Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Spoiler «φωτιά»! Αν δεν θες να μάθεις μην κάνεις το κλικ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Η «Άννα» από το Έρωτας Μετά θα γίνει δολοφόνος

Δολοφόνος θα δούμε να γίνεται η Άννα στην σειρά «Έρωτας Μετά», την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη. Θ βάψει τα χέρια της με αίμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA , που εξασφάλισε αποκλειστικά για εσάς το TV24.

Η Αννα, όπως έχετε ήδη δει, έχει πέσει στα χέρια του Ιωάννη Λεγάτου (Γιώργος Νινιός), ενός άντρα που εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμφανίστηκε στη ζωή της άτυχης γυναίκας. Ο άγνωστος αυτός άντρας ζει μια παράλληλη ζωή, καθώς εκτός από την πλευρά που όλοι οι γύρω του γνωρίζουν, παράλληλα κρύβει πολλά σκοτεινά και θανάσιμα μυστικά. Ενα από αυτά είναι η Πέννυ, μια γυναίκα ερωτευμένη μαζί του, αλλά και ψυχικά ασθενής, που μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να τον διεκδικήσει. Οταν αυτή η γυναίκα ανακαλύπτει την ύπαρξη της Αννας στη ζωή του, δεν διστάζει να ορμήσει στο διαμέρισμα και να προσπαθήσει να τη σκοτώσει! Λίγο πριν το μοιραίο, εμφανίζεται ο Λεγάτος και την εμποδίζει. Ομως εκείνη δεν θα το βάλει κάτω.

Στο μεταξύ, ο Τόνι με την Αντι βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού, την ίδια στιγμή που ένα καινούριο βίντεο της Αννας έρχεται για να τους αναστατώσει όλους. Ο Κωνσταντίνος που συνεχίζει να λέει πως έχει αμνησία, ανακαλύπτει τον Λεγάτο και φτάνοντας έξω από το σπίτι του, του ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν του με την Αννα. Ομως, εκπλήσσεται που βλέπει εκεί τη Σοφία. Την ίδια ώρα, η Αννα προσπαθώντας να σώσει τη ζωή της σκοτώνει την Πέννυ, η οποία επιχείρησε για ακόμη μία φορά να της επιτεθεί θανάσιμα! Ο Λεγάτος εξαφανίζει το πτώμα, όμως σύντομα η αστυνομία το ανακαλύπτει και η υπόθεση γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Ο Γιώργος καλεί τον Λεγάτο στο τμήμα για να δώσει κατάθεση και καταφέρνει να ξεγλιστρήσει. Οταν επιστρέφει στο διαμέρισμα, δίνει στην Αννα συγχαρητήρια που σκότωσε την Πέννυ και της δείχνει κομμάτι από τις ειδήσεις που ανακοινώνουν τη δολοφονία της. Την ίδια στιγμή η Ολγα προειδοποιεί τον Κωνσταντίνο να σταματήσει να ψάχνει την Αννα, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο ύποπτος ρόλος του Φώτη

Ο Γιώργος ζητάει τη βοήθεια του Φώτη σε σχέση με το εάν πρέπει ή όχι να δεχθεί την πρόταση/εκβιασμό του Πετρόπουλου, ενώ η Αλίκη λέει στον Σταύρο ότι ο Θοδωρής απέτυχε να σκοτώσει τον Δαλέση και πως τον έχει σπίτι της. Ο Γιώργος σοκάρεται όταν βλέπει τον Φώτη μαζί με την Αλίκη και οι πρώτες υποψίες για τον ρόλο του πρώην αρχηγού της αστυνομίας μπαίνουν στο μυαλό του! Καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αποφασίζει να ψάξει τις παλιές υποθέσεις του στο Σώμα.

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αντι ότι είναι γιος της Αννας, πράγμα που τη σοκάρει. Η Ηλέκτρα λέει στον Χρήστο ότι η Αντι ξέρει πια την αλήθεια για τον Δημήτρη, αναγκάζοντάς τον να μιλήσει στον Νίκο και στην Ειρήνη. Ο Νίκος αντιδράει έντονα για όσα μαθαίνει και δεν δέχεται τον Δημήτρη για αδελφό του. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη είναι πιο διαλλακτική και θέλει να τον γνωρίσει, πράγμα που τη φέρνει σε κόντρα με τον αδελφό της. Η Ηλέκτρα συναντιέται με τη Σοφία προσπαθώντας να μάθει όσα μπορεί για τον Λεγάτο, ενώ ο Τόνι, μετά την επίσκεψη στο γραφείο του τελευταίου, ενημερώνει τον Γιώργο για τα ευρήματα της έρευνάς του.

Να πούμε ότι οι εξελίξεις στο "Έρωτας μετά" ήταν καταιγιστικές απογειώνοντας τα νούμερα του Alpha. Δεν φαντάζεστε που έφτασαν!

Ποιος είναι ο Ιωάννης Λεγάτος

Ο Ιωάννης Λεγάτος, περίπου 60 ετών, είναι ένας έξυπνος, μορφωμένος και γοητευτικός άντρας. Η μεγάλη αγάπη της ζωής του είναι οι αγιογραφίες, μια ασχολία που τον ηρεμεί και τον χαλαρώνει. Ζει διπλή ζωή, καθώς έχει μια σταθερή σχέση και εργασία, παράλληλα όμως κρύβει μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Είναι ψυχικά ασταθής και με πολλά κρυμμένα μυστικά και απωθημένα από την παιδική του ηλικία και τη μετέπειτα ζωή του. Θεωρεί πως όσα κάνει είναι ορθά και δικαιολογημένα και πως ο ίδιος έχει υπάρξει πολύ αδικημένος. Για τον λόγο αυτό έχει εισβάλει ξαφνικά και απροσδόκητα στη ζωή της Αννας και τη χρησιμοποιεί σαν «μικρόφωνο», ώστε να μιλήσει μέσα απ' αυτή για τα δικά του βάσανα, τον δικό του θυμό, τους φόβους του, να τιμωρήσει και να εκδικηθεί. Μέχρι πού όμως μπορεί να φτάσει;