Spoiler μεγατόνων για το Γυναίκα χωρίς όνομα - «Η Λίζα μπλέκει με τον Χατζή»

Βόμβα στη σειρά!

Spoiler μεγατόνων για το Γυναίκα χωρίς όνομα - «Η Λίζα μπλέκει με τον Χατζή»

Spoiler μεγατόνων με συνέντευξη βόμβα από ηθοποιό για το Γυναίκα χωρίς όνομα! Ποια κάνει την αποκάλυψη για το ότι «Η Λίζα μπλέκει με τον Χατζή»; Δεν πάει το μυαλό σας πόσο ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα δούμε. Εννοείται πως θα τα διαβάσετε όλα πρώτα εδώ!

Εισέβαλε στην καθημερινή δραματική σειρά του αντ1 υποδυόμενη τη Λίζα Δήμου, μια γυναίκα που έρχεται μετά από χρόνια να διεκδικήσει την επιμέλεια του γιου της, Μανώλη, που είχε αφήσει στο ίδρυμα.

Η Μάρα Δαρμουσλή μιλά για την ηρωίδα της, υπερασπίζεται με σθένος το δικαίωμά της στη δεύτερη ευκαιρία και εξηγεί γιατί την ενδιαφέρουν οι πιο... σκοτεινοί ρόλοι. Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις εβδομάδας για την σειρά;

Συστήστε μας τη Λίζα Δήμου που εμφανίστηκε από το πουθενά.

«Ηρθε από το πουθενά καθώς με τα χρόνια συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μια μητέρα που αγαπάει το παιδί της».

Γιατί τώρα;

«Δεν θα τη δικαιολογήσω. Προφανώς ζορίστηκε στο παρελθόν. Η ζωή της δεν ήταν όπως τη φαντάστηκε. Ηρθε ένα παιδί και για δύο χρόνια το πάλεψε. Ωσπου αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να το αφήσει στο ίδρυμα».

Η συμπεριφορά της είναι απόλυτη και απότομη, μην αφήνοντας περιθώρια να τη συμπαθήσει κανείς.

«Κι αυτό είναι το ζητούμενο. Οι περισσότερες γυναίκες σε αυτή τη σειρά για κάποιους λόγους είναι συμπαθητικές στο κοινό. Η Λίζα διεκδικεί το παιδί της με μόνο ακράδαντο επιχείρημα ότι είναι η μητέρα του».

Αφού το παιδί περνάει καλά με τον Γιώργο, γιατί επιμένει;

«Είναι μια γυναίκα που έχει ανάγκη να πάρει και να δώσει αγάπη. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να έχει ένα παιδί τη μητέρα του στη ζωή του. Οτι, έστω και καθυστερημένα, μπορεί να επανορθώσει. Η δουλειά μου ως ηθοποιός είναι να φτιάχνω δικά μου σενάρια για να την καταλάβω, αλλά όλο αυτό δεν αφορά το κοινό καθώς αυτό που επεξεργάζομαι μπορεί να μην είναι καν στο μυαλό της σεναριογράφου μας κας Μαρίας Γεωργιάδου».

Αγαπάει τον Μανώλη;

«Με τον τρόπο της, ο οποίος είναι παράλληλα και εγωιστικός. Του λέει ουσιαστικά: “Εγώ είμαι η μάνα σου. Εμένα χρειάζεσαι”. Δικαιολογίες μπορεί να βρει πολλές αλλά δεν το κάνει. Θεωρεί ότι τώρα που μεγάλωσε είναι εκεί, παρούσα».

Ο Γιώργος του έχει προσφέρει μια καλή ζωή και τον έσωσε από τον δρόμο. Εκείνη τι μπορεί να του προσφέρει;

«Κι εκείνη δουλεύει. Νύχτα δουλεύει ο Γιώργος, νύχτα και η Λίζα».

Ο Γιώργος δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να πάρει το παιδί κι ας είναι η βιολογική του μητέρα. Πού θα φτάσουν οι καταστάσεις;

«Είναι σε ρήξη από το “καλημέρα”. Εκεί που πάει να βρεθεί μια επαφή συμβιβασμού, ο Γιώργος με την υπερβολική του αγάπη για τον Μανώλη βγάζει επιθετικότητα απέναντι στη Λίζα. Της μιλάει... αντρικά. Από την άλλη, εκείνη έχει μάθει με τους ανθρώπους να μη σηκώνει πολλές κουβέντες. Ετσι, μόλις πάει να βρεθεί μια μέση οδός, έρχεται κάτι και πυροδοτεί την κατάσταση».

Θα συνεχίσετε στη σειρά μέχρι το τέλος της σεζόν;

«Δεν το γνωρίζω. Πρώτη φορά συμμετέχω σε καθημερινό σίριαλ και μου αποκαλύπτεται σιγά-σιγά η εξέλιξη. Είμαι τυχερή γιατί μου αρέσει πολύ από γραφής και έχουν ανοίξει διάφορα μέτωπα. Εμπλέκομαι κατά έναν τρόπο με τον Χατζή».

Υποδύεστε έναν κόντρα ρόλο αν και ως άνθρωπος έχετε ευγενικό φιζίκ.

«Ολοι έχουμε τις φωτεινές και τις σκοτεινές πλευρές μας. Αυτές τις σκοτεινές τις φέρνω λίγο πιο μπροστά γιατί είμαι άνθρωπος με πείσμα και εγωισμό».

Τι σας άρεσε στον ρόλο της Λίζας;

«Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να παίζουν τους καλούς, να είναι συμπαθείς, να συμπάσχουν, αλλά από κάποια ηλικία και μετά άρχισαν να με ενδιαφέρουν πιο σκοτεινοί χαρακτήρες που έχουν υποφέρει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι προκαλούν πιο ωμά και άμεσα το συναίσθημα στο κοινό. Είναι πιο χειροπιαστοί και ευάλωτοι. Οταν ο γιος μου ήταν πιο μικρός του άρεσε ο μαύρος Σπάιντερμαν και όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε επειδή είναι ο μόνος που θυμώνει, βρίζει και φωνάζει».

Είστε χαμηλών τόνων. Δεν σας βλέπουμε συχνά στα φώτα της δημοσιότητας αν δεν έχετε να πείτε κάτι.

«Από την προηγούμενή μου δουλειά, το μόντελινγκ, είχα συνειδητοποιήσει το αντίκτυπο της δημοσιότητας, ειδικά όταν σε παρακολουθούν και μικρές ηλικίες που έχουν μιμητικές τάσεις. Σκοπός μου δεν ήταν πώς θα αντέξω στον χώρο. Με ενδιέφερε το αντίκτυπο που θα έχω και αν δεν κάνω καλό, τουλάχιστον να μην κάνω κακό».

Στο θέατρο συνεχίζετε στην επιτυχία «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» του Αρκά στο θέατρο Ριάλτο.

«Τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητά μας, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις ανησυχίες μας. Είναι η αλήθεια που δεν τη λέμε».

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TVΣίριαλ