8 Λέξεις: Η Ηλιάνα καίει Οδυσσέα και Έρση - Τους βάζει φωτιά στον ύπνο τους

Αποκλειστικό βόμβα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Η Ηλιάνα καίει Οδυσσέα και Έρση - Τους βάζει φωτιά στον ύπνο τους

Αποκλειστικό ρεπορτάζ "φωτιά" για την τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις! Η Έρση και ο Οδυσσέας δέχονται επίθεση από την Ηλιάνα η οποία τους βάζει φωτιά στον ύπνο τους! Τι θα συμβεί;

Δύο πράγματα έχουν γίνει εμμονή στην Ηλιάνα. Η επικοινωνία της με την Αριάδνη και το πώς θα εκδικηθεί την Ερση με τον Οδυσσέα. Όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει από τους άλλους, στο μυαλό της τριγυρίζει η ιδέα να τους καταστρέψει και δεν αργεί να υλοποιήσει το πρώτο μέρος του σχεδίου της. Διότι η Ηλιάνα δεν έχει σκοπό να σταματήσει πουθενά...

Ενώ η Ηλιάνα καταστρώνει το σατανικό της σχέδιο, ο Άκης είναι έξαλλος για τις 500.000 ευρώ που μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό της και την πιέζει να του πει τι τα έκανε: «Παιδάκι μου, πας καλά; Μισό εκατομμύριο έκανε φτερά και δεν θα μου πεις τι το έκανες;» της λέει. Η Ηλιάνα όσο και να την πιέζει ο πατέρας της αρνείται να πει τι έκανε τα χρήματα, ενώ ο Δημήτρης εξακολουθεί να παριστάνει τον ανίδεο.

Με τα πολλά η Ηλιάνα εξηγεί στον Ακη: «Τα λεφτά που λείπουν από τον λογαριασμό μου μεταφέρθηκαν σε ένα παιδί που βρίσκεται σε ίδρυμα, τη Μυρτώ Γιαβάση», του λέει κι εκείνος τα χάνει: «Τι βλακείες είναι αυτές πάλι; Ποιο παιδί; Και γιατί να δώσεις αυτά τα λεφτά, για ποιο λόγο; Εσείς πάτε να με τρελάνετε, μου φαίνεται», φωνάζει οργισμένος.

Λίγο αργότερα ο Αλέκος ανακαλύπτει το καταπίστευμα που έκανε η Ηλιάνα στη Μυρτώ Γιαβάση και αρχίζει να το ερευνά, γιατί πιστεύει ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας και η Ερση περνάνε ευτυχισμένες στιγμές και μάλιστα ξεκινάνε τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού με μεγάλη χαρά. Παράλληλα η Αποστολία προσπαθεί να λογικέψει την Ηλιάνα και τη συμβουλεύει: «Ηλιάνα αυτό που κάνεις δεν βγάζει πουθενά, πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με το θέμα της μετενσάρκωσης», της λέει, αλλά η Ηλιάνα δείχνει ανήσυχη, σαν κάτι να την απασχολεί, σαν κάτι να περιμένει. Και όντως το κακό που έχει σπείρει αρχίζει να απλώνεται...

Ο Οδυσσέας και η Ερση βρίσκονται στο έλεος της Ηλιάνας

Είναι βράδυ και το ζευγάρι κοιμάται ατάραχο, όταν μέσα στο ατελιέ ξεσπάει φωτιά: «Φωτιά, φωτιά», ουρλιάζει η Ερση και το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες. Ο Οδυσσέας έντρομος αρπάζει τη γυναίκα του: «Γρήγορα να βγούμε έξω, θα καούμε ζωντανοί», της φωνάζει και την τραβάει με προσοχή να μη χτυπήσει ή καεί.

Τελικά ο Οδυσσέας και η Ερση σώζονται στο παραπέντε από το φλεγόμενο ατελιέ. Αμέσως ο Οδυσσέας μεταφέρει την Ερση στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Η καταστροφή είναι μεγάλη, καθώς όλοι οι πίνακες του Οδυσσέα καίγονται ολοσχερώς. Ο Σπύρος στέκεται στο πλευρό τους και τους λέει: «Ο,τι έγινε έγινε. Εσείς να είστε καλά. Θα έρθετε στο σπίτι μου να μείνετε μέχρι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και φυσικά να φτιάξουμε όλες τις ζημιές που προκλήθηκαν». Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να καταλάβει πώς έπιασε φωτιά και ειδοποιεί τον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Τους ενημερώνει και τους ζητάει να το κρύψουν από τη Ναυσικά, που ακόμα περνάει ώρες αγωνίας με την εξαφάνιση της Τζουλιάνας.

Λίγο μετά η είδηση για την πυρκαγιά στο ατελιέ δημοσιοποιείται και ο Αλέκος υποψιάζεται ότι είναι δουλειά της Ηλιάνας, της οποίας ορίζει τελεσίδικο και της λέει: «Αν ξανακάνεις οτιδήποτε στον Οδυσσέα και την Ερση, θα το πω στον Ακη και θα σηκωθώ να φύγω. Να το ξέρεις». Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μαζεύει τα συντρίμμια από το σπίτι του μαζί με τον Σπύρο και στενοχωριέται πάρα πολύ για τα χαμένα έργα του, ενώ αποφασίζει να μάθει τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Ωστόσο, σας έχουμε κι ακόμα ένα σοκαριστικό αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η μικρή Τζουλιάνα βασανίζεται από ψυχοπαθή! Δείτε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εδώ!

Ρεπορτάζ από το περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα.