Ανατροπή - Ένας νέος έρωτας και ένας χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες

Αποκλειστικό! «Βόμβα» τα νέα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή - Ένας νέος έρωτας και ένας χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες

Ανατροπές έχουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σαν «βόμβα« θα σκάσει ένας χωρισμός, αλλά και ένας νέος έρωτας. Έχουμε τις εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μεγάλες αποκαλύψεις θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς του ANT1 και το TiVi Σίριαλ σας τις παρουσιάζει αποκλειστικά! Ο Δούκας μαθαίνει για το ερωτικό πέσιμο της Μυρσίνης στον Μιλτιάδη, η Ασημίνα λέει βαριές κατηγορίες στη Δρόσω, ο Λάμπρος προχωράει το διαζύγιο με τη Θεοδοσία, ενώ νέος έρωτας εμφανίζεται στην πόρτα του Θωμά!

Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Δούκας, βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, τον κάνει να έχει ακόμα μεγαλύτερο μένος κατά του Μιλτιάδη. Αλλωστε εκείνος ήταν που ξεσήκωσε τους αγρότες και το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Οι προσβολές και τα άσχημα λόγια απέναντι στον Μιλτιάδη δεν σταματούν, ενώ «χτυπάει φλέβα» όταν κάνει αναφορά στις αποτυχίες της προσωπικής του ζωής! Τότε ο Μιλτιάδης αφηνιάζει και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα ποια είναι στην πραγματικότητα η Μυρσίνη. «Νομίζεις πως έχεις την τέλεια οικογένεια, αλλά γελιέσαι, Δούκα! Η Μυρσίνη δεν είναι αυτή που νομίζεις», του λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας προσπαθεί να τον σταματήσει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρσίνη! Πώς τολμάς;». «Πώς τολμάω; Τολμάω όπως τόλμησε κι αυτή να μου ριχτεί! Ναι, Δούκα, καλά άκουσες! Τη νύχτα πριν φύγω στον πόλεμο, η γυναίκα σου ήρθε στο δωμάτιό μου και προσπάθησε να με φιλήσει! Αυτή είναι η γυναίκα σου, η τίμια κυρία Σεβαστού», λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας εξοργίζεται, λέγοντάς του πως είναι όλα ψέματα! Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. «Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη; Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου. Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;» λέει η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Μυρσίνη, χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου! Μπορεί να είναι χίλια δυο ο Μιλτιάδης, αλλά τέτοιο ψέμα δεν θα έλεγε, αν δεν ήταν αλήθεια! Είσαι μια πόρνη που ρίχτηκες στον αδελφό μου! Θα σε καταστρέψω, Μυρσίνη». Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και φαινομενικά καταφέρνει να πείσει τον Δούκα πως δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που του είπε ο Μιλτιάδης! Ωστόσο ο Δούκας είναι αποφασισμένος να ψάξει την αλήθεια τόσο για τον αδελφό του όσο και για τον Θωμά και τι σχέση είχε με τη Μυρσίνη...

Η άγρια επίθεση της Ασημίνας στη Δρόσω

Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Ομως, άθελά της το μυστικό της θα αποκαλυφθεί στον Φανούρη. Στη συνέχεια εκείνος απευθύνεται στην Ελένη και εκείνη του ζητάει τη βοήθειά του για το τρελό σχέδιο που έχουν συμφωνήσει οι αδελφές της για το μωρό. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ασημίνα έχει αλλάξει εντελώς με αυτή την ιστορία και δείχνει έναν τελείως διαφορετικό και σκληρό χαρακτήρα! Εχασε την εμπιστοσύνη της και τα έχει βάλει με τις αδελφές της, με το περισσότερο μένος να το έχει κατά της Δρόσως. Μια μέρα που πηγαίνει στο πατρικό της, βρίσκει εκεί τη μικρή της αδελφή και για άλλη μία φορά δείχνει έντονα τη σκληρή της πλευρά, κατηγορώντας την ακόμα και για τον φόνο του Σέργιου. «Εκείνο το βράδυ που σκοτώσαμε τον Σέργιο, δεν είπες την αλήθεια, έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρη πια ότι εσύ του ρίχτηκες για να τον κάνεις δικό σου. Ηθελες να βρεις έναν Σεβαστό για γαμπρό! Κι αφού σκοτώσαμε τον Σέργιο, προσέγγισες μετά τον Κωνσταντή και αφού είδες και απόειδες, έβαλες στόχο τον δικό μου τον άντρα! Εξαιτίας σου βάψαμε τα χέρια μας με αίμα! Γίναμε φόνισσες επειδή εσύ κατάντησες μια του δρόμου, μια πόρνη», της λέει και η Δρόσω δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει!

«Ζήσε με τον εραστή σου»

Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού στο γραφείο του εισβάλλει η γυναίκα του. Η Θεοδοσία προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ενώ ο Βασταρδής μάταια προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του. Εκείνη είναι ανένδοτη και φεύγει θυμωμένη. Ο γυναικολόγος προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με τη Θεοδοσία και για να της αποδείξει πως λέει την αλήθεια, πάει στο Διαφάνι και της δείχνει το χαρτί του διαζυγίου του: «Ορίστε, σου λέω την αλήθεια! Θεοδοσία, σε θέλω, δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου», της λέει και κάνει να τη φιλήσει: «Δεν αντέχω στιγμή μακριά σου!». Εκείνη δείχνει να χάνεται στα συναισθήματά της, αλλά πολύ σύντομα συνειδητοποιεί τι γίνεται και τον χαστουκίζει: «Δεν θέλω να με πλησιάσεις ξανά». «Δεν σου αξίζει ένας άντρας που δεν σε αγαπάει και ξέρω πως δεν είσαι ευτυχισμένη με τον άντρα σου! Εγώ όμως σ' αγαπάω στα αλήθεια», επιμένει να της λέει και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Λάμπρος και αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, ενώ εκείνοι προσπαθούν να κρύψουν την ταραχή τους. Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο: «Θα χωρίσουμε και μπορείς να πας να ζήσεις με τον εραστή σου», της λέει, ενώ εκείνη του απαντάει: «Είδες, Λάμπρο, πώς είναι να σε προδίδει ο άνθρωπος που αγαπάς; Εγώ σε συγχώρεσα πολλές φορές...».

Να πούμε πως και ο "'γιατρός" από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε spoiler για την συνέχεια της σειράς και συγκεκριμένα για το τι θα συμβεί με την "Θεοδοσία". Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια λοιπόν;

Νέος έρωτας για Θωμά & Μάρθα

Ο Κυπραίος βρίσκει τη Μάρθα στο σπίτι του Νέστορα και οι δυο τους κάθονται μαζί και συζητάνε. Εκείνη νιώθει πολύ οικεία με τον Θωμά και σε καμία περίπτωση δεν περνάει από το μυαλό της πως στέκεται απέναντι από τον δολοφόνο του άντρα της! Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Μάρθα νιώθει πως μπορεί και πάλι να ερωτευτεί και να φτιάξει τη ζωή της. Αλλωστε το γεγονός ότι ο Αγγελος μεγάλωσε, αλλά και η ηρεμία που έχει πλέον μέσα της αφότου αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με τον Νέστορα, ήταν μερικοί από τους παράγοντες που τη βοήθησαν να «ξεκλειδώσει» την καρδιά της: «Νιώθω πολύ όμορφα όταν σε βλέπω! Μου αρέσει η παρέα σου...» του λέει και εκείνος χαμογελάει και της ανταποδίδει τα καλά λόγια. Η Ελένη που βλέπει τη σκηνή δεν κρύβει τη ζήλια της, αφού για πρώτη φορά νιώθει πως χάνει τον Θωμά. Η ζήλια της είναι εμφανής και στον Κυπραίο, που παίρνει ξανά τα πάνω του και πιστεύει πως συνεχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον! Λίγες μέρες αργότερα, η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως είναι ερωτευμένη μαζί του: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, Θωμά, και θέλω να είμαι κοντά σου», του λέει, όμως εκείνος την απωθεί ευγενικά: «Μάρθα, σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και για όσα νιώθεις για εμένα, αλλά η καρδιά μου ανήκει στην Ελένη! Είμαι ερωτευμένος μαζί της και θέλω να είμαι μ' εκείνη... Λυπάμαι, αν σε στενοχωρώ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια». Η Μάρθα καταρρακώνεται με όσα της λέει και βάζει στόχο της να κερδίσει την καρδιά του και κάνει αντίπαλό της πια την Ελένη.