Μην Ψαρώνεις: Ραγδαίες εξελίξεις! (15/1) Ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο στο κρατητήριο και είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Μην Ψαρώνεις: Ραγδαίες εξελίξεις! (15/1) Ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο στο κρατητήριο και είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά Μην Ψαρώνεις σήμερα 15/1 καθώς ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο στο κρατητήριο και είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του ΑΝΤ1:

Η Στέλλα συνεχίζει να πιστεύει πως κάτι τρέχει με τη Σάντυ και τον Μανώλη.

Ο Τίμος αποφασίζει να αναλάβει δράση για να σαμποτάρει το ζευγάρι, φέρνοντας, όμως, αναστατώσεις και προβλήματα στη δουλειά του Μανώλη.

Ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο στο κρατητήριο και είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του με αντάλλαγμα μια πολύτιμη πίτσα πεπερόνι.

Όμως, μια απρόσμενη αποκάλυψη μπορεί να φέρει το τέλος στα προβλήματα του Μπίλυ και της Ρόζας.

Ο κατ’ οίκον περιορισμός της Νενέλας την έχει φέρει στα όρια της παράνοιας. Ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να την κάνει να ξεπεράσει την αιχμαλωσία της παραδίδοντάς της μαθήματα για να γίνει σωστή «γιαγιά»! Η πίεση της Ιφιγένειας προς τον Λεωνίδα εντείνεται ακόμα περισσότερο, φέρνοντας τον Λεωνίδα σε αδιέξοδο.

Ωστόσο αν χάσατε το προηγούμενο επεισόδιο θυμηθείτε όλα όσα έγιναν εδώ!

Μην ψαρώνεις: Η "Νενέλα" αποκαλύπτει όλες τις άγνωστες πτυχές του ρόλου της!

Η "Νενέλα" από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην Ψαρώνεις» αποκαλύπτει όλες τις άγνωστες πτυχές του ρόλου της σε συνέντευξη της.

Έχει το μπρίο και το πάθος μιας ενζενί. Η ενέργειά της είναι αστείρευτη και σε ό,τι καταπιάνεται βάζει μεράκι και πολλή δουλειά. Ο λόγος για τη Μαρία Ιωαννίδου, που και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εξακολουθεί να... τρελαίνει τους γύρω της με τα καπρίτσια της ως Νενέλα στην αισθηματική κομεντί.

Ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στη ζωή της, αλλά η ίδια δεν έχει μάτια μόνο για τον κύριο Κοσμά. Τι εννοούμε; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

Στην σειρά η "Νενέλα" όπως είδαμε σε ένα από τα επεισόδια είχε ανεβάσει ένα στόρι "φωτιά" με τη Σάντυ και τον Τίμο.

Η Νενέλα είναι πολύ αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους. Το εισπράττετε, φαντάζομαι, σε μεγάλο βαθμό.
«Εχει πάρει προαγωγή ο ρόλος, γιατί αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες. Η Νενέλα εκπροσωπεί πολλά πράγματα. Μιλάει τη γλώσσα της νεολαίας, είναι σνομπ, αισιόδοξη, ερωτική, δίνει ελπίδα, είναι επαναστάτρια, αντιδραστική, αστεία. Κι εγώ την αγαπώ, παρόλο που ως Μαρία δεν έχω καμία σχέση με εκείνη. Αυτό που τη συντηρεί είναι η αφέλεια που έχει και η παιδική της πλευρά. Δίνει ελπίδα και στους μεγαλύτερους ανθρώπους ότι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν, να ονειρεύονται, να κάνουν ταξίδια, να ερωτεύονται. Τίποτα δεν τελειώνει σε αυτήν την ηλικία. Σε μένα έδωσε πολλά αυτός ο ρόλος. Επιβεβαιώνει την όποια καριέρα και πορεία μου. Μου δίνει τη δυνατότητα ακόμα και τώρα, στη βαθιά ωριμότητα, να αποδείξω πράγματα και στους πιο κακοπροαίρετους. Είμαι ευγνώμων στον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο και στον ΑΝΤ1 που με πίστεψαν».

Χτίσατε τον ρόλο από την αρχή. Πώς την αντιμετωπίσατε αρχικά;
«Αυτή είναι μια αντιπαθητική σε μένα, που σνομπάρει τους φτωχούς, γιατί δεν έχει γνωρίσει κάτι διαφορετικό. Γεννήθηκε πολύ πλούσια και οι συναναστροφές της είναι αυτού του επιπέδου. Δεν έχει το ένστικτο της επιβίωσης».

Μια χαρά, όμως, τα κατάφερε όταν πήγε στο Κερατσίνι.
«Στα δύσκολα συμπαραστέκεται, αλλά τρελαίνεται να ζει στον πλούτο. Εγώ δεν είμαι έτσι. Διαφωνούμε ως προς τις πολιτιστικές, ακόμη και στις πολιτικές πεποιθήσεις. Εγώ στη ζωή μου πονάω για τους μετανάστες, κλαίω για τα ζώα, συμπάσχω με τους συνανθρώπους μου. Η Νενέλα δεν υποφέρει και πολλές φορές γίνεται “κακούλα”».

Ναι, αλλά ερωτεύτηκε τον κύριο Κοσμά, που είναι λαϊκός άνθρωπος.
«Πάλι λειτουργεί, λοιπόν, για τον εαυτούλη της».