Μόλις «έσκασε»! Ραγδαίες εξελίξεις με το Mega! Τι συμβαίνει;

Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Μόλις «έσκασε»! Ραγδαίες εξελίξεις με το Mega! Τι συμβαίνει;

Τι συμβαίνει με το Mega; Μόλις «έσκασε» είδηση και είναι ραγδαίες οι εξελίξεις!

Ο κύβος ερρίφθη και την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου το Mega θα αρχίσει και πάλι να εκπέμπει. Μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων νομικής φύσης, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το περιεχόμενο του προγράμματος του καναλιού.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι δε θα μπορέσει να προβληθεί ακόμη η αγαπημένη σειρά όλων των εποχών!

Πηγή: protothema.gr

Mega: Η αγαπημένη σειρά όλων δεν θα μπορέσει να προβληθεί ακόμα

MEGA: Το νέο πρόγραμμα «βόμβα» που θα δούμε στο κανάλι! Ο Μαρινάκης το αγόρασε!

Με τον ερχομό του Mega και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα δούμε και ένα νέο πρόγραμμα «βόμβα», όπως θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog. Το αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πως και πως περιμένουμε να επιστρέψει το θρυλικό αυτό κανάλι που γέμισε με μεγάλες επιτυχίες την Ελληνική τηλεόραση, με τις οποίες έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Ωστόσο, με την επιστροφή του δεν θα δούμε μόνο παλιές σειρές, αλλά και καινούργιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου μετέφεραν στο Yoyweekly.gr και στο Vandas blog ο Βαγγέλης Μαρινάκης με το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «The new pope». Πρόκειται για μια νέα δραματική σειρά ξένης παραγωγής του Paolo Sorrentino, η οποία έκανε πρεμιέρα στο εξωτερικό την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ στην ξένη τηλεόραση θα κάνει στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων είναι ο Τζουντ Λο, ο Χαβιέ Καμάρα και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο καναλάρχης θέλει να γυρίσει το Mega πίσω στις παλιές του δόξες, ποντάροντας εκτός των επιτυχημένων σειρών και ταινιών που υπάρχουν στην ταινιοθήκη, αλλά και σε νέες παραγωγές που θα προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον τηλεθεατή και νούμερα στο κανάλι.

Ήδη οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για τα προγράμματα που πρόκειται να ενταχθούν στην ροή και εμείς στο Youwekly.gr και μέσα από το vandas blog πρόκειται να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις που θα «σκάσουν».