Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό! Συνταρακτικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό! Συνταρακτικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις!

Συνταρακτικές οι σημερινές (22/01) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1! Ο Κυπραίος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 60

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντας τον βαθιά πληγωμένο.

Στο χωριό κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα… Θωμάς Κυπραίος. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένεια του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του… Νέστορα.

Τι θα συμβεί με το μέλλον της σειράς; Θα συνεχίσει ή θα κοπεί;

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης "πρόδωσε" πόσα λεφτά παίρνει από τη σειρά!

Ο Λεωνίδας Κακούρης, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το ρόλο του «Δούκα Σεβαστού» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», "πρόδωσε" σε δηλώσεις που έκανε, πόσα λεφτά παίρνει περίπου!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο αγαπημένο ηθοποιός, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αμοιβές των μελών της σειράς.

Έτσι, όπως εξήγησε, τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί, δεν έχουν καμία σχέση με τα λεφτά που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές πριν από μερικά χρόνια, μιας και ακόμα διανύουμε χρόνια κρίσης.

Ναι μεν, το καστ των «Άγριων Μελισσών» πληρώνεται καλά, αλλά όχι όσο θα περίμενε κανείς! Παράλληλα αναφέρθηκε και σε μία αλλαγή που πρόκειται να δούμε στην επιτυχημένη σειρά και έχει να κάνει με τις ώρες στις οποίες θα προβάλλεται.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε:

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά, στις σημερινές εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς του Ant1.