Χαμός στις 8 λέξεις - Ο Αλέκος ξεσκεπάζει το σατανικό σχέδιο του Δημήτρη για την Ηλιάνα

Η Ηλιάνα σκέφτεται τους τρόπους που μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στις 8 λέξεις - Ο Αλέκος ξεσκεπάζει το σατανικό σχέδιο του Δημήτρη για την Ηλιάνα

Ο απόλυτος χαμός πρόκειται να γίνει στις 8 λέξεις μιας και ο Αλέκος ξεσκεπάζει το σατανικό σχέδιο του Δημήτρη για την Ηλιάνα! Μάθετε τι θα δούμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα συζητηθεί για την σειρά του ΣΚΑΙ!

Η Ηλιάνα συνεχίζει να σκέφτεται τους τρόπους που μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί της, ενώ ο Αλέκος, σίγουρος ότι κάτι ακόμα πιο τρομακτικό σχεδιάζεται πίσω από την πλάτη της Ηλιάνας, προσπαθεί να μάθει την αλήθεια.

Η Ηλιάνα έχει πει ήδη το ναι στον Αλέκο για να προχωρήσουν σε έναν πολιτικό γάμο και μετά από πολλές συζητήσεις, τελικά και ο Ακης δίνει επιτέλους την ευχή του. Ετσι η Ηλιάνα έχει πλέον το ελεύθερο να παντρευτεί τον Αλέκο. Ωστόσο ο Ακης δεν είναι και τόσο χαρούμενος. Με μισή καρδιά δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους: «Μπορεί να είπα το ναι, αλλά απαιτώ να μείνετε εδώ μετά τον γάμο. Θα μείνουμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, για να μπορώ να ελέγχω μόνος την κατάσταση», τους ξεκαθαρίζει και το ζευγάρι μη έχοντας άλλη λύση το δέχεται.

Ο Αλέκος συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη

Στο μεταξύ, ο άντρας που έχει βάλει ο Αλέκος να παρακολουθεί τη Βίκυ, του στέλνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, από τις οποίες ο Αλέκος βγάζει κάποια πολύ σοβαρά συμπεράσματα για τον ρόλο που παίζει αυτή γυναίκα και όχι μόνο... Στο μεταξύ η Ηλιάνα, βλέποντας για πρώτη φορά την Αποστολία χωρίς τον μαγειρικό της σκούφο, μένει άναυδη! Η μαγείρισσα έχει και αυτή κόκκινα κοντά μαλλιά! Λίγο μετά η Ηλιάνα εκμυστηρεύεται στην Αποστολία τα όνειρα που έχει δει με την Αριάδνη, αλλά η Αποστολία της εξηγεί πως δεν έχει καμία σχέση με τα μεταφυσικά, όμως σίγουρα κάτι κρύβει... Ο Αλέκος με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που σκοπό είχε να τρελάνει την Ηλιάνα, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά του προς το παρόν. Το σατανικό σχέδιο του Δημήτρη για την αδελφή του έχει πλέον αποκαλυφθεί, όμως ο Αλέκος σκέφτεται να καταστρώσει το δικό του σχέδιο κατά του Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, το μωρό της Σμαράγδας είναι στο νοσοκομείο - Δείτε όλο το ρεπορτάζ φωτιά

Παράλληλα ο Ακης ανακοινώνει στον Δημήτρη: «Τελικά είπα το ναι, ίσως να είναι καλύτερα έτσι και η Ηλιάνα θα παντρευτεί τον Αλέκο», του λέει κι αυτός γίνεται έξαλλος καθώς αυτή η απρόβλεπτη εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο τα σκοτεινά του σχέδια. Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα αποφασίζει να ζητήσει από τον Δημήτρη και τη Σμαράγδα να γίνουν μάρτυρες στον γάμο της με τον Αλέκο, αλλά ο Ακης την προειδοποιεί: «Ηλιάνα, θέλω να ξέρεις ότι ο Δημήτρης είναι αντίθετος με αυτό που πας να κάνεις. Ο ο αδερφός σου δεν έχει πάρει αυτόν τον γάμο με καλό μάτι», της λέει και η Ηλιάνα δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, ενώ μετά το ναι της Σμαράγδας, μαζί με τον Αλέκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τον γάμο στην σειρά του ΣΚΑΙ

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ TVΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ