8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας φεύγει από την Αθήνα! Χαμός στις εξελίξεις της εβδομάδας (20-23/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας φεύγει από την Αθήνα! Χαμός στις εξελίξεις της εβδομάδας (20-23/1)!

Χαμός γίνεται στις εξελίξεις της εβδομάδας (20-23/1) στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Οδυσσέας φεύγει από την Αθήνα μαζί με τον Μάρκο!

Δείτε αναλυτικά...

Στο μεταξύ ένα νέο όνομα μπαίνει στη σειρά και θα γίνει χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης!

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12 (ΕΠ 147) :

Η Ιφιγένεια τρέχει με το νυφικό στους δρόμους της Κέρκυρας, προκειμένου να δει τον Μιλτιάδη και να τον πείσει να την παραδώσει νύφη. Οι αντιστάσεις του Μιλτιάδη κάμπτονται και τελικά η Ιφιγένεια φτάνει στο ξωκλήσι πάνω σε άμαξα! Στο πάρτι του γάμου ο Μάρκος φλερτάρει ανοιχτά με την Φωτεινή, κάνοντας τη Ναυσικά έξαλλη. Η Σμαράγδα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Λουκά, αλλά εκείνος είναι απόμακρος. Ο Σπύρος κι η Ιφιγένεια περνάνε την πρώτη νύχτα του γάμου και διάφορα ευτράπελα συμβαίνουν…. Ο Αλέκος στέκεται στο πλευρό της Ηλιάνας, ενώ εκείνη προχωράει μεθοδικά το σχέδιό της και βάζει την Αγγελική να κλέψει τα κλειδιά του ατελιέ του Οδυσσέα. Η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη ανάμεσα σε Μιχαήλ και Ρωξάνη κι όλα δείχνουν πως η Ρωξάνη έχει φτάσει στα όριά της. Ο Άκης αρχίζει να βάζει τα πρώτα εμπόδια στην επαγγελματική πορεία του Μάρκου. Ο Σίμος παραδέχεται στην Εύα πως είναι ερωτευμένος με άλλη. Ο Οδυσσέας φεύγει για την Αθήνα μαζί με τον Μάρκο κι έτσι η Αγγελική πληροφορεί την Ηλιάνα πως η Έρση θα είναι μόνη στο σπίτι τις επόμενες μέρες....

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 148:

Η Εύα δεν δείχνει κανενός είδους ζήλια μετά την παραδοχή του Σίμου ότι είναι ερωτευμένος με άλλη κι έτσι τον ωθεί ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά της Σμαράγδας. Ψυχρό παραμένει το κλίμα ανάμεσα στη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ που αρνείται να παραδεχτεί ότι χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει το πένθος του. Ο Αλέκος δείχνει καθημερινά το ενδιαφέρον του προς την Ηλιάνα, αγνοώντας ότι εκείνη καταστρώνει ένα θανατηφόρο σχέδιο. Η Αγγελική αρπάζει το κινητό της Έρσης και το παραδίδει στην Ηλιάνα, ενώ ο Οδυσσέας ανυποψίαστος στέλνει ερωτικά μηνύματα στην Έρση.. . Η Έρση φτάνει στην Παλαιοκαστρίτσα, με σκοπό να κάνει μια εξυπηρέτηση στη Νόνα, ενώ την ίδια ώρα η Ηλιάνα μπαίνει στο ατελιέ του Οδυσσέα και βάζει μπρος το σχέδιο της...


ΤΡΊΤΗ 21/01 (ΕΠ.149) :

Με φρίκη η Έρση, όταν επιστρέφει … αντικρίζει μέσα στο ατελιέ, το μαχαιρωμένο πτώμα της Φωτεινής. Καλεί αμέσως την αστυνομία κι από ΄κει και πέρα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανένας. Η Έρση καταθέτει στην αστυνομία όλη τη νύχτα και είναι καταρρακωμένη, ενώ ο Οδυσσέας ο οποίος είναι στην Αθήνα, εξακολουθεί να μην ξέρει ακόμα τίποτα και ανησυχεί γιατί δεν μπορεί να τη βρει στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ ο Σίμος και η Σμαράγδα περνούν μια ολόκληρη βραδιά στην παραλία, όπου εξομολογούνται ο ένας στον άλλον προσωπικά τους πράγματα, για να καταλήξουν να παραδεχτούν ότι είναι ερωτευμένοι και να αποφασίσουν, παρά τις δυσκολίες που έχουν στη ζωή τους, να το ζήσουν κι όπου βγει! Η επόμενη μέρα της δολοφονίας της Φωτεινής, είναι πολύ δύσκολη για όλους. Πρώτα-πρώτα για την Έρση, που το ξημέρωμα τη βρίσκει ακόμα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέτει και μετά για τον Οδυσσέα, που επιτέλους μαθαίνει από τον Σπύρο τι έχει συμβεί και ξεκινάει με τον Μάρκο και την Ναυσικά να επιστρέψουν στην Κέρκυρα….


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 150:

Ο Οδυσσέας φτάνει Κέρκυρα κι αναλαμβάνει να παρηγορήσει την Έρση που δεν λέει να συνέλθει από τη θέα της νεκρής Φωτεινής. Ο Μάρκος εκμεταλλεύεται τον χρόνο που έχει με τη Ναυσικά και την πολιορκεί. Παράλληλα ζητάει από τον Έκτορα να πάει στην Κέρκυρα, να αναλάβει την υπόθεση, σε περίπτωση που μπλέξει η Έρση. Η Σμαράγδα παραδέχεται στον Λουκά πως είναι ερωτευμένη με τον Σίμο κι εκείνος χαίρεται με την ευτυχία της. Ο Αλέκος πιέζει την Ηλιάνα να φύγουν μαζί από την Κέρκυρα. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια λαμβάνουν ένα «περίεργο» δώρο γάμου από τον Βαγγέλη. Ο Μιχαήλ λέει ψέματα στην Ρωξάνη για να αποφύγει το κήρυγμα και πάει στο νεκροταφείο. Εκεί γνωρίζει μια γυναίκα που περνάει το ίδιο δράμα με εκείνον και πιάνει κουβέντα μαζί της. Η αστυνομία καλεί την Έρση για συμπληρωματική κατάθεση, γεγονός που προκαλεί ανησυχία καθώς όλα δείχνουν πως έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων. Η Σμαράγδα απολύει την Ευγενία, ενώ Σίμος κι Εύα ξεκαθαρίζουν στην Ολυμπία πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01(ΕΠ.151):

Η Έρση νιώθει το κλοιό να στενεύει γύρω της και πιστεύει ότι θα μπλεχτεί με τον φόνο της Φωτεινής χωρίς να φταίει. Η Ολυμπία αρνείται να δεχτεί τον χωρισμό των γονιών της, σε σημείο που αναγκάζει τον Σίμο να της πει ότι έχει ερωτευτεί άλλη γυναίκα. Ο Σπύρος και η Ιφιγένεια ειδοποιούν την αστυνομία για το δώρο του Βαγγέλη. Η Ιφιγένεια ωστόσο συνεχίζει να απολαμβάνει τον ρόλο της νοικοκυράς, οδηγώντας τον Μιλτιάδη στα άκρα. Ο Οδυσσέας νοικιάζει ένα νέο σπίτι, προσωρινά, μιας κι η Έρση αρνείται να επιστρέψει στο ατελιέ. Η Ευγενία ζητάει από τον Νικηφόρο να της δώσει δουλειά στην νέα εταιρεία. Ο Μιχαήλ αρχίζει να συναντιέται κρυφά με τη Λουκία και αυτές οι συναντήσεις λειτουργούν σαν ψυχοθεραπεία και για τους δύο. Ο Αλέκος βλέπει την Ηλιάνα με την Αγγελική και παραξενεύεται. Το ίδιο βράδυ η Ηλιάνα στήνει παγίδα θανάτου στην Αγγελική…..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 152:

Ο Σίμος προσπαθεί να εξηγήσει στην Ολυμπία, ποια είναι η καινούργια κατάσταση στην οικογένειά τους αλλά η Ολυμπία δεν την δέχεται καθόλου ευχάριστα και αντιδρά έντονα! Η Έρση τρομοκρατημένη από την εξέλιξη των πραγμάτων, φοβάται ότι θα κατηγορηθεί για τον φόνο της Φωτεινής, παρότι όλοι γύρω της προσπαθούν να της βγάλουν από το μυαλό αυτή την ιδέα. Στο μεταξύ η Ηλιάνα επιστρέφει με τον Αλέκο στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει τον Άκη και τον Δημήτρη ότι είναι καλά. Ο Δημήτρης από την πλευρά του, απορεί γιατί η αδελφή του δεν έχει αναφερθεί καθόλου στην «απαγωγή» της, αλλά δεν μπορεί να πει και τίποτα, ενώ είναι έξαλλος με την αποτυχία που είχε το σχέδιο του. Ο Μιχαήλ συναντιέται όλο και πιο συχνά με την Λουκία, με την οποία τους ενώνει ο ίδιος πόνος και ανοίγουν ο ένας στον άλλον την καρδιά του, προσπαθώντας έτσι να βρουν μια παρηγοριά. Παράλληλα, στην Κέρκυρα, ο μεγαλύτερος φόβος της Έρσης γίνεται πραγματικότητα καθώς η αστυνομία προχωράει στη σύλληψή της!


ΠΕΜΠΤΗ 23/12(ΕΠ.153):

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Έρση και ο Οδυσσέας καταρρέει! Στο μεταξύ ο Έκτορας σπεύδει στο τμήμα για να προσφέρει νομική βοήθεια στην Έρση. Η Εύα κάνει μια πολύ ειλικρινή κουβέντα με την Ολυμπία και της μιλάει για την σκληρή πραγματικότητα και για τη σχέση της με τον Νικηφόρο. Η Σμαράγδα γνωρίζει τον Λουκά στον Σίμο ... Η Έρση βρίσκεται σε τρομερό αδιέξοδο καθώς όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της! Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και καταστρώνει καινούριο σχέδιο…. Η αστυνομία λέει στον Σπύρο πως το βάζο που του έστειλε ο πατέρας του και έσπασε η Ιφιγένεια, είναι κλεμμένο και πρέπει να επιστραφεί άμεσα!! Η Έρση καταρρέει μπροστά στον Οδυσσέα και του λέει ότι νιώθει πιο τρομοκρατημένη από ποτέ! Ο Αλέκος ανακαλύπτει πως η Ηλιάνα σκότωσε την Αγγελική!!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154:

Ο Αλέκος εξασφαλίζει τη βουβή ομολογία της Ηλιάνας ότι αυτή κρύβεται πίσω από το διπλό φονικό στην Κέρκυρα και της υπόσχεται «σιωπή». Παράλληλα η Έρση περνάει από ανακριτή και προφυλακίζεται, ενώ ο Οδυσσέας με τον Έκτορα πασχίζουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη. Ο Άκης αποφασίζει να δηλώσει στην αστυνομία πως χάθηκε το όπλο του. Μπλεξίματα με τις αρχές έχει και ο Σπύρος με την Ιφιγένεια, καθώς παρουσιάζονται στο τμήμα με το σπασμένο βάζο. Η Εύα ενημερώνει τη Ναυσικά πως μια αρκετά ταλαιπωρημένη γυναίκα την γυρεύει στο εργαστήριο αλλά αρνείται να πει το όνομά της. Ο Σίμος και η Σμαράγδα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Μιχαήλ αποζητά την παρέα της Λουκίας και συνεχίζει να λέει ψέματα στη Ρωξάνη ότι πάει σε διάφορες δουλειές, ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο Φοίβος δίνει τα λεφτά στην Κατερίνα για να πληρώσει το χρέος της…

8 Λέξεις: Παράνοια! Η Ηλιάνα σε μέντιουμ μιλάει με την νεκρή κόρη της!

Παράνοια στις 8 Λέξεις από την Ηλιάνα. Πηγαίνει σε μέντιουμ και μιλάει με την νεκρή κόρη της. «Βόμβα» οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ.

Η Ηλιάνα, χαμένη πλέον στον λαβύρινθο του μυαλού της, φτάνει ακόμα και στο σημείο να σκοτώσει. Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα πάρει εκδίκηση και θα απαλύνει τον πόνο της για τον χαμό του παιδιού της. Ομως κάνει λάθος. Κανένας πόνος δεν πέρασε, καμία ικανοποίηση δεν πήρε. Και η παράνοιά της συνεχίζεται, όπως συνεχίζονται και τα σατανικά σχέδια του αδελφού της, μέχρι να πετύχει την πλήρη εξόντωσή της...

Ο Δημήτρης βλέποντας ότι δεν πέτυχε τους σκοπούς του, πιέζει τον Μητροφάνη να προχωρήσει με το σχέδιο κατά της Ηλιάνας: «Αυτή τη φορά θέλω αποτελέσματα», του ξεκαθαρίζει. Στο μεταξύ η Ηλιάνα δεν είναι πλέον μόνη, ο Αλέκος, που ξέρει ακριβώς τι έχει κάνει, δείχνει να ενδιαφέρεται γι’ αυτήν και η Ηλιάνα ίσως για πρώτη φορά βρίσκει έναν σύμμαχο στο πλευρό της. Ωστόσο η ηρεμία της ταράζεται για μια ακόμα φορά, όταν ξαφνικά βλέπει στον δρόμο τυχαία τη Στέλλα μαζί με την Ευγενία και τους επιτίθεται, σίγουρη πια για τη συμπαιγνία που έχει παιχτεί εις βάρος της: «Τώρα θα μου πείτε την αλήθεια! Ποιος σας έβαλε να με τρελάνετε; Τι θέλατε από μένα και γιατί παίξατε αυτό το παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου;», τις ρωτάει και ουρλιάζει μέσα στον δρόμο. Οι δύο κοπέλες προσπαθούν να της πουν διάφορα για να καλυφθούν, όμως η Ηλιάνα δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της Ευγενίας και της Στέλλας και πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Σμαράγδα, η οποία την αντιμετωπίζει με συμπάθεια και μάλλον μετανιωμένη για ό,τι της έχει κάνει, αλλά προσεκτική κιόλας για να μην εκτεθεί.

Λίγο αργότερα η Ηλιάνα συναντάει τον Μιχαήλ στον τάφο της Αριάδνης, του ζητάει συγγνώμη για όλα και αποφασίζει να στραφεί στα μεταφυσικά για να βρει παρηγοριά στο πένθος της: «Ξέρω κάποια που μπορεί να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με την κόρη μου. Την έχω ανάγκη, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το παιδί μου. Πρέπει με κάποιο τρόπο να τη βλέπω, να της μιλάω, να την αισθάνομαι κοντά μου», εξομολογείται στον Αλέκο, ο οποίος τα χάνει με τη νέα αυτή «στροφή» της Ηλιάνας. «Σε παρακαλώ, μην ασχολείσαι με τέτοιες καταστάσεις, είναι επικίνδυνες και δεν οδηγούν πουθενά ή μάλλον οδηγούν σε περίεργα μονοπάτια», της λέει, αλλά παρά την παράκληση του Αλέκου, η Ηλιάνα επιμένει ότι θέλει μέσω ενός μέντιουμ να επικοινωνήσει με την Αριάδνη.

O ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ

Ο Οδυσσέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία για να βγάλει την Ερση από τη φυλακή και πιέζει τον Εκτορα να του πει πού μένει ο Ηλίας, ο σύντροφος του νεκρού μοντέλου, τον οποίο την ίδια μέρα επισκέπτεται. Τα πράγματα όμως στη συνάντησή τους δεν πάνε καλά και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και οδηγούνται στο τμήμα. Ωστόσο ο Οδυσσέας, απελπισμένος από την προφυλάκιση της Ερσης, συναντιέται ξανά με τον Ηλία και αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βρουν ποιος σκότωσε τη Φωτεινή και ενοχοποίησε την Ερση. Παράλληλα ο Οδυσσέας προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της Ερσης και αναλαμβάνει να σχεδιάσει το σκίτσο του μάρτυρα που την αθωώνει, με σκοπό να ψάξει να τον βρει. Οταν πάει το σκίτσο στην Ερση, εκείνη του κάνει διορθώσεις, ενώ λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μεταφέρει στη Ναυσικά τα λόγια της Ερσης μετά την τυχαία συνάντησή της με την Ηλιάνα στην Κέρκυρα και αναρωτιέται μήπως η Ηλιάνα βρίσκεται πίσω από την πλεκτάνη που στήθηκε με θύμα την Ερση. Την ίδια στιγμή όμως και ο Ηλίας συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο της Φωτεινής και όλα τα στοιχεία που βρίσκει τον οδηγούν στην Ηλιάνα: «Αυτή έκανε τους φόνους. Είμαι σίγουρος», λέει στον Οδυσσέα!

Πηγή: Tv Σίριαλ