Elif: Σοκ! Ο Γιουσούφ θυσιάζεται για την Μελέκ! Θα την σώσει η όχι;

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Elif: Σοκ! Ο Γιουσούφ θυσιάζεται για την Μελέκ! Θα την σώσει η όχι;

Σοκ επικρατεί στην τούρκικη σειρά του STAR με τίτλο Elif που προβάλλεται καθημερινά στο κανάλι. Ο Γιουσούφ για άλλη μια φορά θυσιάζεται για την Μελέκ. Ωστόσο, θα καταφέρει να την σώσει ή όχι;

Την εμπιστοσύνη της έχει αρχίσει να κερδίζει, ο οποίος μάλιστα φτάνει στο σημείο ακόμα και να θυσιάσει την ίδια του τη ζωή προκειμένου να την προστατεύσει. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά του STAR.

Κι ενώ η Ελίφ έχει αναλάβει κρυφά απ’ όλους να προστατεύσει τον Χακί από τον τύραννο πατέρα του, το μικρό κορίτσι αποφασίζει να ζητήσει δουλειά από τον Γιουσούφ. Αυτό το κάνει προκειμένου το χαρτζιλίκι που θα παίρνει να το δίνει στον φίλο της, ο οποίος αναγκάζεται να πουλάει χαρτομάντιλα!

Ο Γιουσούφ δέχεται να τον βοηθήσει η Ελίφ και να της δίνει χαρτζιλίκι, αλλά υποψιάζεται πως έχει ζητήσει δουλειά για κάποιον άλλο λόγο. Ετσι την πρώτη μέρα, όταν η Ελίφ τελειώνει τη δουλειά της, ο Γιουσούφ της δίνει χρήματα και στη συνέχεια την ακολουθεί γιατί θέλει να μάθει τι θα τα κάνει. Ο Χακί δουλεύει στους κρύους δρόμους και αρρωσταίνει. Οταν επιστρέφει σπίτι του, ο πατέρας του τον χτυπάει επειδή δεν πούλησε χαρτομάντιλα. Η Ελίφ φτάνει εκεί και κάνει ό,τι μπορεί για να τον σταματήσει. Ο Καμίλ αρπάζει την Ελίφ από το χέρι και προσπαθεί να χτυπήσει και τα δύο παιδιά. Ο Γιουσούφ επεμβαίνει, χτυπάει τον Καμίλ και παίρνει τα παιδιά μαζί του στο βιβλιοπωλείο.

Η Μελέκ τους βλέπει όλους μαζί στο κατάστημα και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ το σχέδιο της Ελίφ για να βοηθήσει τον Χακί και εκείνη νιώθει περήφανη για την κόρη της, αλλά και ευγνωμοσύνη στον Γιουσούφ επειδή έσωσε τα δύο παιδιά! Ο Χακί έχει πυρετό και η Μελέκ με τον Γιουσούφ τον φροντίζουν. Στο μεταξύ, ο Καμίλ μαθαίνει πως ο γιος του είναι σ’ ένα βιβλιοπωλείο και πηγαίνει εκεί, όπου τον βρίσκει μαζί με την Ελίφ. Τον αρπάζει και αρχίζει να τον τραβάει: «Δεν σου είπα να μην απομακρύνεσαι από κοντά μου; Ηθελες να με παρατήσεις; Τώρα θα δεις τι θα πάθεις», τον τρομάζει, ενώ η Ελίφ αρχίζει να φωνάζει. Ο Γιουσούφ ακούει τις φωνές και τρέχει να δει τι συμβαίνει. Αμέσως παίρνει πίσω τον Χακί και φωνάζει στον Καμίλ: «Μην τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά το παιδί». Ο Καμίλ βγάζει μαχαίρι και αφού αρπάζει την Ελίφ, απειλεί να της κόψει τον λαιμό. «Ασε ήσυχο το παιδί», λέει ο Γιουσούφ και ο Καμίλ τον απειλεί: «Μόνο αν μου δώσεις τον γιο μου». Ο Γιουσούφ όμως με τη βοήθεια της Ελίφ καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ και αφού τον χτυπάει, τον απειλεί να μείνει μακριά τους. Ομως ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να πάρει πίσω τον γιο του.

Το βράδυ, η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον Καμίλ και η Μελέκ τις ακούει.

Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ. Ετσι το επόμενο πρωί πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει που έσωσε ξανά την κόρη της, αλλά έρχεται ο πατέρας του Χακί και τους απειλεί με μαχαίρι. «Αφησέ μας πια ήσυχους! Δεν ντρέπεσαι να φέρεσαι έτσι στον γιο σου; Μικρό παιδί είναι και εσύ το βασανίζεις! Θα σε καταγγείλω στην αστυνομία», φωνάζει η Μελέκ και εκείνος πάει να της επιτεθεί με το μαχαίρι, αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά για να τη σώσει και τελικά δέχεται εκείνος τη μαχαιριά! Ο Καμίλ παίρνει μαζί του τον Χακί και εξαφανίζεται! Η Μελέκ ανησυχεί για τον Γιουσούφ και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς η πληγή του δεν είναι σοβαρή και ένας γιατρός τον φροντίζει και του συνιστά να ξεκουραστεί.