Έλα στη θέση μου: Χαμός στις εξελίξεις! (04/02) Η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας θέλουν να βοηθήσουν τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στη θέση μου: Χαμός στις εξελίξεις! (04/02) Η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας θέλουν να βοηθήσουν τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα

Χαμός στις εξελίξεις στο Έλα στη θέση σήμερα 04/2 καθώς η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας θέλουν να βοηθήσουν τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα να τα ξαναβρούν και το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς να είναι και πάλι μαζί μετά τον χωρισμό.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha:

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 92

Σύλβια και Βάνα προσπαθούν να βρουν τρόπους να ενεργοποιήσουν το ενδιαφέρον του Ζούβα και του Φώτη. Η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας θέλουν να βοηθήσουν τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα. Ο Θοδωρής συμπαραστέκεται στην Μαρίνα, ενώ η Φαίη προτείνει στο Βλάση να φύγουν για ένα ταξιδάκι. Τι θα συμβεί όταν ο Ζούβας κι ο Φώτης γυρίσουν στην έπαυλη, τα κορίτσια λείπουν κι ο Δαμιανός τους βάζει φιτιλιές; Τι θα απαντήσει ο Βλάσης στη Φαίη και πώς θα καταλήξει η συζήτηση του Αχιλλέα και της Ρενάτας; Επίσης, ηθοποιός από το Έλα στη θέση μου εμφανίστηκε με τον σύζυγό της και προκάλεσε "ταραχή"! Η σπάνια φωτογραφία!

Έλα στη θέση μου: Τρομερές εξελίξεις! (30/1) Ο Αχιλλέας νομίζει ότι θα πιάσει στα πράσα τη Ρενάτα με το Μάρκο

Τρομερές είναι οι εξελίξεις σήμερα 30/1, στο Έλα στη θέση μου καθώς ο Αχιλλέας νομίζει ότι θα πιάσει στα πράσα τη Ρενάτα με το Μάρκο.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha:

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 89

Ο Αχιλλέας νομίζει ότι θα πιάσει στα πράσα τη Ρενάτα με το Μάρκο αλλά πέφτει πάνω στο Βλάση και τη Φαίη. Ο Σήφης έχει να κουμαντάρει τις τρέλες της Σύλβιας και της Βάνας στο χημείο, αλλά δυσκολεύεται πολύ.

Ο Ζούβας κι ο Φώτης νομίζουν ότι θα έχουν ένα ήσυχο βράδυ αλλά ο Δαμιανός δεν τους αφήνει. Τι θα συμβεί όταν η Σύλβια θα πιάσει την Ζωγραφιά στο γραφείο του Αχιλλέα και της Ρενάτας;

Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν θα δει τον Βλάση με τη Φαίη και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βλάση;