Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καφέ της Χαράς: Κινδυνεύει να.. ξυλοκοπηθεί ο Περίανδρος από το νέο πρόσωπο «βόμβα» - Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Καφέ της Χαράς: Κινδυνεύει να.. ξυλοκοπηθεί ο Περίανδρος από το νέο πρόσωπο «βόμβα» - Τι θα δούμε στον ΑΝΤ1;
TV24 28.02.2020 08:04
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τα εγκαίνια της Βάλιας στο «Καφέ της Χαράς» είναι γεγονός. Από την πρώτη κιόλας ημέρα θα επικρατήσει ένταση, αφού ο Περίανδρος κινδυνεύσει να... ξυλοκοπηθεί από το νέο πρόσωπο «βόμβα» που εισβάλει στην σειρά του ΑΝΤ1. Τι θα δούμε απόψε;

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του που επέστρεψε στις οθόνες μας. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι μοναδικοί χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού είναι και πάλι στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη σειρά ανανεώνεται με την «εισβολή» νέων χαρακτήρων, αλλά και με την εξέλιξη πολλών γνωστών Κολοκοτρωνιτσιωτών.

Από την τελευταία φορά που αφήσαμε τους ήρωες μας, έχουν συμβεί πολλά και σημαντικά. Το καφέ της Χαράς, που αναστάτωσε την ήρεμη ζωή του χωριού, δεν υπάρχει πια. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός. Οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια - δικηγόρος πια – επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της. Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ και η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας, αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς», κάτι που τελικά κάνει, ωστόσο βρίσκεται απέναντι στις δυνάμεις του Περίανδρου και του αστυνομικού και έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Καφέ της Χαράς ANT1 εξελίξεις

Τι θα δούμε ωστόσο σήμερα στο Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1;

Όλο το χωριό περιμένει τα επερχόμενα εγκαίνια του καινούργιου Καφέ της Χαράς. Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί, γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του opening party και μεθάει. Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι γίνεται, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καφέ της Χαράς: Τι συμβαίνει με την δασκάλα και την είσοδο της στην σειρά του ΑΝΤ1;

Καφέ της Χαράς: Η Αρετή κάνει ακραίες πράξεις για τον Μάνο - Την διεκδικεί ο Διονυσάκης;

Share