Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» στον ΑΝΤ1! «Είσαι ο φονιάς του γιου μου» - Η κραυγή απελπισίας του Νέστορα!

Αποκλειστικό!

Άγριες Μέλισσες: «Βόμβα» στον ΑΝΤ1! «Είσαι ο φονιάς του γιου μου»  - Η κραυγή απελπισίας του Νέστορα!

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1 από τις Άγριες Μέλισσες. Η κραυγή απελπισίας του Νέστορα στον Θωμά. «Είσαι ο φονιάς του γιου μου».

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Θωμάς ήταν εκείνος που σκότωσε τον γιο του Νέστορα!

Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει!

Ο ερχομός του Θωμά Κυπραίου στο χωριό Διαφάνι μπορεί να έγινε με αφορμή τις έρευνες της Μυρσίνης Σεβαστού για το ποιος πραγματικά προκάλεσε τον θάνατο του γιου της, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η μοίρα τον οδήγησε κοντά στον Νέστορα με τον οποίο τους συνδέει το παρελθόν, χωρίς κανείς από τους δύο να το γνωρίζει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο Θωμάς και ο Νέστορας, όπως όλοι έχουμε δει, έχουν ένα κοινό: τη συμμετοχή τους στον πόλεμο! Ωστόσο η διαφορά είναι πως ο Κυπραίος υπήρξε δωσίλογος, γεγονός που έχει καταφέρει να αποκρύψει τόσο από τον ταξίαρχο όσο και από όσους γνωρίζει. Παρουσιάζει τον εαυτό του ως ήρωα που πολέμησε για την ελευθερία της χώρας, αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική!

Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε πως ο Νέστορας είχε έναν γιο, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο. Ενα βράδυ που ο ταξίαρχος είχε μεθύσει, κοίταζε τη φωτογραφία του γιου του και μονολογούσε: «Σήμερα θα γινόσουν 42 ετών». Στη συνέχεια, σε άλλο επεισόδιο είχαμε δει τον ταξίαρχο να κρυφοκοιτάζει από μια μάντρα τον εγγονό του, όταν η νύφη του (Αγγελική Λάμπρη) τον είδε και με θυμό ζήτησε από το παιδί της να μπει μέσα στο σπίτι, αγριοκοιτάζοντας τον Νέστορα. Σε επόμενα επεισόδια είδαμε πως ο Νέστορας μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να γνωρίσει τον εγγονό του, ενώ η νύφη του τον κατηγόρησε ανοιχτά για τον χαμό του άντρα της! Και τώρα θα αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον Θωμά, τον Νέστορα και τον γιο του! Το TV24 έχει την απάντηση και μάλιστα, αποκλειστικά!

Η εκδίκηση και η τιμωρία!

Οταν λοιπόν έγινε γνωστό στον πόλεμο πως ο Θωμάς Κυπραίος υπήρξε δωσίλογος, ο γιος του Νέστορα μαζί με άλλους Ελληνες τον συνέλαβαν και τον βασάνισαν για την προδοσία του. Από εκεί προέρχονται και τα σημάδια από μαστίγιο στην πλάτη του Θωμά, που έχουμε δει κατά καιρούς, ενώ σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είχαμε δει την αντίστοιχη σκηνή χωρίς να μας δείχνει το πρόσωπο του άντρα που τον μαστίγωνε! Κι ενώ το τέλος για τον Θωμά ήταν προμελετημένο, κάποια στιγμή εκείνος κατάφερε να το σκάσει, έχοντας όμως στο μυαλό του να εκδικηθεί αυτούς που τον βασάνισαν. Στο μεταξύ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο Νέστορας είχε πιέσει τον γιο του να πάει σε μια αποστολή, για την οποία όμως εκείνος είχε ενδοιασμούς. Ο ταξίαρχος επέμενε και έτσι ο γιος του μαζί με μια ομάδα Ελλήνων ξεκίνησαν για να φέρουν εις πέρας αυτό που τους είχε ζητηθεί. Δεν γνώριζαν όμως πως ο Θωμάς, ως προδότης, είχε μάθει τι επρόκειτο να γίνει και τους «κάρφωσε» στους Γερμανούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί όλη η ομάδα! Οταν ο Νέστορας έμαθε τι είχε γίνει, ένιωσε τύψεις, καθώς πίστευε πως εκείνος ευθυνόταν για το κακό που συνέβη και δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του παιδιού του. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στο φως, όταν ο Νέστορας από τη μία μάθει για το παρελθόν του Θωμά για το οποίο έχει βάλει ανθρώπους να ψάξουν, και από την άλλη όταν ο Κυπραίος ψάχνοντας τα πράγματα του ταξίαρχου, θα βρει τη φωτογραφία του γιου του -που μέχρι στιγμής δεν τον έχει δει ποτέ- και τότε θα καταλάβει ποιος στα αλήθεια είναι ο Νέστορας και τι τον συνδέει μαζί του!

Η Ελένη μαθαίνει τα πάντα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ!!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο είναι ραγδαίες, αφού οι γυναίκες θέλουν την σύλληψη της Ελένης.