Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες

Η εξαφάνιση, η εκδίκηση και ο ματωμένος γάμος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Το τέλος της σειράς σε φωτογραφίες

Το τέλος της δραματικής τούρκικης σειράς του STAR, έχουμε σε σούπερ αποκλειστικές φωτογραφίες. Η εξαφάνιση, η εκδίκηση και ο ματωμένος γάμος και «Elif». Το τέλος του τρίτου κύκλου θα είναι τραγικό, καθώς όπως και οι δυο προηγούμενη θα τελειώσουν με έναν θάνατο.

Τραγικό θα είναι το φινάλε και του τρίτου κύκλου της σειράς του, καθώς όπως οι άλλοι δύο κύκλοι, έτσι κι αυτός θα ολοκληρωθεί μ' έναν ματωμένο γάμο, έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη Μελέκ, που για ακόμη μία φορά δεν καταφέρνει να βρει την ευτυχία στην προσωπική της ζωή.

Όπως θα δείτε στα επόμενα επεισόδια, η Αρζού έχει καταφέρει μαζί με τον Ουμίτ να πάρουν τα πάντα από τους Εμιρόγλου, όπως το κτήμα και την εταιρεία τους. Ομως εκείνη συνεχίζει να διψάει για εκδίκηση, κάτι που αρχίζει να κουράζει τον σύζυγό της!

Παράλληλα, η Γκοντζά, που δουλεύει για εκείνη ως υπηρέτρια, προσποιείται πως έχει αμνησία, ενώ στην πραγματικότητα έχει θυμηθεί τα πάντα! Εχει όμως έναν και μοναδικό στόχο: να κάνει την Αρζού να πονέσει! Οταν η Αρζού μείνει έγκυος από τον Ουμίτ, η Γκοντζά θα κάνει τα πάντα για να μη γεννηθεί ποτέ αυτό το μωρό. Και τα καταφέρνει! Ομως, η Αρζού γρήγορα καταλαβαίνει πως πίσω απ' αυτό το δυσάρεστο γεγονός κρυβόταν η Γκοντζά και έτσι βάζει να τη σκοτώσουν.

Παράλληλα μπαίνει ξανά στο στόχαστρό της η Ελίφ, την οποία απάγει. Οταν πια η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της, η αδίστακτη γυναίκα σκηνοθετεί τον θάνατό της! Μετά από αυτό, δεν μπορεί να επιστρέψει ξανά στην κανονική της ζωή και ό,τι κάνει, το κάνει κρυφά και μεταμφιεσμένη. Κι ενώ ο Γιουσούφ με τη Μελέκ έχουν γίνει ζευγάρι, εκείνος δέχεται μια επίσκεψη από έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης της πλούσιας θείας του, της Ματζιντέ, η οποία θέλει να του αφήσει όλη της την περιουσία, αλλά ο γιος της, ο Ταρίκ, κάνει τα πάντα για να το εμποδίσει αυτό. «Ο Ταρίκ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην πάρεις την περιουσία εσύ! Καλό θα είναι να με ακολουθήσετε και να σας μεταφέρω σε ασφαλές μέρος», τον συμβουλεύει ο άγνωστος άντρας, αλλά ο Γιουσούφ αρνείται. Ωστόσο μπαίνει σε σκέψεις και αφού εξηγεί τα πάντα στη Μελέκ, αποφασίζουν να παντρευτούν και στη συνέχεια να πάνε σ' έναν νέο και ασφαλή τόπο να μείνουν.

Η Αρζού μεταμφιεσμένη φροντίζει να παρακολουθεί από μακριά τις κινήσεις του ζευγαριού και με κάποιον τρόπο καταφέρνει να βρει το ποια είναι η Ματζιντέ, η οποία έχει ορυχεία διαμαντιών. Εκείνη εκπλήσσεται: «Ο Γιουσούφ είναι πάμπλουτος! Για να δούμε ποιος είναι ο Ταρίκ! Θα χρειαστεί τη βοήθειά μου σίγουρα», μονολογεί και είναι η τελευταία σκηνή που βλέπουμε την αδίστακτη γυναίκα στη σειρά. Η μέρα του γάμου ξημερώνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ παντρεύονται έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα. Στη συνέχεια τους αποχαιρετούν όλους και φεύγουν σε άλλη πόλη να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους. Στη διαδρομή όμως το αυτοκίνητο ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε χαντάκι, με αποτέλεσμα ο Γιουσούφ να βρει τραγικό θάνατο και η Μελέκ με την Ιντζί να είναι βαριά τραυματισμένες, ενώ η Ελίφ είναι η μοναδική που βγαίνει από το αυτοκίνητο! Οπως καταλαβαίνουμε, η Αρζού έστησε αυτή την παγίδα με τον Ταρίκ, προκειμένου εκείνη να σκοτώσει επιτέλους Ελίφ και Μελέκ και εκείνος να γλιτώσει τη μοιρασιά της περιουσίας με τον Γιουσούφ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ & Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ο Γιουσούφ κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ και εκείνη δέχεται!

Το τέλος της ELIF

Η Αρζού οργανώνει τα τελευταία σατανικά σχέδιά της! Είναι η τελευταία φορά που εμφανίζεται στη σειρά!

Elif Σούπερ αποκλειστικό

Ο γάμος της Μελέκ και του Γιουσούφ πραγματοποιείται!

Γάμος στην Elif

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά πάνε σε νέο τόπο και τίποτα δεν προμηνύει το κακό που έρχεται!

Elif melek

Ενα φορτηγό εμποδίζει τον δρόμο τους, όμως τα φρένα του αυτοκινήτου δεν πιάνουν και το αμάξι ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει σε γκρεμό!

elif τέλος σειράς

Θάνατος Elif

Η Μελέκ είναι βαριά τραυματισμένη.

Αρζού Elif

Ο Γιουσούφ είναι νεκρός!

Γιουσούφ elif

Η Ελίφ είναι η μόνη που έχει τις αισθήσεις της...

Elif star

Ωστόσο, έχουμε και όλες τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας, πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Στα νέα επεισόδια θα γίνει χαμός.