8 Λέξεις: Η Ηλιάνα βλέπει στον δρόμο τυχαία τη... Συγκλονιστικές οι σημερινές (28/1) εξελίξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα βλέπει στον δρόμο τυχαία τη... Συγκλονιστικές οι σημερινές (28/1) εξελίξεις!

Συγκλονιστικές οι σημερινές (28/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Ηλιάνα βλέπει στον δρόμο τυχαία τη Στέλλα μαζί με την Ευγενία και τους επιτίθεται!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΤΡΊΤΗ 28/1 (ΕΠ.157) :

Η Ναυσικά σε κατάσταση σοκ ακούει την Δώρα Καστρινού να της λέει το πόσο μεγάλο κακό έχει προκαλέσει στην ίδια και την 6χρονη κόρη της, με το παραποιημένο αποτέλεσμα του τεστ dna που έβγαλε, μετά τις απειλητικές για τη ζωή της επιθέσεις. Οι τύψεις και οι ενοχές, θα ακολουθούν πλέον για πάντα τη Ναυσικά, που προσπαθεί να βρει τρόπο να επανορθώσει. Ο Οδυσσέας απελπισμένος από την προφυλάκιση της Έρσης, συναντιέται με τον Ηλία και αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βρουν ποιος σκότωσε τη Φωτεινή και ενοχοποίησε την Έρση. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ συναντιέται ξανά με τη Λουκία κρυφά από τη Ρωξάνη, γιατί νιώθει ότι είναι η μόνη που τον καταλαβαίνει από τη στιγμή που ζούνε το ίδιο δράμα. Επίσης, ένας ακόμα μεγάλος καβγάς με τη Ρωξάνη θα επιβαρύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Η Εύα μπορεί πλέον να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη ζωή. Από τη μια, η Ολυμπία της ανακοινώνει ότι θα κάνει φυσιοθεραπείες για να ξαναπερπατήσει κι από την άλλη η σχέση της με τον Νικηφόρο μπαίνει σε μια άλλη φάση. Η Ηλιάνα βλέπει στον δρόμο τυχαία τη Στέλλα μαζί με την Ευγενία και τους επιτίθεται, σίγουρη πια για τη συμπαιγνία που έχει παιχτεί εις βάρος της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 158:

Η Ηλιάνα δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της Ευγενίας και της Στέλλας. Πάει και ζητάει εξηγήσεις από τη Σμαράγδα. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της Έρσης κι αναλαμβάνει να σχεδιάσει το σκίτσο του μάρτυρα που την αθωώνει, με σκοπό να ψάξει να τον βρει. Ο Νικηφόρος με τον Μάρκο περνάνε στην αντεπίθεση κι αρχίζουν να «λαδώνουν» προκειμένου να βγάλουν άδεια λειτουργίας για το εργοστάσιό τους. Ο Μιχαήλ με την Λουκία έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Ολυμπία ξεκινάει τις φυσικοθεραπείες, ενώ ο Σίμος της γνωρίζει τη Σμαράγδα. Η Ναυσικά εξομολογείται στον Μιχαήλ το μπέρδεμα με την Δώρα. Ο Έκτορας πλευρίζει έναν άνθρωπο – κλειδί που αφορά την υπόθεση του πυροβολισμού του. Η Ναυσικά, μην αντέχοντας τις ενοχές, αποφασίζει να βοηθήσει τη Δώρα και την 6χρονη κόρη της….

Στο μεταξύ ένα νέο όνομα μπαίνει στη σειρά και θα γίνει χαμός με τα νούμερα τηλεθέασης!

8 λέξεις - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ 8 λέξεις! Ο Αλέκος σκοτώνει για την Ηλιάνα και έχουμε τις εξελίξεις! Είναι βόμβα!

Ο Αλέκος που γνωρίζει για τους φόνους της Ηλιάνας συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της και να την καλύπτει. Της έχει ορκιστεί ότι θα μείνει κοντά της και θα την υπερασπιστεί, όμως δεν ξέρει ακόμα μέχρι πού μπορεί να φτάσει... Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Ακης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα: «Βέβαια σου τα έλεγα εγώ. Να πάρουμε μια γυναίκα της προκοπής για το παιδί, αλλά τι σε νοιάζει; Εσύ δεν είσαι ικανή για τίποτα», της λέει.

Ωστόσο το κόλπο του Δημήτρη κι αυτή τη φορά φαίνεται να έπιασε και το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας. Οπως είναι φυσικό, επικρατεί πανικός και η αστυνομία τη συλλαμβάνει. Ο Ακης δείχνει να τα έχει χαμένα και ειδικά μπροστά στη Σμαράγδα, η οποία είναι έτοιμη να ξεσκίσει κι αυτόν και την κόρη του. Ο Αρώνης πηγαίνει στο άλλο άκρο και παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει.

Στο μεταξύ η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Ακης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει. Ομως αυτή ακριβώς την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία.

Αφού περνάει υποθετικά κι αυτή η μπόρα, η Ηλιάνα ζητάει από τον Οδυσσέα να συναντηθούν, αλλά δύο επισκέπτες-έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού. Η Ηλιάνα ξαφνικά βρίσκεται απόαλυτα εκτεθειμένη μπροστά στον πατέρα της και τον Μιχαήλ, που έχουν ενημερωθεί από τον Οδυσσέα και έχουν σπεύσει στο σημείο του ραντεβού! Εξαλλος ο Ακης την πιέζει να απολογηθεί: «Πάλι γύρω από τον Οδυσσέα τριγυρίζεις; Γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είπαμε ότι δεν θα τον ξαναπλησιάσεις;» της φωνάζει έξαλλος και η Ηλιάνα σαν χαμένη, χωρίς να πει τίποτα, μπαίνει στο αυτοκίνητό της και το σκάει, ενώ ο πατέρας της μένει με την αγωνία μήπως σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της. Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις για σήμερα;

Στο μεταξύ ο Ηλίας, σίγουρος ότι η Ηλιάνα είναι μπλεγμένη στον φόνο της Φωτεινής, την αιφνιδιάζει και τη στριμώχνει για να ομολογήσει: «Εσύ το έκανες. Εχω στοιχεία που σε καίνε, ετοιμάσου να μπεις φυλακή και να πληρώσεις», της λέει… Η Ηλιάνα φυσικά αρνείται τα πάντα: «Δεν ξέρεις τι λες», του απαντάει, αλλά έντρομη μιλάει στον Αλέκο για ό,τι συνέβη με τον Ηλία και ζητάει τη βοήθειά του: «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Μου υποσχέθηκες να μείνεις κοντά μου, δεν έχω κανέναν άλλον», του λέει και ο Αλέκος την αγκαλιάζει και της δίνει τον λόγο του ότι δεν θα αφήσει να την πειράξει κανείς. Λίγο μετά ο Αλέκος τηρεί την υπόσχεσή του και βγάζει από τη μέση τον Ηλία.

Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας μαθαίνει για τον θάνατο του Ηλία και συνειδητοποιεί πως κάποιος του έκλεισε το στόμα.

Όλο το ρεπορτάζ από την Μαρία Μεταξητινού στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί!