8 Λέξεις: Η Ηλιάνα έγκυος! Έχουμε το όνομα του πατέρα αποκλειστικά!

Super αποκλειστικό μόλις "έσκασε"

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα έγκυος! Έχουμε το όνομα του πατέρα αποκλειστικά!

Super αποκλειστικό για την σειρά 8 Λέξεις! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η Ηλιάνα μένει έγκυος και... έχουμε το όνομα του πατέρα! Είσαι έτοιμη να μάθεις τι θα συμβεί στο νέο project του ΣΚΑΙ που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών;

Η Ηλιάνα έχει αρχίσει να μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια με τη Βίκυ και ο μόνος που φαίνεται ότι αληθινά ενδιαφέρεται γι' αυτήν και μπορεί να τη βοηθήσει είναι ο Αλέκος. Μεταξύ τους έχει αρχίσει δειλά μια σχέση, που αργότερα θα δυναμώσει και θα αποφέρει... καρπούς!

Ο Αλέκος μετά τα πρώτα φιλιά του με την Ηλιάνα, λέει για μία ακόμα φορά στον Ακη όλη την αλήθεια για τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί της: «Εχουμε έρθει πολύ κοντά με την κόρη σου και αυτό πραγματικά με κάνει πολύ ευτυχισμένο», του λέει και του δείχνει πως νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτή. Στο μεταξύ η Βίκυ επικοινωνεί και πάλι με τη μικρή Αριάδνη, η οποία έχει ένα καινούριο, ακόμα πιο μυστήριο μήνυμα για την Ηλιάνα. Λίγο μετά η Βίκυ τηλεφωνεί στην Ηλιάνα: «Πρέπει να βρεις κάποια Μυρτώ, αυτό μου ζητάει η κόρη σου. Εκείνη ξέρει τι έχει συμβεί», της λέει. Η Ηλιάνα συμπεραίνει ότι το όνομα «Μυρτώ» που υπαγόρευσε η Αριάδνη στη Βίκυ αφορά τη Νόνα και πάει Κέρκυρα για να τη βρει, ενώ λέει ψέματα σε όλους ότι πάει για την ανακαίνιση: «Με ειδοποίησε ο μάστορας ότι πρέπει να πάω για να δω τις εργασίες και πώς θα προχωρήσει».

Ετσι ταξιδεύει στην Κέρκυρα και αμέσως πάει στο σπίτι τη Νόνας και της μιλάει για ό,τι βιώνει. Η Νόνα την κοιτάζει ανήσυχη και τη συμβουλεύει: «Εμένα δεν μου φαίνονται σωστά όλα αυτά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από αυτή τη γυναίκα. Μόνο κακό σου κάνει και δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός της», της λέει. Αμέσως μετά η Νόνα ειδοποιεί τον Οδυσσέα και του λέει όσα έμαθε από την Ηλιάνα. Στο μεταξύ, η Βίκυ συνεχίζει να δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες στην Ηλιάνα από την «επικοινωνία» της με την Αριάδνη και πλέον η Ηλιάνα έχει παθιαστεί μ' αυτή την ιστορία. Ο Ακης βλέποντας την κατάσταση ανησυχεί για τις νέες συνήθειες της Ηλιάνας και βάζει τον Αλέκο να την έχει από κοντά: «Δεν θέλω να την αφήσεις από τα μάτια σου. Φοβάμαι πολύ για την κόρη μου», του λέει. Στο μεταξύ, η Βίκυ έρχεται ξανά σε «επαφή» με την Αριάδνη και με τον τρόπο της λέει στην Ηλιάνα πως θα ξαναγίνει μητέρα: «Αλλο παιδί θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου και σύντομα», της λέει και η Ηλιάνα θυμάται τα λόγια της κόρης της ότι θα αποκτήσει κι άλλο παιδί. Στο μεταξύ, το μυαλό της δεν έχει φύγει από το πρώτο μήνυμα και αναθέτει σε ιδιωτικό ντετέκτιβ να της βρει τη Μυρτώ Γιαβάση, ενώ παράλληλα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέκο... Οι δυο τους ζουν μια βραδιά γεμάτη πάθος και όπως θα δούμε, αυτό θα συνεχιστεί. Ο Αλέκος με την Ηλιάνα κάνουν έρωτα χωρίς προφυλάξεις, γεγονός που θα την οδηγήσει σε μια νέα εγκυμοσύνη!

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ

Η έρευνα του Μιχαήλ αποδίδει καρπούς και ο Οδυσσέας μαθαίνει πού βρίσκεται ο μάρτυρας που μπορεί να αθωώσει την Ερση! Λίγο μετά ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να δει την Ερση στο επισκεπτήριο, γιατί στις φυλακές γίνονται επεισόδια και είναι πολύ ανήσυχος για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς δεν γνωρίζει τι έκταση μπορεί να πάρουν οι φασαρίες. Παράλληλα, ο Σίμος θέλοντας να βοηθήσει την Ερση ανεβάζει στο σάιτ του ένα άρθρο που υπερασπίζεται την αθωότητά της και κάνει έκκληση να βρεθεί ο μάρτυρας-άλλοθι της Ερσης. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ερση ότι πλησιάζει στο να βρει τον μάρτυρα, για να μην πέφτει η ψυχολογία της. Λίγο μετά, ένα κάποιο φως αρχίζει να διαφαίνεται στην υπόθεση της Ερσης, όταν η Νόνα παίρνει τηλέφωνο τον Οδυσσέα και του δίνει μια σημαντική πληροφορία! Η Νόνα πείθει τον Οδυσσέα πως ο Σπύρος Δημητριάδης βρίσκεται στην Κέρκυρα κι αυτός κλείνει αεροπορικό εισιτήριο για να πάει να τον συναντήσει. Αμέσως μετά ο Οδυσσέας με τον Σπύρο εντοπίζουν το σπίτι του μάρτυρα και μένουν άναυδοι μόλις ανοίγει η πόρτα… Είναι επιτέλους αυτός! Ο Οδυσσέας πείθει τον Σπύρο Δημητριάδη να καταθέσει και ειδοποιεί τον Εκτορα να πάει στην Κέρκυρα, για να τρέξει τις διαδικασίες. Παράλληλα η Ναυσικά και ο Μάρκος ανακοινώνουν στην Ερση πως είναι ζήτημα χρόνου να αποφυλακιστεί. Αμέσως ο Εκτορας με τον Οδυσσέα τρέχουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την αποφυλάκισή της και μεταφέρουν τον Σπύρο Δημητριάδη στο γραφείο της ανακρίτριας για να δώσει κατάθεση.

Ωστόσο, έχουμε και τις εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου! Θα πάθετε πλάκα!

Ρεπορτάζ από το περιοδικό Tv14 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.