Καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος χαροπαλεύει! Τι συμβαίνει με την διαθήκη; - Οι εξελίξεις 24/1!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καφέ της Χαράς: Ο Περίανδρος χαροπαλεύει! Τι συμβαίνει με την διαθήκη; - Οι εξελίξεις 24/1!

Στις εξελίξεις του Καφέ της Χαράς 24/1 βλέπουμε πως ο Περίανδρος Πώποτας μετά από έμφραγμα χαροπαλεύει. Τι συμβαίνει με την διαθήκη του;

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο στον ΑΝΤ1;

Όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Να σας υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έρχονται νέα δεδομένα στην σειρά. Η αλλαγή για το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο που φέρνει τα πάνω κάτω.

Καφέ της Χαράς: Η ανακοίνωση έγινε! Θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου!

Η μεγάλη ανακοίνωση που περίμεναν όλοι για τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» έγινε! Σε λίγο καιρό θα δούμε την επιστροφή του πιο δυνατού προσώπου στη σειρά!

Η αγαπημένη σειρά έχει μπει για τα καλά και πάλι στην καθημερινότητά μας και φροντίζει να μας κρατάει κάθε βδομάδα σε αγωνία με τις εξελίξεις!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα τρελά νούμερα τηλεθέασης που κάνει κάθε Παρασκευή!

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας, σε λίγο καιρό θα δούμε να μπαίνει ξανά στη σειρά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Σοφία Μουτίδου, που υποδύεται την δασκάλα.

«Η δασκάλα θα μπει. Την Σοφία την θέλω οπωσδήποτε και, μάλιστα, αυτό έγινε με ένα πολύ έντονο δικό μου "θέλω", γιατί ο ρόλος ουσιαστικά είχε τελειώσει. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει, εφόσον μπήκε στο ψυχιατρείο τελειώνοντας. Πλην, όμως, η Σοφία είναι η Σοφία» είπε ο Χάρης Ρώμας.