Σοκ: Η Ελίφ βάζει φωτιά στο σπίτι της οικογένειας - Θα καούν ζωντανοί;

Αποκλειστικό "βόμβα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ: Η Ελίφ βάζει φωτιά στο σπίτι της οικογένειας - Θα καούν ζωντανοί;

Μετ' εμποδίων ξεκινάει η νέα ζωή των Εμιρόγλου, αφού μετά την απώλεια του κτήματος από την Αρζού, τώρα θα πρέπει να ζήσουν σ' ένα σπίτι κυριολεκτικά ερείπιο! Μέσα σε όλα η Ελίφ βάζει κατά λάθος φωτιά και τώρα η οικογένεια κινδυνεύει να καεί ζωντανή! Τι θα συμβεί στο αποκλειστικό "φωτιά" της αγαπημένης σειράς του STAR; Οι εξελίξεις μόνο στο Youweekly.gr!

Αν και όλα έχουν τελειώσει πια, η Αρζού σκέφτεται την οικογένεια Εμιρόγλου και θέλει να μάθει τι κάνουν και πόσο υποφέρουν. Ο Ουμίτ της λέει να σταματήσει να τους σκέφτεται, άλλωστε έχει πάρει πια την εκδίκησή της. Ομως εκείνη παθαίνει εμμονή, με αποτέλεσμα να καβγαδίζει συνεχώς με τον άντρα της. Στο μεταξύ, η Μπαχριγιέ έχει ένα σπίτι για ενοικίαση, αλλά δεν θέλει να το δώσει στη Μελέκ.

Οι υπόλοιπες εργάτριες της λένε πως η κοπέλα έχει μεγάλη ανάγκη να βρει άμεσα ένα σπίτι! Στη συνέχεια εκείνη μαζί με την Αϊσέλ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να μιλήσουν στη Μελέκ και την οικογένειά της για το σπίτι που έχει για ενοικίαση, ενώ τους δίνει και τα κλειδιά! Οταν η οικογένεια πάει να το δει, διαπιστώνει πως πρόκειται για ένα ερείπιο. Ο Σελίμ θέλει να ακυρώσουν τη συμφωνία, αλλά η Μελέκ του λέει πως θα το καθαρίσουν και θα το κάνουν σπίτι τους. Ο Γιουσούφ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μεταφέρουν τα πράγματα της οικογένειας και ξεκινούν αμέσως τις εργασίες για να το φτιάξουν. Στο μεταξύ, η Τουλάι πηγαίνει στο κτήμα για να κάνει έκπληξη στην Αλιγέ και σ' όλη την οικογένεια, αλλά σοκαρισμένη μαθαίνει από την Αρζού πως πια το οίκημα της ανήκει!

Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει τα όσα έγιναν, ενώ της δίνει και τη νέα τους οδό! Η Αρζού ακολουθεί την Τουλάι για να δει πού μένουν πλέον οι Εμιρόγλου και όταν τους βλέπει να τρώνε όλοι μαζί χαρούμενοι, τρελαίνεται από τον θυμό της.

Το πρωί, η Ελίφ ξυπνάει πρώτη από όλους και αποφασίζει να ετοιμάσει εκείνη το τσάι. Αφήνει το τσάι στη φωτιά και πηγαίνει να αγοράσει ψωμί. Ομως από τον αέρα η κουρτίνα πιάνει φωτιά και το σπίτι γεμίζει καπνό ενώ όλοι κοιμούνται. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι και όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά! Η οικογένεια ξυπνάει έντρομη και όλοι βγαίνουν έξω.

Σβήνει η φωτιά που βάζει η Ελίφ στο σπίτι

Η φωτιά σβήνει, όμως η Ελίφ για άλλη μία φορά είναι εξαφανισμένη και ο πανικός τους κυριεύει. Η μικρή γρήγορα επιστρέφει από τον φούρνο στο σπίτι και νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Τώρα το σπίτι θέλει πάλι βάψιμο και να αντικατασταθούν κάποια ντουλάπια, που καταστράφηκαν από τη φωτιά.

Δείτε εδώ τι θα συμβεί σε όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας (9-13/3) πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ρεπορτάζ από το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα.

TAGS