Spoiler για το Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει η Δοξούλα στο Κολοκοτρωνίτσι;

Χαμός στα νέα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Spoiler για το Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει η Δοξούλα στο Κολοκοτρωνίτσι;

Έσκασε Spoiler μεγατόνων για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1! Επιστρέφει η Δοξούλα στο Κολοκοτρωνίτσι; Χαμός με τις εξελίξεις στην σειρά. Η Ευαγγελία Μουμούρη μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως μάντισσα «Σμαρώ» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» και τα είπε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η ηθοποιός ρωτήθηκε μάλιστα αν θα την ξαναδούμε στο «Καφέ της Χαράς», αφού και παλαιότερα υποδυόταν τη «χήρα Δοξούλα» στην κωμική σειρά. Μάλιστα ο ρόλος της είχε συζητηθεί αρκετά, αφού ως Δοξούλα είχε προκαλέσει αρκετές εντάσεις.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναέμπαινα στο Καφέ της Χαράς. Εγώ είμαι πολύ του ενστίκτου. Όταν συμβεί εκείνη τη στιγμή το μετράω. Εγώ δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, ούτε καμία δουλειά. Όταν γίνεται το μετράω εκείνη τη στιγμή και τότε αποφασίζω» είπε η Ευαγγελία Μουμούρη. Έχετε διαβάσει και τις εξελίξεις για το επεισόδιο σήμερα; Δείτε εδώ τι θα... δούμε το βράδυ

Καφέ της Χαράς: Απίστευτο! Αυτός είναι ο χαρακτήρας που δε θα δούμε στα νέα επεισόδια! Τι είπε η Δοξούλα για το Κολοκοτρωνίτσι

Η σειρά που αγαπήσαμε όλοι, το Καφέ της Χαράς επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τη νέα χρονιά με νέα ολοκαίνουργια επεισόδια.

Σε αυτά θα δούμε σχεδόν όλους τους παλιούς πρωταγωνιστές, αλλά και αρκετούς νέους, αφού το καστ θα ανανεωθεί.

Στα νέα επεισόδια δεν θα δούμε ωστόσο την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία υποδύθηκε τη χήρα.

Αδιανόητο! Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον!

Η ηθοποιόςέκανε την αποκάλυψη, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα με δείτε στο νέο Καφέ της Χαράς. Εγώ έκανα ένα γκεστ 10 επεισοδίων. Είμαι ευγνώμων που τότε μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Και μάλιστα θυμάμαι πως τότε κάποια παιδιά ρωτούσαν τις μανάδες του τι ήταν έκτρωση. Γιατί στον ρόλο μου έκανα έκτρωση και έφυγα από το χωριό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: