«Βόμβα» στις 8 Λέξεις - Η Ρωξάνη πέφτει στα ναρκωτικά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» στις 8 Λέξεις - Η Ρωξάνη πέφτει στα ναρκωτικά

«Βόμβα» σκάει στις 8 Λέξεις το αποκλειστικό ρεπορτάζ που θέλει την Ρωξάνη να πέφτει στα ναρκωτικά. O Μιχαήλ δείχνει να αντιμετωπίζει τη φυγή της Ρωξάνης σχεδόν με ανακούφιση, ενώ η σχέση του με τη Λουκία είναι πλέον καθαρά ερωτική, τουλάχιστον από την πλευρά του.

Τι θα γίνει όμως όταν η Ρωξάνη γυρίσει; Τα πράγματα δυσκολεύουν και η Ρωξάνη έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμα δαίμονα, που επιστρέφει από τα παλιά. Τα ναρκωτικά χάπια.

Ο Μιχαήλ συνεχίζει να δένεται όλο και πιο πολύ με τη Λουκία. Οσο κι αν προσπαθούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, ένα περιστατικό ανάβει και πάλι τη σπίθα... Ο Μιχαήλ σώζει τη Λουκία από βέβαιο ατύχημα και πάνω στην ένταση της στιγμής, τη φιλάει. Η Λουκία από την πλευρά της αισθάνεται άβολα και ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Μιχαήλ, δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται, πρέπει να κρατήσουμε τη σχέση μας σε αυστηρά επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο», του λέει κι εκείνος αναγκάζεται να το δεχτεί. Λίγο αργότερα η Ρωξάνη τον παίρνει τηλέφωνο, ενώ παράλληλα τον ειδοποιεί πως επιστρέφει από τη Γλασκόβη: «Ερχομαι αύριο στην Ελλάδα, θα τα πούμε από κοντά» και ακούγεται κάπως περίεργα αγχωμένη. Την επόμενη μέρα η Ρωξάνη επιστρέφει και πάλι, αλλά ο Μιχαήλ που δείχνει να έχει αισθήματα για τη Λουκία, δεν χαίρεται καθόλου που την ξαναβλέπει και της συμπεριφέρεται από ψυχρά έως και εχθρικά. Ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και τυπικά ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη είναι ζευγάρι. Αυτό τους οδηγεί στο να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι μετά από πολύ καιρό... Η Ρωξάνη δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα, συμπεριφέρεται παράξενα, ενώ η Λουκία την επόμενη μέρα ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ: «Παρόλο που μου αρέσεις, δεν πρόκειται να είμαι μαζί σου» και παράλληλα τον παροτρύνει: «Κοίταξε να ξαναφτιάξεις τη σχέση σου με τη Ρωξάνη». Την ίδια στιγμή η Ρωξάνη συνεχίζει να φέρεται περίεργα και να παίρνει χάπια κρυφά. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της αρχίζει να γίνεται αισθητή από τον Μιχαήλ και να τον προβληματίζει, αλλά προς το παρόν δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Η Εύα όμως, που γνωρίζει το παρελθόν της, τη στριμώχνει και απαιτεί να μάθει την αλήθεια: «Πες μου τι κάνεις; Εμένα δεν με ξεγελάς. Ξανακύλησες πάλι σε αυτούς τους διαόλους; Πας καλά; Γιατί το κάνεις αυτό; Νόμιζα ότι είχες ξεμπλέξει, έχεις το παιδί σου και τον άντρα σου και πέφτεις ξανά στις ουσίες; Ρωξάνη, πρόσεξε καλά, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι αυτό», της τονίζει έξαλλη. Η Ρωξάνη όμως συνεχίζει να παίρνει χάπια χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα για την κατάστασή της, η οποία όσο πάει και χειροτερεύει.

Η ΗΛΙΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΔΥΣΣΕΑ & ΕΡΣΗ

Η Ηλιάνα και ο Αλέκος παντρεύονται, με μάρτυρες την Αποστολία και τη Σμαράγδα. Λίγο μετά η οικογένεια Αρώνη και η Σμαράγδα τρώνε στο σπίτι μετά τον γάμο Ηλιάνας-Αλέκου, ενώ ο Ακης ακόμα και τώρα δεν κρύβει τις επιφυλάξεις του γι’ αυτόν τον γάμο και πολύ περισσότερο για τον ίδιο τον Αλέκο, τον οποίο δεν εκτιμά καθόλου και του το δείχνει με κάθε ευκαιρία, μιλώντας του απαξιωτικά. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ηλιάνα δεν πτοείται καθόλου από τη στάση του πατέρα της. Αυτός ο γάμος αλλά και οι αντιδράσεις του πατέρα της δεν την ενδιαφέρον καθόλου κι αυτό γιατί στο μυαλό της έχει άλλα σκοτεινά σχέδια για τον Οδυσσέα και την Ερση. Ολοι νομίζουν ότι η εμμονή της με το ζευγάρι έχει περάσει και τώρα κοιτάζει το δικό της μέλλον. Ομως, η Ηλιάνα απλά παίζει παιχνίδι για να τους αποπροσαναλοτίσει και μάλιστα δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ για να προχωρήσει το σατανικό της σχέδιο, για το οποίο χρειάζεται χρήματα. Ετσι μεταφέρει στον λογαριασμό της μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ λίγο μετά το μαθαίνει ο Ακης και γίνεται έξαλλος!

Χαμός στις 8 Λέξεις και έχουμε απαντήσεις σχετικά με το αν κάνει ο Μιχαήλ Καλλέργης σχέση με την Λουκία, αλλά και ποιο είναι το μέλλον του με την Ρωξάνη! Το spoiler είναι μεγατόνων! Τι θα συμβεί στην σειρά του ΣΚΑΙ;