Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (12/2) - Ο Ηλίας και η Καίτη τσακώνονται

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα (12/2) - Ο Ηλίας και η Καίτη τσακώνονται

Έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς «Μην αρχίζει την μουρμούρα» για σήμερα 12/2. Ο Ηλίας περιμένει για τραπέζι έναν σημαντικό σύμβουλο, όμως η Καίτη τσακώνεται μαζί του στον δρόμο.

Τι πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο στον ALPHA;

Επεισόδιο: 33


Η Βούλα πέφτει στα δίχτυα του κουτσομπολιού, επιμένοντας όμως ότι κάνει «απλές κουβέντες» και σε καμία περίπτωση δεν είναι κουτσομπόλα. Ο Μηνάς της αποδεικνύει ότι κάνει λάθος…
Μια παρουσίαση εργασίας αφήνει τη Βέλη κυριολεκτικά… άφωνη. Και φυσικά ο Άγγελος δεν αφήνει τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Η Ξένια αναστατώνεται με ένα σεισμό που γίνεται με επίκεντρο στην Έδεσσα, ενώ ο Μπάμπης είναι ψύχραιμος και προσπαθεί να την ηρεμήσει. Αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…

Ο Ηλίας περιμένει για τραπέζι έναν σημαντικό σύμβουλο, όμως η Καίτη τσακώνεται μαζί του στον δρόμο. Φοβούμενοι τις αντιδράσεις, αποφασίζουν να παρουσιάσουν την Μένη ως σύζυγο…

Παρόλα αυτά έρχεται και μια μεγάλη αλλαγή στην αγαπημένη σειρά που δεν περίμενε κανείς! Εσύ τα άκουσες;

Εκτός της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, ποιες είναι οι σχέσεις Μηνά και Βούλας;

Ο «Μηνάς» από την σειρά Μην αρχίζει την μουρμούρα, ρωτήθηκε αν μιλάει με την «Βούλα» και... εξαφανίστηκε. Η απίστευτη αντίδραση στις κάμερες.

Ο Αντώνης Αντωνίου έδωσε τον παρών την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Η Γυναίκα της Πάτρας» στο Θέατρο Πόλη στην οποία πρωταγωνιστεί η Ελένη Κοκκίδου.

Όταν οι κάμερες τους εντόπισαν δεν γινόταν να μην ερωτηθούν για τις ανάμεσα τους σχέσεις πίσω από τις κάμερες της σειράς οι οποίες όπως θέλουν δημοσιεύματα δεν είναι και οι καλύτερες.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα Μηνάς Βούλα

«Είναι αστείο να λένε ότι δεν μιλιόμαστε και δεν έχουμε καλές σχέσεις! Δεν χρειάζεται ούτε να το συζητάμε», είπε η Ελένη Κοκκίδου. Από τη άλλη όταν ο Αντώνης Αντωνίου ρωτήθηκε, η αντίδραση του ήταν απίστευτη.

«Είναι κουτσομπολιά μόνο… Φεύγω!Φεύγω», είπε και εξαφανίστηκε από τις κάμερες.