Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ποια είναι η Μαρίνα - Ο λευκός γάμος Έλλης και Άρη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ποια είναι η Μαρίνα - Ο λευκός γάμος Έλλης και Άρη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ποια είναι η Μαρίνα - Ο λευκός γάμος Έλλης και Άρη.

Οι υποψίες του αστυνόμου ότι η Μαρίνα κρύβει πολλά μυστικά και δεν είναι αυτή που λέει, αρχίζουν να είναι βάσιμες, καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία στην έρευνά του.

Η Μαρίνα νιώθει τον κλοιό γύρω της να σφίγγει. Όλο και περισσότεροι γνωρίζουν το ποια είναι. Το κυριότερο όλων όμως είναι ότι το ξέρει και ο Νίκος, ο οποίος το έχει σκάσει από το νοσοκομείο. Τώρα η απειλή είναι διπλή, τόσο για εκείνη όσο και για την Κάτια, που φοβάται και πάλι για τη ζωή της. Η Μαρίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τη μητέρα της ασφαλή, ενώ ο Φώτης προσπαθεί να έχει από κοντά τη Μάρθα για να ελέγχει τις κινήσεις της, αφού είναι σίγουρος πως τους παίζει άσχημο παιχνίδι και συνεργάζεται με τον Νίκο.

Η Μάρθα με τη σειρά της συνεχίζει τα σατανικά της σχέδια, αλλά ποτέ δεν θα έκανε κακό στη Μαρίνα. Γι' αυτό κι έχει πιέσει τον Νίκο να μη μιλήσει για την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας σε κανέναν, αλλά κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει σε εκείνον, καθώς η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη. Την ίδια ώρα ο αστυνόμος καλεί τη Μαρίνα και πάλι. Η κοπέλα αρχίζει να φοβάται ότι κάτι έχει καταλάβει. Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη φυλακή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η φωτογραφία καίει τη Μαρίνα

Η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο. Δεν νιώθει καθόλου σίγουρη για τον εαυτό της και για το τι θα της πει. Εκείνος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να την ωθήσει στο λάθος που θα την προδώσει, όμως δεν τα καταφέρνει. Η τύχη, ωστόσο, είναι με το μέρος του καθώς από την τσάντα της Μαρίνας πέφτει κατά λάθος η φωτογραφία της με τον θετό της πατέρα Πέτρο κι εκείνος τη βρίσκει στο γραφείο του. Για τον αστυνόμο είναι ένα νέο στοιχείο που θα οδηγήσει τις έρευνές του ένα βήμα πιο πέρα. Οπως είναι φυσικό, μπαίνει σε υποψίες για την αληθινή της ταυτότητα, οι οποίες τώρα πλέον είναι βάσιμες. Αργότερα, όταν θα καλέσει και την Κάτια, θα χρησιμοποιήσει ένα τέχνασμα, προκειμένου να του αποκαλύψει όσα εκείνος πιστεύει ότι του κρύβει.

Ο λευκός γάμος της Ελλης

Ενα απρόσμενο γεγονός θα φέρει ξανά κοντά τον Αρη και την Ελλη. Φαίνεται πως η μοίρα τούς παίζει ένα περίεργο παιχνίδι για να βρίσκονται ο ένας μαζί με τον άλλον. Μπορεί στην πρώτη τους συνάντηση μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους η Ελλη να ήταν εκείνη που εξέπληξε τον Αρη με τα νέα για την εγκυμοσύνη της, όμως τώρα ο Αρης θα είναι εκείνος που θα κάνει την ανατροπή. «Αν θέλεις, μπορούμε να παντρευτούμε. Για το παιδί», της λέει κι εκείνη μένει άφωνη. Τελικά δέχεται και συναινεί στον λευκό γάμο και το ανακοινώνει στον πατέρα της, ο οποίος έχει μεγάλες αντιρρήσεις και η αντίδρασή του είναι έντονη. Η Ελλη όμως δεν τον ακούει και είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε αυτή τη συμφωνία έτσι ώστε ο Χατζής να μη μάθει ποτέ ότι το παιδί είναι δικό του.

Κόβεται η σειρά μετά από 2 χρόνια; "Έσκασε" βόμβα από το κανάλι και έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.