«Βόμβα» για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 - Σε ακραίες πράξεις θα προβεί η Αρετή για τον Μάνο

Spoiler φωτιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βόμβα» για το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1 - Σε ακραίες πράξεις θα προβεί η Αρετή για τον Μάνο

Η Αρετή θα προβεί σε ακραίες πράξεις για να μην χάσει τον Μάνο, στο «Καφέ της Χαράς». Το spoiler που «έσκασε» από την ίδια την Αρετή για την σειρά του ΑΝΤ1, είναι «βόμβα». Έδωσε διάφορες λεπτομέρειες για την μεγάλη επιτυχία.

Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στο «Καφέ της Χαράς»... ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέχρι η Αρετή να πάρει στα χέρια της την κατάσταση και να διεκδικήσει τον άντρα που αγαπάει. Η Μαριαλένα Ροζάκη που την υποδύεται έχει να μας πει περισσότερα.

Πρώτη σας δουλειά στην τηλεόραση!

«Πρώτη, όντως. Ωστόσο έχω δουλέψει αρκετά στο θέατρο, μου είχαν δοθεί υπέροχες ευκαιρίες, όμως στην τηλεόραση δεν είχα κάνει κάτι. Ευτυχώς η πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που αισθάνθηκα ώριμη για να πω το ναι».

Καλώς ορίσατε, λοιπόν, στο Κολοκοτρωνίτσι! Είστε από τις νέες αφίξεις του χωριού...

«Είμαι η Αρετή, η ανιψιά της Χάιδως, όπως έχετε δει ήδη. Η ηρωίδα μου είναι γιατρός και κάνει το αγροτικό της στο Μεγαλοχώρι».

Νομίζω όχι μόνο το αγροτικό της. Η Αρετή είναι ερωτευμένη με τον Μάνο!

«Είναι η σχέση του Μάνου. Είμαστε σχεδόν αρραβωνιασμένοι».

Είστε επιλογή του Περίανδρου Πώποτα ή του Μάνου τελικά;

«Με επέλεξε ο Μάνος, αλλά με εγκρίνει και ο πρώην δήμαρχος του χωριού για νύφη του. Γιατί όχι άλλωστε; Γιατρός είναι η ηρωίδα μου, καλό κορίτσι είναι...».

Ομως ο Μάνος περιτριγυρίζεται από την παιδική του φίλη, τη Βάλια!

«Αυτά είναι τα ωραία, καθώς έτσι θα υπάρξει εξέλιξη. Ομως κάπως έτσι δεν γίνεται και στην πραγματική ζωή; Εννοείται πάντως πως η Αρετή θα συνεχίσει να διεκδικεί τον αγαπημένο της. Είναι το αγόρι της, ο έρωτάς της, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά».

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει για εκείνον;

«Θα κάνει τα πάντα για τον Μάνο και μάλιστα με τη βοήθεια του Περίανδρου Πώποτα. Θα κάνει ακραία πράγματα για εκείνον. Δεν θα καταθέσει η Αρετή εύκολα τα όπλα. Δεν ταιριάζει ούτε στη φύση της ούτε στην προσωπικότητά της».

Μαθαίνουμε πάντως πως την Αρετή θα διεκδικήσει ο φίλος του Μάνου, ο Διονύσης.

«Δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως, καθώς όπως λέτε είναι φίλος του Μάνου».

Είναι μια θετική ηρωίδα η Αρετή;

«Σίγουρα είναι. Τουλάχιστον ακόμα δεν έχει δείξει το αντίθετο».

Θα βγάλει όμως λίγο... νύχια.

«Φυσικά και θα το κάνει, γιατί είναι άνθρωπος. Οι άνθρωποι δεν έχουν μόνο μία πλευρά. Και εγώ ως Μαριαλένα είμαι καλή, αλλά αν προσπαθήσει κάποιος να μου πάρει τον άνθρωπο που αγαπώ, μάλλον θα προβώ σε ακραίες πράξεις. Ανθρωποι είμαστε. Δεν υπάρχει μόνο το καλό και το κακό».

Θα τα βρει τελικά με την... άσπονδη φίλη της, Βάλια;

«Μπορεί. Πάντως η Μαριαλένα Ροζάκη είναι πολύ φίλη με την Εφη Ρασσιά. Ολα μπορεί να συμβούν σε αυτό το χωριό. Το έχει δείξει και η ιστορία άλλωστε».

Πώς είναι, αλήθεια, να ζει κανείς στο Κολοκοτρωνίτσι;

«Υπέροχη εμπειρία! Είναι ευλογία να ζεις και να συνεργάζεσαι καθημερινά με τόσους ξεχωριστούς ανθρώπους. Να παίρνεις μαθήματα από εκείνους που θα σε κάνουν καλύτερο».

Η συνεργασία σας με τον... πεθερό σας Περίανδρο Πώποτα ή αλλιώς Χάρη Ρώμα;

«Είναι υπέροχος άνθρωπος. Σου μεταδίδει τις γνώσεις και τις ικανότητές του. Θα έλεγα πως είναι μεγάλη ευτυχία για εμάς τα νέα παιδιά που ξεκινάμε τώρα να δουλεύουμε μαζί του, όπως και με τους άλλους συντελεστές της παραγωγής. Εχουμε την ευτυχία να είμαστε δίπλα σε σπουδαία ονόματα του χώρου. Το “Καφέ της Χαράς” δεν είναι απλώς μια δουλειά. Είναι μια συνθήκη που μας δίνει συνέχεια γνώσεις και αγάπη. Ισως έχετε συνηθίσει να ακούτε όμορφα λόγια ηθοποιών για τους συνεργάτες τους. Ομως σε αυτή την περίπτωση αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα προς όλους από αυτή την παραγωγή... Θα έλεγε κανείς πως ζούμε ένα παραμύθι. Ειλικρινά, το μόνο που θέλω είναι να το χαρώ, γιατί δυστυχώς η ζωή δεν είναι πάντα τόσο ωραία και εύκολη. Γεμίζουμε τις μπαταρίες μας με αγάπη και θετική ενέργεια».

Τι άλλο κάνετε αυτή την περίοδο;

«Είμαι στο Εθνικό Θέατρο, στη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη” για την παράσταση των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Φεγγάρι από χαρτί”. Γενικά είναι μια όμορφη και δημιουργική χρονιά».

Και όταν ξεκινάει κανείς από τόσο όμορφες και δυνατές δουλειές, δεν πρέπει και η συνέχεια να είναι αντίστοιχη;

«Μακάρι να είναι. Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει το μέλλον του. Απλώς όλοι δουλεύουμε για αυτό. Θα ήθελα λοιπόν το “Καφέ της Χαράς” να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν».

Επίσης, έγινε γνωστό πως μπορεί να υπάρξει αποχώρηση βόμβα από το Καφέ της Χαράς η οποία είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει χαμό στον ΑΝΤ1 και στους θαυμαστές. Ποιο είναι το άτομο όμως που μπορεί να "χάσουμε" από τους δέκτες μας;

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου