Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις! (05/2) Ο Μελέτης, κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα.

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις! (05/2) Ο Μελέτης, κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα.

Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες σήμερα 5/2, καθώς ο Μελέτης , κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Αυτή θα είναι μια από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα δούμε απόψε στη σειρά.

Τι θα δούμε στην επιτυχημένη σειρά του Ant1:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68

Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά από το νέο χτύπημα της μοίρας. Η Θεοδοσία αποφασίζει «ν’ αφήσει ελεύθερο» τον Λάμπρο. Θα το δεχτεί ο Λάμπρος ή θα τρέξει στην αγκαλιά της Ελένης; Δυο βδομάδες μετά φτάνει η μέρα του γάμου της Πηνελόπης με τον Κλεομένη. Ο Μελέτης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και κάνει μια πρόταση στην Πηνελόπη που μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Παράλληλα ο Προύσαλης ανακαλύπτει την εμπλοκή της Βιολέτας, στην εξαφάνιση της Παγώνας. Η Ρίζω κάνει μια ανακάλυψη για την Δρόσω που θα την σοκάρει ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση του με την Ελένη και την ζητά σε γάμο. Είναι το ίδιο δυνατός και ο έρωτας της Ελένης για να του πει το ναι ή η καρδιά της θα μείνει για πάντα στον Λάμπρο;

Μη χάσετε το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τις Άγριες Μέλισσες, για τον Θωμά και την Ελένη που κάνουν έρωτα!

Άγριες Μέλισσες: Ο "Μελέτης" αποκαλύπτει για την σκηνή με τον Στάνκογλου! "Παίξαμε ξύλο κανονικότατο"

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την σκηνή του καυγά με τον "Κυπραίο" που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου λέγοντας πως «έπαιξαν καλά».

Ο ηθοποιός μίλησε " Στη φωλιά των Κου Κου" για την σειρά, τα παρασκήνια στα γυρίσματα αλλά και την ζωή του.

"Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ειδικά με τον Γιάννη Στάνκογλου περάσαμε εξαιρετικά. Παίξαμε ξύλο κανονικότατο. Τις δώσαμε κανονικά. Είναι και ο Γιάννης έτσι… δεν χαμπαριάζει σ’ αυτά, μου λέει "δώσε μου μικρέ, πάμε να φύγουμε". Σταματάς να πονάς. Εγώ σαν Γιώργος μπορεί να πονούσα, ο Μελέτης δεν θα πονέσει.

Στον δρόμο μου λένε να ηρεμήσω λίγο. Στα social media δέχομαι και παραγγελίες για φόνους.

Πριν κοιμηθώ έχω το κακό να ακούω περιγραφές αγώνων ή ντοκιμαντέρ. Γούρια έχω στον αθλητικό τομέα. Φοράω δύο κάλτσες και συγκεκριμένες μπλούζες κάτω από την εμφάνιση. Με τις κάλτσες έχω θέμα. Και στο γύρισμα κάποιες φορές φοράω δύο κάλτσες" είπε.