Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αποψινό αφιέρωμα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα χτυπήσει "κόκκινο" σε τηλεθέαση!

Σε ποια τραγουδίστρια έχει αφιέρωμα;

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το αποψινό αφιέρωμα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα χτυπήσει

Το αποψινό αφιέρωμα στην εκπομπή Στην Υγειά μας ρε παιδιά, θα χτυπήσει "κόκκινο" σε τηλεθέαση. Ποιοι οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα κάνουν κέφι και θα απογειώσουν για ακόμη μια φορά τα νούμερα τηλεθέασης;

Την αξεπέραστη Βίκυ Μοσχολιού, μέσα από τις διαχρονικές της επιτυχίες, θυμάται η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου και από τη νεότερη γενιά, οι Ηρώ, Ελένη Πέτα, Δέσποινα Ολυμπίου, Παμπίνα Κοντέα, Ειρήνη Τουμπάκη και Δήμητρα Σταθοπούλου ερμηνεύουν κάποια από τα τραγούδια της που αποτυπώνουν το μέγεθος του ταλέντου της.

Οι Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάνης, Σπύρος Χαριτάτος, Λένα Μαντά, Λάκης Νικολάου, Τάσος Χαλκιάς, Λόλα Νταϊφά, Τάσος Αρνιακός, Κατερίνα Ζαμπέτα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παύλος Παπαδημητρίου, Κλαίρη Θεοδώρου και Μάρα Χαρμαντά απολαμβάνουν ένα αφιέρωμα στο οποίο πρωταγωνιστούν τα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας με τη μοναδική φωνή.

Μάλιστα, τα νούμερα τηλεθέασης τον «έστειλαν» στην κορυφή!

Στην υγεία μας ρε παιδιά: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά»!

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με λαμπερούς καλεσμένους το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 22.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την έναρξη της βραδιάς αναλαμβάνουν οι λυρικοί τραγουδιστές Αντώνης Κορωναίος και Ελένη Δάβου και ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης και καθηλώνουν ερμηνεύοντας παγκόσμιες επιτυχίες.

Η Μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού κάνει θεαματική είσοδο με την αλλαγή του χρόνου και εντυπωσιάζει με τις μελωδίες της.

Ο Αντύπας υποδέχεται το νέο έτος με αγαπημένα τραγούδια και τους ξεσηκώνει όλους. Ο Κώστας Καραφώτης, ο Θοδωρής Φέρρης, ο Νίκος Ζωϊδάκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Εύη Μιλλή, η Βάλια Σωμαράκη και ο Πρόδρομος στήνουν ένα γλέντι, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα χρονιά.

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μουρούτσος, Λάκης Γαβαλάς, Έρρικα Πρεζεράκου, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Άντρη Καραντώνη, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Φραγκάκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Βασίλης Γιακουμάρος, Γιώργος Παράσχος, Σοφία Μανωλάκου, Εύη Σαλταφερίδου, Αμέλια Αναστασάκη, Πάνος Αργιαννίδης και Κλόντια Άννα Στόγια.