Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Τι μας περιμένει σήμερα (21/2) - Η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καφέ της Χαράς: Τι μας περιμένει σήμερα (21/2) - Η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες!
TV24 21.02.2020 08:48
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Το "Καφέ της Χαράς" έχει επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τις εξελίξεις να καταιγιστικές και στο σημερινό επεισόδιο (21/2). Η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ANT1

Επεισόδιο 08ο:

Η Βάλια - με τη βοήθεια του Δημήτριου που τον ζηλεύει ο Μάνος, που τον ζηλεύει η Αρετή - ανακαινίζει εκ των ενόντων το παλιό της σπίτι. Σε επιπλέον βοήθεια ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει.

Εν τω μεταξύ, η Αρετή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Περίανδρου, ολοκληρώνει τη σχέση της με τον Μάνο. Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Δείτε και σε ποια άλλη σειρά έχει παίξει ο νέος γραμματικός του "Καφέ της Χαράς". Σίγουρα δεν πάει ο νους σας!

Σούπερ αποκλειστικό για το "Καφέ της Χαράς" - Μας περιμένουν καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά!

Έχουμε σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Καφέ της Χαράς, όπου Περίανδρος και αστυνόμος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Οι εξελίξεις για την σειρά του ΑΝΤ1, πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Τι θα δούμε την Παρασκευή;

Όλα φαίνονται έτοιμα για τα εγκαίνια του νέου καφέ. Οι κάτοικοι βάζουν τα καλά τους και ετοιμάζονται. Την ίδια στιγμή ο Περίανδρος θα κάνει τα πάντα για καταστρέψει τη μεγάλη αυτή μέρα της Βάλιας...

Μπορεί οι αντιδράσεις να ήταν τεράστιες και οι δολοπλοκίες που έστησε ο πρώην δήμαρχος Περίανδρος Πώποτας ακόμα περισσότερες, όμως το νέο «Καφέ της Χαράς» στο Κολοκοτρωνίτσι είναι πλέον γεγονός και όλοι μιλούν γι’ αυτό. Πιο συγκεκριμένα, όλο το χωριό περιμένει, με δόξα και τιμές, τα επερχόμενα εγκαίνια του καινούριου καταστήματος που απ’ ό,τι φαίνεται θα αλλάξει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στη διασκέδαση και θα δώσει μια ακόμα διέξοδο στους μόνιμους κατοίκους του χωριού.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο αιώνιος αντίπαλος των Χασκέων, ο Περίανδρος, θα δεχτεί ότι έχασε και θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Για την ακρίβεια θα κάνει το ακριβώς αντίθετο. Θα συνωμοτήσει με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ. Λένε όμως πως ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη και αυτή τη φορά το σχέδιο του πανούργου Περίανδρου δεν ευδοκιμεί γιατί ο νούμερο ένα συνεργός του, ο αστυνόμος, βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια που βρίσκεται το μαγαζί ειδικά για τα εγκαίνια, μεθάει και χάνει τον έλεγχο.

Ο αστυνόμος ερωτεύεται...

Κόσμος από τα γειτονικά χωριά συρρέει ανά δεκάδες για να δουν το νέο εγχείρημα της κόρης της πρωτευουσιάνας και όλοι φαίνεται να είναι εντυπωσιασμένοι. Ο Περίανδρος που είναι περίεργος για το αν το σχέδιό του πηγαίνει βάσει πλάνου, πηγαίνει να δει από κοντά τι γίνεται στο νέο «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 και τότε πραγματικά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο για τα μάτια της όμορφης αϊδού, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη Στέλλα, για την οποία επίσης σας έχουμε γράψει spoiler μεγατόνων....

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Η αδερφή της Βάλιας είναι σαν φωτοτυπία της - Η φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα

Καφέ της Χαράς: Χαμόγελα ξανά στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 - Όλα τα νούμερα

Share