Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Σελίμ στην αγκαλιά της Πελίν! Η Ζεϊνέπ τον χωρίζει!

Εξελίξεις σοκ! Μάθετε τι θα συμβεί!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Σελίμ στην αγκαλιά της Πελίν! Η Ζεϊνέπ τον χωρίζει!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Ο Σελίμ στην αγκαλιά της Πελίν! Η Ζεϊνέπ τον χωρίζει! Μάθετε πρώτοι τι θα δούμε στην σειρά του Star!

Η μία παρεξήγηση έφερε την άλλη και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ κατέληξαν να πάρουν τελικά διαζύγιο χωρίς να συζητήσουν τα όσα τους απασχολούν! Πώς όμως έφτασαν σ' αυτή την επίπονη απόφαση; Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η Αλιγέ αποφασίζει να μιλήσει στον Σελίμ για το θέμα της Ζεϊνέπ και του υπενθυμίζει πως η γυναίκα του τους στάθηκε στα δύσκολα που περνάει η οικογένειά τους: «Μην την αφήσεις έτσι εύκολα να φύγει! Μίλα της! Ηταν δίπλα μας σε όλα και είναι πληγωμένη, μιλήστε», του λέει και εκείνος αποφασίζει να τη συναντήσει. Ετσι αγοράζει ένα μπουκέτο λουλούδια και πάει να τη βρει στη δουλειά της. Ομως εκεί βλέπει τη Ζεϊνέπ να κρατάει μια ανθοδέσμη και όταν εμφανίζεται το αφεντικό της, του λέει: «Είναι πάρα πολύ όμορφα λουλούδια».

Σοκ οι εξελίξεις

Ο Σελίμ παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως τα λουλούδια που κρατάει η Ζεϊνέπ είναι δώρο από εκείνον και φεύγει θυμωμένος χωρίς να της μιλήσει.

Στην πραγματικότητα τα λουλούδια που κρατάει η Ζεϊνέπ είναι για τη γυναίκα του αφεντικού της. Αργότερα, η Ζεϊνέπ είναι στο αυτοκίνητο του αφεντικού της, καθώς πηγαίνουν σε μια επαγγελματική συνάντηση, όταν της τηλεφωνεί η Τουλάι και της λέει ψέματα πως ο Σελίμ είναι άρρωστος, για να την κάνει να τον δει και να μιλήσουν. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο κτήμα, αλλά όταν φτάνει εκεί βλέπει τον Σελίμ μαζί με την Πελίν στον κήπο και αισθάνεται απαίσια και λέει στον εαυτό της πως όλα τελείωσαν με τον Σελίμ. Φεύγει από το κτήμα απογοητευμένη επειδή είδε τον Σελίμ με άλλη γυναίκα και πόσω μάλλον με μια που ήταν ερωτευμένη μαζί του και είχε προσπαθήσει να τους χωρίσει. Ο Σελίμ όμως συναντάει την Πελίν μόνο για επαγγελματικές υποθέσεις. Η Αλιγέ μιλάει στον Σελίμ για τη Ζεϊνέπ και εκείνος κόβει κάθε συζήτηση.

Όλο το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Διαβάστε και άλλο ένα αποκλειστικό φωτιά για την σειρά...