειρότερα, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει στη Λάρισα για το διάστημα μέχρι να γεννήσει, ώστε να μην ανακαλύψει κανείς την αλήθεια. Στους γονείς της ανακοινώνει πως θέλει να φύγει στο Παρίσι για σπουδές και παρά τις αντιρρήσεις του Σέργιου Σεβαστού, ο Δούκας -που ξέρει την αλήθεια- και ο Μιλτιάδης -που απλώς της έχει αδυναμία- τον πείθουν να την αφήσει να πάει. Και έτσι γίνεται! Ομως μόνο ο Δούκας ξέρει πως η Ανέτ δεν είναι στο Παρίσι αλλά στη Λάρισα και φροντίζει για τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της να έχει όλη την απαραίτητη φροντίδα. Οταν φτάνει η μέρα της γέννας, η μαμή δίνει το νεογέννητο στον Δούκα και η Ανέτ αποχαιρετά με πόνο για πάντα το παιδί που δεν είδε ξανά και δεν έμαθε ποτέ τι απέγινε!

Όλο το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί!