Άπορη η Αρζού στην Elif - Ο Ουμίτ της κλέβει την περιουσία

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Άπορη η Αρζού στην Elif - Ο Ουμίτ της κλέβει την περιουσία

Αποκλειστικό ρεπορτάζ βόμβα για την σειρά Elif στο star, αφού η Αρζού καταλήγει άπορη, όταν ο Ουμίτ της κλέβει την περιουσία! Ο Ουμίτ περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» την Αρζού και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, δεν έχασε λεπτό!

Ετσι κλέβει όλα τα χρήματα της αδίστακτης γυναίκας και τώρα, εκτός από απένταρη, την έχει και του χεριού του για να προωθήσει τα ύπουλα σχέδιά του. Η Γκοντζά ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Αρζού με τον Ουμίτ και αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι αυτός! Στη συνέχεια κάνει ερωτήσεις στην Ασουμάν και εκείνη δεν της δίνει τις σωστές απαντήσεις.

Η Αρζού όμως ακούει την κουβέντα τους και γίνεται έξαλλη: «Μη σας ακούσω ξανά να μιλάτε για εμένα, θα πάρετε πόδι και οι δύο από εδώ μέσα». Η Αρζού πάει στο δωμάτιό της και σκέφτεται πόσο της λείπει ο Ουμίτ, αλλά παράλληλα θυμώνει μ' αυτή την κατάσταση, καθώς το θεωρεί αδυναμία. Ωστόσο του τηλεφωνεί, αλλά εκείνος δεν της απαντάει. όπως θα δούμε στην σειρά του star. Στο μεταξύ ο δικηγόρος της Αρζού την επισκέπτεται και της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Εχω ευχάριστα νέα και ήθελα να σας τα πω από κοντά! Το κτήμα των Εμιρόγλου βγήκε σε πλειστηριασμό». Η Αρζού δεν μπορεί να κρύψει τησ χαρά της και αμέσως ξεκινάει όλες τις διαδικασίες για να το αγοράσει. Ωστόσο τα νέα μαθαίνει και ο Ουμίτ, ο οποίος μονολογεί: «Σίγουρα θα το έχει μάθει και η Αρζού! Ομως δεν θα σου το κάνω εύκολο, κυρία μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσω τη χαρά να το πάρεις». Να θυμίσουμε ότι έχουμε και όλες τις εξελίξεις εβδομάδας για την σειρά του star

Η επόμενη μέρα δύσκολη για την Αρζού στην Elif

Την επόμενη μέρα η Αρζού ετοιμάζεται για να πάει στην τράπεζα να πάρει χρήματα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον λογιστή της, ο οποίος την ενημερώνει: «Ο τραπεζικός σας λογαριασμός είναι άδειος». Εκείνη σοκάρεται: «Είστε σίγουρος γι' αυτό που μου λέτε; Είναι δυνατόν; Πώς έγινε αυτό; Ερχομαι από εκεί αμέσως». Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει όσα της συμβαίνουν. Οταν ανοίγει την πόρτα να φύγει, βλέπει μπροστά της τον Ουμίτ: «Τι θέλεις εσύ εδώ;» τον ρωτάει και εκείνος απαντάει: «Πέρασα μια βόλτα, να δω αν χρειάζεσαι τη βοήθειά μου σε κάτι». Τότε η Αρζού καταλαβαίνει πως όλα τα έκανε εκείνος: «Φυσικά, εσύ τα έκανες όλα! Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Είσαι κλέφτης!». Ο Ουμίτ της συμπεριφέρεται υποτιμητικά: «Αν με θεωρείς κλέφτη, πήγαινε στην αστυνομία να με καταγγείλεις! Εχω κι εγώ να πω πολλά! Θα σου δώσω πίσω τα εκατομμύριά σου, αλλά μ' έναν όρο: να περάσουμε ένα βράδυ μαζί». Μετά από πολλές ώρες, η Αρζού επιστρέφει ξανά στο σπίτι της και ανακοινώνει εμφανώς ευδιάθετη στην Ασουμάν και στην Γκοντζά: «Μετακομίζουμε σε άλλο σπίτι».

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ TV ΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ