Tv24: Πανικός με την πρώην του Αργύρη ενώ η Θεοδοσία αποβάλλει! Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές!

Μην το χάσετε! Μόνο με 1,50 ευρώ και 6 δωρεάν ένθετα!

Tv24: Πανικός με την πρώην του Αργύρη ενώ η Θεοδοσία αποβάλλει! Όλες οι εξελίξεις για τις σειρές!

Το νέο TV24 κυκλοφορεί από σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ και δώρο 6 ένθετα, με όλες τις εξελίξεις για τις σειρές! Γίνεται πανικός με την πρώην του Αργύρη ενώ στις Άγριες Μέλισσες, η Θεοδοσία αποβάλλει!

8 Λέξεις: Η Έρση αποβάλλει στην φυλακή! Elif: Η Αρζού κλέβει την περιουσία της Γκοντζά, θέματα για τις Άγριες Μέλισσες, το Γυναίκα Χωρίς όνομα και όλες τις σειρές που απολαμβάνουμε καθημερινά στην τηλεόραση.

Γιατί οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open κάνουν τρελή τηλεθέαση; Αυτά κι άλλα πολλά στο Tv 24 που κυκλοφορεί μόλις 1,50 ευρώ και δώρο 6 ένθετα!

"Έρωτας Μετά": "Δώσε λεφτά αλλιώς σκοτώνουμε την Άννα" - Σοκαριστική εξέλιξη για την Βάσω Λασκαράκη!

Σοκαριστική η εξέλιξη για την Βάσω Λασκαράκη στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Έρωτας Μετά"! Ο Κωνσταντίνος δέχεται έναν εκβιασμό σοκ γιατί τον καλούν στο τηλέφωνο και του φωνάζουν "Δώσε λεφτά αλλιώς σκοτώνουμε την Άννα"! Έχουμε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η αποκλειστική νοσοκόμα του Κωνσταντίνου τον εκβιάζει ανοιχτά με το θέμα της Αννας, αποκαλύπτοντας πως είναι ζωντανή! Ωστόσο, τον προειδοποιεί πως αν δεν τους δώσει τα χρήματα που ζητάνε, τότε θα τη σκοτώσουν, την ίδια ώρα που η Νόρα ψάχνει ακόμη ένα εξαφανισμένο κορίτσι! Η Αντιγόνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα λάθη του παρελθόντος της!

Η Φανή, η αποκλειστική νοσοκόμα του Κωνσταντίνου, βρίσκει την ευκαιρία και του αποκαλύπτει ότι η Αννα είναι ζωντανή, ενώ φροντίζει παράλληλα να του μεταφέρει και τις απειλές της ομάδας: «Η Αννα ζει! Μην τολμήσεις να βγάλεις άχνα και να πεις το παραμικρό», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Εκείνη συνεχίζει: «Θα πεθάνει στο λεπτό αν μάθει κανείς ότι ζει. Σύντομα θα έχω νέα να σου μεταφέρω». Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αποκαλύπτουν ότι το όπλο της Μάγδας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει. Τώρα μένει να την κάνουν να αποκαλύψει ποιο είναι το πρόσωπο για το οποίο θυσιάζεται. Ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς και συναντάει τον Τόνι, στον οποίο δίνει το κινητό για να μάθει τι περιέχει και σε ποιον ανήκει. Τέλος, η Αντιγόνη επιστρέφει όταν μαθαίνει τα νέα για τον Κωνσταντίνο, αλλά η συνάντηση μαζί του κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα της είναι. Κι αυτό γιατί έρχεται αντιμέτωπη μαζί του όσον αφορά τα αίτια θανάτου του πατέρα του: «Εσύ τον σκότωσες! Σκότωσες τον πατέρα μου και τα ξέρω όλα! Μπορούσες να τον σώσεις, αλλά δεν το έκανες γιατί ήθελες να τον εκδικηθείς που σε άφησε και προσπάθησε να βρει την ευτυχία του! Δεν θα σε συγχωρέσω ποτέ γι’ αυτό», ισχυρίζεται. Εκείνη εκπλήσσεται με όσα ακούει και εκείνος παραδέχεται πως παρόλο που ήταν σε κώμα άκουγε όλα όσα του έλεγαν όλο αυτό το διάστημα!

Σχέδιο δολοφονίας για τον Παπαδόπουλο

Ο Τόνι ψάχνει το κινητό όπως του είπε ο Παπαδόπουλος και εκείνος φτάνει στο σπίτι που του υπέδειξε και εκεί βρίσκει τη γυναίκα που προσέχει την Αννα. Την ίδια ώρα, η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή μετά τα νέα για την εξαφάνιση του κοριτσιού, ενώ ο Τόνι πηγαίνει στον Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας που δείχνει τη γυναίκα με την κουκούλα. «Πρέπει να βρούμε ένα στοιχείο που να ταυτοποιεί ποια είναι αυτή η γυναίκα! Η Μάγδα επιμένει να μην αποκαλύπτει το παραμικρό», σχολιάζει. Τέλος ο Κωνσταντίνος ξεσπάει στον Γεράσιμο λόγω όλης της πίεσης που του ασκείται από την αποκλειστική νοσοκόμα, πράγμα που κάνει τον δεύτερο να ζητήσει την υποστήριξη της Λίζας. Εξι μήνες πριν το ατύχημα, η Αννα κι ο Κωνσταντίνος βλέπουν ότι δεν μπορούν μακριά ο ένας απ’ τον άλλον και συνειδητά πλέον η σχέση τους ξαναρχίζει. Η Φανή συνεχίζει να πιέζει τον Κωνσταντίνο να της παραδώσει δέκα χιλιάδες ευρώ, για να κρατήσει η συμμορία την Αννα ζωντανή: «Αν δεν τα δώσεις αυτή τη φορά, θα πεθάνει! Φρόντισε να φερθείς έξυπνα! Κι εμείς θα πάρουμε αυτό που θέλουμε και εσύ θα πάρεις πίσω ζωντανή τη γυναίκα που αγαπάς». Εκείνος αντιδράει: «Δεν θα πάρετε τίποτα αν δεν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες η ίδια η Βάσω Λασκαράκη είχε ανεβάσει φωτογραφία spoiler για την σειρά!