Η Δρόσω έριξε «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες - Τι θα συμβεί με την εγκυμοσύνη της;

Έδωσε spoiler «φωτιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δρόσω έριξε «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες - Τι θα συμβεί με την εγκυμοσύνη της;

Ένα spoiler «φωτιά» έγινε για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεοπτική Δρόσω έριξε «βόμβα» για την εγκυμοσύνη της, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια. Τι θα συμβεί με το ρόλο της στο χωριό; Έκανε την αποκάλυψη.

Η Δανάη Μιχαλάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και την δημοσιογράφο της εκπομπής, Άννα Ζηρδέλη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που φέρνει απίστευτα νούμερα στην τηλεθέαση.

«Με τον Γιώργο Παπαγεωργίου είμαστε ένα χρόνο μαζί. Μας θέλουν όλοι για κάποιον λόγο παντρεμένους, δεν ξέρω γιατί, αλλά όχι, δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο. Μαγειρεύω, η σπεσιαλιτέ μου είναι το σπανακόρυζο», είπε για τον σύντροφο της.

Η «βόμβα» για τις Άγριες Μέλισσες

«Έχω πικράνει πολύ κόσμο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά γενικότερα, δεν δείχνουμε κάτι που δεν γινόταν. Το παιδί το κρατάω και η Μυρσίνη θα βοηθήσει. Θα μείνω στο Διαφάνι, αλλά κάπου θα είμαι. Δεν θα είμαι σε μπουντρούμι όπως έχουν γράψει.

Ή θα πάω σε άλλο σπίτι ή θα είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα αυτά τα γυρίσματα. Δεν έχουμε προσθέσει ακόμα την κοιλιά. Δε με αγχώνει καθόλου, ανυπομονώ. Μου αρέσουν οι αλλαγές.

Στη δεύτερη σεζόν θα είμαι στη σειρά, αλλά ξέρω πως δεν θα είμαι στο χωριό. Δεν θα φύγω από τη σειρά, αλλά δεν θα είμαι στο χωριό», εξήγησε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η σειρά κάνει τρομερή επιτυχία και οι τηλεθεατές την έχουμε αγαπήσεις. Εμείς μέσα από το TV24 σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Δούκα να τιμωρεί τον Μελέτη με σκληρό τρόπο.