Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Νίκος ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη!
TV24 18.01.2020 16:35

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο Νίκος ρίχνει την δολοφονία της Κάτιας στον Αργύρη.

Η Κάτια βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο του Νίκου και της Μάρθας, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να τη βγάλουν από τη μέση μια για πάντα.

Ο Νίκος δραπετεύει με τη βοήθεια της Μάρθας. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Κάτια ασφαλή, αφού φοβάται ότι κινδυνεύει και πάλι η ζωή της. Ο Φώτης με τη σειρά του προσπαθεί να έχει από κοντά τη Μάρθα για να ελέγχει τις κινήσεις της, καθώς είναι σίγουρος πως τους παίζει άσχημο παιχνίδι και συνεργάζεται με τον Νίκο. «Οσο και να θέλει να πιστέψουμε ότι μας βοηθάει και στέκεται στο πλευρό της Μαρίνας και της Κάτιας, είμαι σίγουρος ότι εκείνη βοήθησε τον Νίκο να ξεφύγει και συνεργάζονται ξανά», λέει στον Μιχάλη. Την ίδια ώρα ο αστυνόμος καλεί και πάλι τη Μαρίνα, η οποία αρχίζει να φοβάται ότι κάτι έχει καταλάβει.

Η νέα συμμαχία και το σκοτεινό σχέδιο

Η Μαρίνα πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου. Ομως της πέφτει κατά λάθος η φωτογραφία της με τον θετό της πατέρα Πέτρο και εκείνος τη βρίσκει. Ο αστυνόμος μπαίνει σε υποψίες για την αληθινή της ταυτότητα. Παράλληλα η Κλειώ αντιμετωπίζει τον Φώτη, προσπαθώντας να μάθει τον ρόλο της Μάρθας, κι αυτός της αποκαλύπτει: «Η Μάρθα είναι εκείνη που πρόδωσε τον πατέρα σου στην αστυνομία. Τώρα ξέρεις», της λέει όλο νόημα, προκειμένου να την πείσει ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό. Η κοπέλα, που γνωρίζει ότι η Μάρθα βοήθησε τον Νίκο να το σκάσει, μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει για εκείνη. Αργότερα ο πατέρας της χάνει τις αισθήσεις του και η Κλειώ προσπαθεί να πείσει τη Μάρθα να τον πάνε στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά δεν συμβαίνει. Ο Νίκος συνέρχεται και στη συνέχεια συμμαχεί για άλλη μια φορά με τη Μάρθα, προτείνοντας ένα διαφορετικό, σκοτεινό σχέδιο, που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

Η Μάρθα με τον Νίκο αποφασίζουν να βάλουν μπροστά το σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, γεγονός που αντιλαμβάνεται η Κλειώ. Η κοπέλα προσπαθεί με κάθε μέσο να αποτρέψει τον πατέρα της από το να συμμετάσχει: «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Αφησέ τα όλα πίσω. Δεν είσαι δολοφόνος», τον παρακαλεί. Στο μεταξύ η Μαρίνα, στην προσπάθειά της να μάθει πού κρύβεται ο Νίκος, παρακολουθεί την Κλειώ. Την ίδια ώρα η Κάτια και ο Αργύρης αποφασίζουν να πάνε μια μονοήμερη εκδρομή. Η Μάρθα το μαθαίνει και λέει στον Νίκο ότι ξέρει πώς ακριβώς θα πετύχουν να την ξεφορτωθούν και να φορτώσουν τον φόνο στον Αργύρη. Η Κλειώ μαθαίνει το σχέδιο δολοφονίας που έχει καταστρώσει η Μάρθα και τρέχει να ειδοποιήσει τη Μαρίνα… η οποία όμως είναι μαζί με τη Μάρθα.

Πηγή: tv24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Η Μαρίνα σε θανάσιμη παγίδα!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό "βόμβα"! Η Κάτια αργοπεθαίνει!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά στο YouWeekly.gr

Share