Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις 10/2 - Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις 10/2 - Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα...

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 10/2 εξελίξεις της καθημερινής δραματικής σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα είχε οργανώσει την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας!

Τι θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 96
Η Μάρθα είναι με τη Ρένα για να έχει άλλοθι και περιμένει να ακούσει νέα από το Νίκο που καραδοκεί κρυμμένος στο σπίτι των Μακρήδων για να σκοτώσει την Κάτια. Η Ρένα αρχίζει να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με την συμπεριφορά της Μάρθας. Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα είχε οργανώσει την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας και την δική του ενοχοποίηση και το λέει στον Φώτη που κάνει ευθεία επίθεση στην Μάρθα. Η Μάρθα πανικοβάλλεται μην τυχόν και μιλήσει ο Νίκος για την συνεργασία τους. Στην προσπάθειά της να ελέγξει την κατάσταση δίνει στην Μαρίνα τον φάκελο με τα ενοχοποιητικά εις βάρος του στοιχεία, για να πείσει πως προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Νίκος το παίζει θύμα και προτείνει μία συμφωνία στον αστυνόμο. Η Κλειώ αρχίζει να αμφισβητεί την ειλικρίνεια του Νίκου.

Τον σύντροφο της Έλλης της πρωταγωνίστριας τον έχετε δει; Είναι έγκυος και τους «τσακώσαμε» σε έξοδο τους...

Ο Νίκος στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα θα βάλει στόχο τα εγγόνια της Κάτιας

«Βόμβα» σκάει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Έχουμε καρέ καρέ το σατανικό σχέδιο του Νίκου ο οποίος βάζει στο στόχο τα εγγόνια της Κάτιας. Τι θα δούμε στην σειρά του ΑΝΤ1;

Το σχέδιο δολοφονίας της Κάτιας αποτυγχάνει για μια ακόμη φορά, αλλά ο Νίκος καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τις κατηγορίες και να γίνει και πάλι σκιά της. Την ίδια ώρα η κόρη του Κλειώ μαθαίνει τα πάντα για εκείνον.

Η Μάρθα είναι με τη Ρένα για να έχει άλλοθι και περιμένει να ακούσει νέα από το Νίκο που καραδοκεί κρυμμένος στο σπίτι των Μακρήδων για να σκοτώσει την Κάτια. Η Ρένα αρχίζει να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της. Ο Αργύρης καταλαβαίνει ότι η Μάρθα είχε οργανώσει την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας και τη δική του ενοχοποίηση και το λέει στον Φώτη που κάνει ευθεία επίθεση στη Μάρθα. Η Μάρθα πανικοβάλλεται μην τυχόν και μιλήσει ο Νίκος για τη συνεργασία τους. Στην προσπάθειά της να ελέγξει την κατάσταση, δίνει στη Μαρίνα τον φάκελο με τα ενοχοποιητικά εις βάρος του στοιχεία, για να πείσει πως προσπαθεί να τη βοηθήσει. Ο Νίκος το παίζει θύμα και προτείνει μια συμφωνία στον αστυνόμο, αφού του αποκαλύπτει ότι τη Νάντια Πετρίδου την αποκαλούν και Μαρίνα. Η είδηση αυτή προκαλεί νέο κύκλο ανακρίσεων. Ο αστυνόμος ζητάει από τη Μαρίνα να δώσει δείγμα του δακτυλικού της αποτυπώματος κι αυτή αρνείται για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Λίγο αργότερα η Κάτια συγκρούεται με τον αστυνόμο στην προσπάθειά της να κρατήσει τον Νίκο στην φυλακή αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο αστυνόμος κάνει συμφωνία με τον Νίκο

Ο αστυνόμος πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά μέσω του Νίκου μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μάθει τι ενώνει τη Μαρίνα και την Κάτια και μαζί την αλήθεια, κλείνει μαζί του συμφωνία και τον αφήνει ελεύθερο. Αυτό τρομάζει τις δύο γυναίκες που νιώθουν πάλι την απειλή του. Ομως, ο Νίκος ξέρει να ασκεί μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο και χρησιμοποιεί κάθε μέσο γι’ αυτό. Είναι αδίστακτος και δεν σταματάει πουθενά. Οταν η Κάτια πάει να πάρει από το σχολείο τα εγγόνια της, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνη και ότι παρακολουθείται από τον Νίκο. Η γυναίκα τρομάζει βλέποντάς τον έξω από το σχολείο που πάνε τα παιδιά της Ελλης και φοβάται ότι για μια ακόμη φορά ετοιμάζει κάτι κακό. Οι απειλές του Νίκου εξακολουθούν να τρομοκρατούν την Κάτια και τη Μαρίνα. Παράλληλα, η εμπιστοσύνη της Κλειώς απέναντι στον πατέρα της έχει αρχίσει να κλονίζεται καθώς πλέον έχει στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία για τα όσα έχει κάνει, ενώ η Μάρθα επιμένει στα ύπουλα σχέδιά της χειραγωγώντας τον Νίκο που δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης του.