8 Λέξεις: Ο άνδρας που αθωώνει την Έρση! Ο Οδυσσέας βρίσκει έναν μάρτυρα - κλειδί!

Spoiler alert!

8 Λέξεις: Ο άνδρας που αθωώνει την Έρση! Ο Οδυσσέας βρίσκει έναν μάρτυρα - κλειδί!

Χαμός στην σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις με τις εξελίξεις. Αυτός είναι ο άνδρας που αθωώνει την Έρση και βγαίνει από τη φυλακή, ενώ από την άλλη ο Οδυσσέας, βρίσκει έναν μάρτυρα που είναι κλειδί στην υπόθεση για να «λάμψει» η αλήθεια.

H Eρση έχει χάσει κάθε ελπίδα και φόβος έχει φωλιάσει στην καρδιά της. Μάλιστα, μετά την αιμορραγία που παθαίνει στο κελί, ο φόβος της διπλασιάζεται γιατί πιστεύει ότι δεν πρόκειται να τα βγάλει πέρα με αυτή την εγκυμοσύνη. Ο Οδυσσέας κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τον μάρτυρα που θα αποδείξει την αθωότητά της και αυτή τη φορά βρίσκει έναν σύμμαχο, τον Σίμο. Ο Σίμος ίσως είναι ο άνθρωπος που θα καταφέρει να αθωώσει στην Ερση.

Ο Οδυσσέας συνεχίζει την έρευνα για τον μάρτυρα της Ερσης, κανείς όμως δεν φαίνεται να αναγνωρίζει τον άντρα αυτόν από το σκίτσο και αυτό του δημιουργεί άγχος και απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσει τελικά να τη βγάλει από τη φυλακή! Παράλληλα η Ερση μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς αιμορραγεί και κινδυνεύει η ζωή του αγέννητου μωρού της!

Μέσα ε όλα αυτά τα τόσο δυσάρεστα, μια αχτίδα αισιοδοξίας έρχεται να λάμψει. Ενα από τα σκίτσα που είχε κάνει ο Οδυσσέας πέφτει στα χέρια του Σίμου, ο οποίος μόλις το βλέπει αναγνωρίζει τον συγκεκριμένο άντρα. Χωρίς να χάσει καιρό, παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και του λέει: «Φίλε, έχω να σου πω κάτι ευχάριστο. Τον τύπο που έχεις ζωγραφίσει και ψάχνεις, τον ξέρω. Πότε έρχεσαι Αθήνα;». Οι ελπίδες του Οδυσσέα αναπτερώνονται. Μάλιστα, πια είναι σίγουρος ότι ο Σίμος δεν κάνει λάθος καθώς αμέσως του δίνει το επίθετο του μάρτυρα που θα βοηθήσει την Ερση να αθωωθεί. Με όνομα και με συγκεκριμένα στοιχεία, αρχίζουν μαζί με τον Σπύρο και πάλι την έρευνα στα χωριά της Κέρκυρας. Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας πάει στο σπίτι της Νόνας για να τη δει και μένει έκπληκτος όταν την ακούει να του λέει: «Γνωρίζω ποιος είναι ο άντρας του σκίτσου!». Μετά τον Σίμο και η Νόνα γεμίζει ελπίδες τον Οδυσσέα, καθώς του δίνει πληροφορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν στον εντοπισμό του μάρτυρα-κλειδί για την υπόθεση της Ερσης, την οποία λίγο μετά την επισκέπτεται στο νοσοκομείο και την ενημερώνει για την πορεία της έρευνάς του. Ωστόσο, ο Σίμος πείθεται για την αθωότητα της Ερσης και αποφασίζει να βοηθήσει τον Οδυσσέα να εντοπίσουν τον μάρτυρα: «Είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα σου δεν έχει κάνει κανένα φόνο. Λοιπόν τέλος, θέλω να με αφήσεις να βοηθήσω να την αθωώσουμε. Ισως να ξέρω πού μπορεί να βρίσκεται ο τύπος που ψάχνεις», ισχυρίζεται.

H HΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ

Η Ηλιάνα δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τη χτύπησε με το αμάξι έχει κοντά κόκκινα μαλλιά και αμέσως της μπαίνουν ιδέες. Ετσι δεν αργεί να συναντηθεί μαζί της. Το όνομά της είναι Βίκυ και η Ηλιάνα της μιλάει για το όνειρο που βλέπει τον τελευταίο καιρό. Η Ηλιάνα καλεί τη Βίκυ στο σπίτι της και την παρακαλεί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα της Αριάδνης, αλλά η Βίκυ τρομοκρατημένη αρνείται και της εξηγεί πως αυτές οι μεταφυσικές της αναζητήσεις στο παρελθόν την είχαν φοβίσει πολύ. Τελικά δέχεται να κάνει μια προσπάθεια «επικοινωνίας» και με αυτόματη γραφή δίνει κάποιους κωδικούς στην Ηλιάνα που της υπαγορεύει η… Αριάδνη. Στο μεταξύ ο Αλέκος εκφράζει για άλλη μια φορά στην Ηλιάνα πόσο τη νοιάζεται, αυτή τη φορά όμως τη φιλάει στο στόμα! Λίγο αργότερα πηγαίνει και μιλάει ανοιχτά στον Ακη για τα συναισθήματά του για την Ηλιάνα κι εκείνος του δίνει το πράσινο φως να προχωρήσει μαζί της, αλλά τον προειδοποιεί πως αν την πληγώσει θα τον βρει απέναντί του. Αφού τον διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να τη στενοχωρήσει ποτέ, πηγαίνει στο σπίτι της όπου είναι μόνη της. Οι δυο τους τελικά έρχονται πιο κοντά από ποτέ και δεν αργούν να κάνουν έρωτα!

Αν είστε fan της σειράς μην χάσετε τις εξελίξεις της εβδομάδας που έχουμε πριν παιχτούν στην τηλεόραση.