Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Η Ασημίνα διαλύει τον γάμο Ελένης και Θωμά! Ανατροπή "βόμβα"!

Μαθαίνει τον παράνομο δεσμό του με τη Μυρσίνη! Ουρανία και Τόλλιας φιλιούνται!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό! Η Ασημίνα διαλύει τον γάμο Ελένης και Θωμά! Ανατροπή

Χαμός με την ανατροπή "βόμβα" στην σειρά του Άγριες Μέλισσες που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια του ΑΝΤ1! Έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό το οποίο αποκαλύπτει πως η Ασημίνα θα διαλύσει τον γάμο της Ελένης με τον Θώμα!

«Ολοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία», είχε συμβουλεύσει ο Νέστορας την Ελένη για τις αποκαλύψεις που έγιναν σχετικά με το ποιος είναι ο Θωμάς Κυπραίος και τελικά η Σταμίρη αποφασίζει να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον μυστηριώδη άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά! Ομως, τα μυστικά που κρύβει ο Θωμάς είναι πολλά και η Ασημίνα τάσσεται κατά του γάμου ανάμεσα σ’ εκείνον και την αδελφή της!

Ο Θωμάς, μετά τον βαρύ τραυματισμό του από τον Μελέτη, αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ελένη όλη την αλήθεια για τον λόγο που ήρθε στο Διαφάνι κάνοντάς την έξαλλη! «Με πρόδωσες, τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα! Δεν θέλω να σε ξαναδώ και μην τολμήσεις να με πλησιάσεις ξανά», του είχε πει και τον εγκατέλειψε! Οταν συνέρχεται και γίνεται καλά, αποφασίζει να φύγει από το χωριό για να μείνει μακριά από την Ελένη. Οταν όμως μαθαίνει τα νέα για τη σύλληψή της, μένει και κάνει αγώνα δρόμου μαζί με τον Κυριάκο προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη σκευωρία που έστησε η Σμαρώ! Ο Θωμάς δεν αργεί να φτάσει στην αλήθεια και η Ελένη κρίνεται αθώα και αποφυλακίζεται. Μαζί με την αποφυλάκισή της, θα έρθει αντιμέτωπη με τον Θωμά και το γεγονός ότι γνωρίζει πια το ένοχο μυστικό της. Η ίδια δεν έχει παρά να του παραδεχτεί όλη την αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας. «Ηταν άμυνα, προσπάθησε να βιάσει τη Δρόσω! Ο καθένας μπορεί να αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο! Δεν πρέπει να το μάθει ποτέ κανείς και από εμένα δεν πρόκειται να βγει κουβέντα! Είμαι μαζί σου, σου το έχω ξαναπεί», της ξεκαθαρίζει και η Ελένη καταλαβαίνει πως μετά από πολλά χρόνια έχει καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί. Από την άλλη και ο Θωμάς για πρώτη φορά νιώθει μέσα του να αλλάζουν όλα και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος στο πλευρό της. Οι δυο τους αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι και ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης, την οποία αγαπάει πραγματικά. Ετσι αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους και την ζητά σε γάμο. Η Ελένη εκπλήσσεται, αλλά ακόμα δεν του απαντάει θετικά, ζητώντας του λίγο χρόνο ακόμα! Ομως η σχέση τους πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα και η Ελένη ζητάει από τον Κυπραίο να μείνει το βράδυ μαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Η Ασημίνα μαθαίνει για Θωμά & Μυρσίνη

Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας στην απόφασή της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. «Ελένη, τι είναι αυτά που κάνεις; Είναι δυνατόν να έρχεται εδώ ο Θωμάς και να μένει; Ξέρεις τι θα πει το χωριό αν μαθευτεί; Δεν φτάσουν όσα έλεγαν για τον Λάμπρο, τώρα θα μπλέξεις και με τον Θωμά;», της τονίζει η Ασημίνα και η Ελένη ταρακουνιέται από τα λόγια της και παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της! Ετσι βρίσκει τον Κυπραίο και του λέει: «Θωμά, δέχομαι την πρότασή σου! Θέλω να παντρευτούμε», του λέει και εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του και την αγκαλιάζει: «Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο! Θα δεις, θα είμαι πάντα στο πλευρό σου και δεν θα αφήσω κανέναν να σε πληγώσει ποτέ ξανά! Ελένη, αξίζεις να γίνεις ευτυχισμένη». Η Ελένη δεν θέλει να καλέσει πολύ κόσμο για να μη γίνει σούσουρο στο χωριό, αλλά εκείνος την πείθει να κάνουν κανονικό γάμο με τους φίλους και την οικογένειά της. Η Ασημίνα ανακοινώνει στο σπίτι του Δούκα τα ευχάριστα για τον γάμο της Ελένης και του Θωμά, αλλά κανείς δεν δείχνει να χαίρεται, αφού ο θάνατος του Σέργιου είναι ακόμα νωπός για όλους. Εκείνη όμως που γίνεται έξαλλη είναι η Μυρσίνη, η οποία πάει να βρει τον Θωμά, χωρίς να έχει καταλάβει την Ασημίνα που την ακολουθεί. «Με κορόιδευες; Τι δουλειά έχεις να παντρευτείς με αυτή την οχιά; Ξεχνάς ποια είμαι και μέχρι πού μπορώ να φτάσω; Για άλλο λόγο σε έφερα εδώ... Θα φροντίσω να μάθει όλη την αλήθεια», λέει η Μυρσίνη στον Θωμά και εκείνος: «Μυρσίνη, τελείωσε ό,τι είχαμε μεταξύ μας! Η Ελένη ξέρει τα πάντα, της τα είπα όλα». Εκείνη δεν το βάζει κάτω και φεύγοντας τον απειλεί: «Θα μου το πληρώσεις αυτό που έκανες!». Η Ασημίνα δεν μπορεί να κρύψει το σοκ της και σπεύδει να το πει στην Ελένη, η οποία της λέει όλα όσα της αποκάλυψε ο Θωμάς για τον λόγο που ήρθε στο Διαφάνι, αλλά και για την αλήθεια που γνωρίζει για τη δολοφονία του Σέργιου! «Εχεις τρελαθεί; Τι πήγες και έκανες, Ελένη! Κινδυνεύουμε, το καταλαβαίνεις;», αλλά η Ελένη έχει εμπιστοσύνη στον Θωμά. Ωστόσο και ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου, ενώ η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να διαλύσει αυτόν τον γάμο, ψάχνοντας αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης. Παράλληλα εναντιώνεται και το λέει στην Ελένη: «Δεν δέχομαι να τον παντρευτείς! Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ αυτόν τον γάμο, κάνεις τεράστιο λάθος και θα το πληρώσουμε όλες μας». Στο μεταξύ, ο Θωμάς δεν κινδυνεύει μόνο από τη Μυρσίνη και την Ασημίνα, αλλά και από το παρελθόν του, αφού μια απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα, απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του με την Ελένη…

Τόλλιας & Ουρανία φιλιούνται!

Η εξαφάνιση της Παγώνας έχει αναστατώσει όλο το Διαφάνι, αλλά περισσότερο τον Τόλλια, που έχει μείνει μόνος του με τα παιδιά! Οι γυναίκες του χωριού προσπαθούν η καθεμία να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον κοινοτάρχη για να τα βγάλει πέρα. Παράλληλα, ο Προύσαλης αντιλαμβάνεται πως η Βιολέτα γνωρίζει πού βρίσκεται η Παγώνα, αλλά δεν λέει τίποτα. Κι ενώ η Ρίζω έχει δουλειές, η Ουρανία προσφέρεται κι εκείνη να βοηθήσει τον Τόλλια! Η καθημερινή επαφή τούς επιτρέπει να αποκτήσουν περισσότερη οικειότητα κι ένα φλερτ ξεκινάει ανάμεσά τους! Ενα φλερτ που μάλιστα καταλήγει στο να ανταλλάξουν καυτά φιλιά! Ωστόσο και οι δύο νιώθουν ενοχές και αποφασίζουν να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους για να αποφύγουν τα χειρότερα. Και μέσα σε όλα, ο Κυριάκος έχει επιστρέψει για τα καλά στο Διαφάνι, αποφασισμένος να κερδίσει και πάλι την Ουρανία και εγκαθίσταται με το ζόρι σπίτι τους!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για το TvSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάθε εβδομάδα.

Ωστόσο, έχουμε ακόμα ένα super spoiler! Θες να μάθεις τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα (3-6/2) στην αγαπημένη σειρά γιατί δεν μπορείς να περιμένεις; Σου έχουμε αναλυτικά όλα τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν, εδώ!