Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Η μοιραία γυναίκα που αποκαλύπτει τις φόνισσες του Σέργιου!

Ο ερχομό της Σμαρώς αναστατώνει τις Σταμίρη και το χωριό!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Η μοιραία γυναίκα που αποκαλύπτει τις φόνισσες του Σέργιου!

Μια μοιραία γυναίκα αποκαλύπτει τις φόνισσες του Σέργιου και οι εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες είναι «βόμβα». Έχουμε αποκλειστικό.

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν για τις αδελφές Σταμίρη, όταν ο ερχομός μιας άγνωστης γυναίκας στο Διαφάνι θα ρίξει και πάλι τις υποψίες πάνω τους για τη δολοφονία του Σέργιου! Η Μυρσίνη καταφέρνει να βρει νέο σύμμαχο και ψάχνει εκ νέου τους πραγματικούς δολοφόνους του γιου της! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει!

Στις «Αγριες μέλισσες» εισβάλλει από αυτή την εβδομάδα η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο «Γυναίκα χωρίς όνομα», τώρα συνεχίζει το σερί της και πάλι στον ANT1. Οπως λένε οι πληροφορίες, η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Σμαρώ, μια γυναίκα με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, που γυρνάει στα χωριά και τα πανηγύρια πουλώντας μέλι. Ωστόσο το πραγματικό εισόδημά της το βγάζει από τις φοβερές ικανότητές της στη χειρομαντεία, καφεμαντεία και κάθε είδους μαντεία. Ενα χάρισμα που ισχυρίζεται πως κληρονόμησε από την Πολίτισσα γιαγιά της!

Η Σμαρώ είναι μια γυναίκα καπάτσα, καταφερτζού και αδίστακτη με τα «θύματά» της, αφού καταφέρνει να τους «διαβάσει» και στη συνέχεια τους λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν, αποσπώντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά. Και στο Διαφάνι τα θύματά της θα είναι πολλά. Ομως ο ερχομός της θα φέρει μεγάλες φουρτούνες στις αδελφές Σταμίρη, αφού οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου και οι υποψίες για τη δολοφονία του Σέργιου θα πέσουν και πάλι πάνω τους! Φαίνεται λοιπόν πως μέσα από τα επιπόλαια ψέματα της Σμαρώς βγαίνει στο φως η τρομακτική αλήθεια! Ή μήπως πράγματι η Σμαρώ έχει μαντικές ικανότητες;

«Σκότωσαν τον γιο σου»

Ο ερχομός, όπως προαναφέραμε, της Σμαρώς στο Διαφάνι προκαλεί αναστάτωση και όλοι προσπαθούν, είτε κρυφά είτε φανερά, να μιλήσουν μαζί της για να τους αποκαλύψει τι θα συμβεί στο μέλλον! Εκείνη εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ανταπόκριση που έχει και φροντίζει να βγάλει αρκετά χρήματα! Ενας από τους ανθρώπους που θέλει να τη συμβουλευτεί είναι και η Μυρσίνη Σεβαστού. Αφού είδε ότι με τον ερχομό του Θωμά άκρη δεν έβγαλε και εφόσον σαν μητέρα μέσα της έχει ένα προαίσθημα που της λέει πως οι Σταμίρενες είναι οι δολοφόνοι του παιδιού της και σε συνδυασμό με την αδιαφορία του Δούκα για όλο αυτό το θέμα, αποφασίζει να πλησιάσει τη Σμαρώ και να ζητήσει τη βοήθειά της. Ετσι η γυναίκα αυτή δεν χάνει την ευκαιρία και την επισκέπτεται στο σπίτι της και αμέσως η Μυρσίνη την οδηγεί στο δωμάτιό της για να μην τις ενοχλούν. «Θέλω να μου τα πεις όλα, τα πάντα, όλα όσα βλέπεις!», της λέει και η Σμαρώ μόλις πιάνει τα χέρια της αμέσως ταράζεται από αυτά που βλέπει: «Σκότωσαν το παιδί σου! Γυναίκες το έκαναν...». Η Μυρσίνη σοκάρεται και απαιτεί να μάθει περισσότερα, όμως η Σμαρώ ίσως και για πρώτη φορά νιώθει ένα περίεργο συναίσθημα και αποφασίζει να βοηθήσει τη Μυρσίνη: «Θέλω πολύ να μάθω κι εγώ τι έγινε σ’ εκείνο το σπίτι! Το ένιωσα όταν κράτησα το χέρι σου... Εκεί βρίσκονται όλα τα μυστικά που θα αποκαλύψουν τους πραγματικούς ένοχους! Θα σε βοηθήσω κι εγώ». Η καρδιά της Μυρσίνης αρχίζει να χτυπάει σαν τρελή: «Το ήξερα! Από την αρχή το ήξερα ότι αυτές σκότωσαν το παιδί μου! Μου το έλεγε η καρδιά μου, είμαι μάνα».

Το στοιχείο που «καίει» τις αδελφές

Μετά την επίσκεψη της Σμαρώς στο σπίτι της Μυρσίνης και αφού οι δύο γυναίκες έδωσαν τα χέρια για να συνεργαστούν, στη συνέχεια η μάντισσα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Ελένης. Εκεί βρίσκει τη Δρόσω αλλά και την Ασημίνα! Οταν πιάνει το χέρι της Ασημίνας νιώθει ακόμη μια ταραχή: «Είσαι καλός άνθρωπος, αλλά κρύβεις ένα μεγάλο μυστικό», της λέει και η κοπέλα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, όπως και η Δρόσω, για την οποία η Σμαρώ κάνει λόγο για τον ερχομό ενός... προσώπου που θα φέρει τη ρήξη! Αυτή η φράση θα κάνει τις κοπέλες να κοιταχτούν, χωρίς φυσικά να καταλαβαίνουν πως πρόκειται για το μωρό που περιμένει η Δρόσω από τον Νικηφόρο! Μπορεί η Σμαρώ να καταφέρνει να κερδίζει την εύνοια και την εμπιστοσύνη των κοριτσιών, όμως η Ελένη δεν έχει την ίδια άποψη για εκείνη: «Πώς βάλατε μια άγνωστη γυναίκα σπίτι μας; Τι βλακείες κάθεστε και κάνετε σε μέντιουμ και χαρτορίχτρες και να σας πει το μέλλον σας!», τις επιπλήττει. Ωστόσο η Σμαρώ ήδη έχει ξεκινήσει το σχέδιό της για να μπορέσει να βρει τα στοιχεία που θέλει...

Ο Κυριάκος επιστρέφει στην Ουρανία

Η αποκάλυψη πως ο Κυριάκος τόσα χρόνια είχε διπλή ζωή έκανε, όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο, έξαλλη την Ουρανία, η οποία, παρά την αγάπη που του είχε, η πληγωμένη της καρδιά και αξιοπρέπεια δεν της επέτρεπε να τον κρατήσει κοντά της. Αφού του ετοίμασε τα πράγματα, τον έδιωξε από το σπίτι της, ενώ εκείνος κατάλαβε το μεγάλο λάθος που έκανε απέναντι στη γυναίκα που αγάπησε! Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Κυριάκο να επιστρέφει και πάλι στην αγκαλιά της Ουρανίας, η οποία θα συγχωρέσει την απιστία του άντρα της, ενώ και εκείνος είναι τώρα πια αποφασισμένος να κάνει παιδί μαζί της!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν "χαμό" στον ΑΝΤ1 αφού τα νούμερα τηλεθέασης πιάνουν κόκκινο.