"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία χάνει το μωρό! Αποκλειστικό σοκ!

Σκάνδαλο στο Διαφάνι!

Αποκλειστικό σοκ για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"! Η Θεοδοσία χάνει το μωρό και σκάει "βόμβα" στο Διαφάνι!

Από τη χαρά στην απόλυτη δυστυχία θα οδηγηθεί η οικογένεια του Μιλτιάδη, καθώς η Θεοδοσία χάνει το μωρό που περίμενε και πλέον οι εξελίξεις θα είναι διαφορετικές από αυτές που υπολόγιζαν! Ο Λάμπρος θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να κερδίσει ξανά την Ελένη ή θα σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του, που υποφέρει ψυχολογικά; Ολές οι απαντήσεις μόνο στο TV24 αποκλειστικά!

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να χαρούν με τα νέα της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας και η οικογένεια του Μιλτιάδη πέφτει ξανά στην κατάθλιψη και στον θρήνο! Κι αυτό γιατί η κοπέλα αποβάλλει και αυτό θα είναι η αρχή του κακού για τη μετέπειτα πορεία της. Ας δούμε όμως πώς έφτασαν τα πράγματα σε αυτή την άσχημη κατάληξη...

Ενώ ο Λάμπρος έχει πάρει την απόφαση να χωρίσει με τη γυναίκα του για να γυρίσει στην Ελένη, η Θεοδοσία του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του. Εκείνος συγκλονίζεται και αναγκάζεται μετά τις «απειλές» της να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του και του παιδιού του. Ο Λάμπρος ο ίδιος το ανακοινώνει στην Ελένη για να έχει τη συνείδησή του καθαρή και εκείνη φυσικά δεν διαπραγματεύεται να αφήσει την οικογένειά του για εκείνη και του εύχεται «καλή τύχη». Και μπορεί ο Λάμπρος να έμεινε με τη Θεοδοσία, όμως το ένστικτό της τής λέει πως ακόμη το μυαλό του βρίσκεται στην Ελένη! Ετσι ξεκινάει έναν ανελέητο πόλεμο εναντίον της Ελένης διαδίδοντας παντού πως η Σταμίρη προσπάθησε να ξελογιάσει τον άντρα της. Γνωρίζοντας όλοι τον έρωτα που είχαν Ελένη και Λάμπρος σε νεαρή ηλικία και ότι τόσα χρόνια η Σταμίρη δεν έφτιαξε ποτέ τη ζωή της με κάποιον άλλον άντρα, η Θεοδοσία γίνεται ακόμα πιο πιστευτή στα όσα λέει... Που δεν είναι ψέματα! Η Ελένη ακούει τις φήμες, αλλά δεν αντιδράει, καθώς δεν θέλει να πληγώσει περισσότερο τη Θεοδοσία, η οποία όταν τη συναντάει της επιτίθεται επίσης: «Δεν είσαι αυτό που δείχνεις! Μείνε μακριά από τον Λάμπρο». Ομως επιστρέφοντας στο σπίτι την πιάνουν κάποιοι πόνοι και ο Λάμπρος τρέχει κοντά της. Τότε εκείνη του λέει ψέματα πως δήθεν η Ελένη της επιτέθηκε φραστικά και εκείνος σοκάρεται, αφού ξέρει πως η Ελένη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ωστόσο ο θυμός της Θεοδοσίας δεν του αφήνει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση...

Η μεγάλη απόφαση του Λάμπρου

Δεν περνάνε πολλές μέρες και ο Λάμπρος μαθαίνει πως τελικά η Θεοδοσία ευθύνεται για την επίθεση που δέχτηκε η Ελένη από τους συγχωριανούς της για την... παράνομη σχέση της μαζί του! Το αντρόγυνο συγκρούεται και ο Λάμπρος ξεκαθαρίζει στη Θεοδοσία πως δεν θα ανεχτεί άλλο τις τρέλες και τα ψέματά της. Η κοπέλα αρχίζει να νιώθει πίεση, καθώς βλέπει μέρα με τη μέρα να χάνει όλο και περισσότερο τον άντρα που αγαπάει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τον φόνο του Σέργιου και τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού. Ο Λάμπρος σπεύδει να μάθει τι έχει συμβεί και φυσικά θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια. Η Θεοδοσία αρπάζει την ευκαιρία: «Είδατε που την είχατε όλοι για αθώα! Δολοφόνος είναι», λέει και συγκρούεται με τον Λάμπρο, που της ζητάει να προσέχει τα λόγια της. Ο Λάμπρος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή και εκείνη συντετριμμένη από τις τύψεις ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο, αλλά τα γεγονότα τους προλαβαίνουν και δεν λέει τίποτα. Η Θεοδοσία λιποθυμάει ξανά και ο Λάμπρος τρέχει κοντά της. Η Ρίζω αυτή τη φορά τους ανακοινώνει άσχημα νέα: «Δυστυχώς το μωρό δεν άντεξε... Λυπάμαι! Είστε νέα παιδιά όμως και θα προσπαθήσετε ξανά, μη χάνετε τις ελπίδες σας». Η Θεοδοσία αποφασίζει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Λάμπρο: «Τελικά όλα θα σε οδηγούν στην Ελένη! Ούτε το μωρό μας δεν κατάφερα να κρατήσω... Μπορείς να φύγεις, είσαι ελεύθερος να πας στην Ελένη και εγώ θα γυρίσω σπίτι μου, δεν έχω πια λόγο ύπαρξης εδώ», του λέει, αλλά ο Λάμπρος δεν έχει σκοπό να την αφήσει και ειδικά σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. «Δεν πρόκειται να σε αφήσω», της λέει και την αγκαλιάζει. Από εδώ και στο εξής όμως η σχέση τους θα περάσει σε άλλο επίπεδο, καθώς η ψυχολογία της Θεοδοσίας πέφτει όλο και πιο πολύ!

Μόλις εχθές, βέβαια, σας δώσαμε ακόμα μια αποκλειστική είδηση! Ο Θωμάς και η Ελένη κάνουν έρωτα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και το Tv24!