Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο Μηνάς χάνει την όρασή του! Σοκαριστικό αποκλειστικό!

Μόνο εδώ!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ο Μηνάς χάνει την όρασή του! Σοκαριστικό αποκλειστικό!

Σοκαριστικό αποκλειστικό φέρνει στην δημοσιότητα πρώτο το Youweekly.gr για την αγαπημένη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα! Ο Μηνάς χάνει την όρασή του!

Ένα αδέσποτο γίνεται η σκιά και η χαρά του Μηνά, που είναι ενθουσιασμένος μαζί του. Δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τη Βούλα, γιατί ένα άλλο σκυλάκι την κάνει να βγάλει καροτσάκι μια πελάτισσα από το μαγαζί.

Η Ξένια, πάλι, πιστεύει ότι της την πέφτει ο πατέρας ενός μαθητή της και δεν ξέρει τι να κάνει. Μέχρι που ο Μπάμπης αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ένα περίεργο email απειλεί να βγάλει τα άπλυτα του Αγγελου και της Βέλης στη φορά. Αραγε, έχουν κάτι να κρύψουν ο ένας από τον άλλο; Πολλές φορές δεν είναι όλα όπως φαίνονται και ως γνωστόν, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Οσο για τον Ηλία, συζητά με την Καίτη για πρώτη φορά τι θα γίνει, αν πάρει τη μετάθεση στις Σέρρες. Ο ίδιος θεωρεί αυτονόητο ότι η Καίτη με το παιδί θα τον ακολουθήσουν, όμως εκείνη δεν είναι και τόσο σίγουρη.

Η εκδίκηση, η υποψία και τα απρόβλεπτα αποτελέσματα

Εξαιτίας ενός μικροατυχήματος από απροσεξία της Βούλας, ο Μηνάς χάνει προσωρινά την όρασή του. Κι επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο, αποφασίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η Ξένια με τη σειρά της θέλει να αγοράσει ένα σπιτάκι στον Παλιό Παντελεήμονα, που το πουλάνε σε καλή τιμή. Ο Μπάμπης προσπαθεί να τη μεταπείσει και της παραθέτει όλα του τα επιχειρήματα. Το θέμα είναι αν τελικά θα τα καταφέρει.

Στο μεταξύ, με αφορμή ένα παιδάκι στον ξενώνα, ο Αγγελος κάνει στη Βέλη για πλάκα ένα τεστ για διάσπαση προσοχής. Ομως τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα…

Τέλος, η Καίτη υποψιάζεται ότι ο Ηλίας τη θεωρεί ως κάτι δεδομένο και αποφασίζει να του δείξει ότι κάνει λάθος.

Ωστόσο, εδώ μπορείς να μάθεις τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο 23/1 πριν παιχτεί στην τηλεόραση!