Σοκ στην Elif - Η Αρζού βασανίζει την Μελέκ

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Elif - Η Αρζού βασανίζει την Μελέκ

Σοκ θα δούμε να επικρατεί σε επόμενα επεισόδια της τούρκικης σειράς του STAR. Η Αρζού ξεκινά να βασανίζει αδίστακτα την Μελέκ. Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ από το TiVi Σίριαλ για την Elif. Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση,

Μπορεί να κατάφερε να τους πάρει ό,τι είχαν και δεν είχαν, αλλά η Αρζού δεν έχει σκοπό να σταματήσει το σχέδιο εκδίκησης που έχει για τους Εμιρόγλου, μέχρι να τους δει να υποφέρουν και να διαλύονται. Πρώτος στόχος της η Μελέκ.

Η Αρζού εγκαθίσταται πια στο κτήμα των Εμιρόγλου και γιορτάζει μαζί με τον Ουμίτ τη νίκη της! Ομως συνεχίζει να θέλει να μάθει τι κάνουν, παρά τις προσπάθειες του άντρα της να την ηρεμήσει και να την αποτρέψει από το να ασχολείται συνέχεια μαζί τους. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους! Ομως η Αρζού δεν πτοείται! Αφού καταφέρνει να βρει το πού μένει πια η οικογένεια, γίνεται έξω φρενών, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκείνοι συνεχίζουν να είναι ενωμένοι και αγαπημένοι! Ετσι καταστρώνει νέα σχέδια για να τους εξοντώσει, βάζοντας πρώτο στόχο της τη Μελέκ!

Αγοράζει την επιχείρηση όπου δουλεύει η Μελέκ!

Η Αρζού αποφασίζει να ασχοληθεί με τα υφάσματα και συγκεκριμένα να αγοράσει την επιχείρηση του Τζεβαχίρ όπου εργάζεται η Μελέκ. Καταστρώνει τα σχέδιά της μαζί με τον λογιστή της, καθώς δεν θέλει ο Ουμίτ να γνωρίζει τι κάνει. Ο Ουμίτ βλέπει τον λογιστή να φεύγει από το σπίτι και τη ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει, αλλά εκείνη αποφεύγει να του απαντήσει. Παράλληλα η αδίστακτη γυναίκα ζητάει από τη Φεραγιέ, τη λογίστρια του Τζεβαχίρ, να συναντηθούν και της λέει να πείσει το αφεντικό της να συνεργαστούν. Η Φεραγιέ της απαντά πως αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή, αλλά η Αρζού την πληρώνει καλά, αφού θέλει διακαώς να κάνει τη Μελέκ να υποφέρει και άλλο! Στο μεταξύ, ο Ουμίτ κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αρζού, αλλά εκείνη του λέει πως έχει ήδη κάνει τα δικά της μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια.

Ο λογιστής της Αρζού την ενημερώνει για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ και της λέει πως είναι χωρίς επίσημη άδεια, όμως παράλληλα μαθαίνει από τη Φεραγιέ πως η Μελέκ παραιτήθηκε πριν από δύο μέρες. Η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για την επιχείρηση του Τζεβαχίρ, αν δεν δουλεύει εκεί η Μελέκ. Η Φεραγιέ καταφέρνει να πείσει τον Τζεβαχίρ για τη συνεργασία και εκείνος γνωρίζει την Αρζού, η οποία του λέει πως γνωρίζει πως έχει πρόβλημα με την άδεια της επιχείρησης. Ετσι του προσφέρει νέα άδεια με την προϋπόθεση να γυρίσει η Μελέκ πίσω! Αν δεν γυρίσει, τότε δεν θα γίνει καμία συνεργασία μεταξύ τους. Ο Τζεβαχίρ δέχεται και όταν επιστρέφει στη δουλειά, ζητάει από την Αϊσέλ να πάει και να πείσει τη Μελέκ να γυρίσει στο εργαστήριο. Η κοπέλα το κάνει, αλλά η Μελέκ της ξεκαθαρίζει πως παραιτήθηκε με αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Στη συνέχεια αναλαμβάνει ο Τζεβαχίρ να της μιλήσει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη! Τελικά καταφέρνει να την πείσει και έτσι η Μελέκ επιστρέφει στη δουλειά και η Αρζού αγοράζει την επιχείρηση! Οταν εμφανίζεται στο εργαστήριο ως το νέο αφεντικό, αρχίζει να βασανίζει τη Μελέκ με το να της κάνει πόλεμο νεύρων, αφού της φέρεται υποτιμητικά και εξευτελιστικά!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ωστόσο, τι μας περιμένει αυτή τη νέα εβδομάδα (16-20/3) στην αγαπημένη σειρά "Elif"; Το Youweekly.gr σας spoilαρει τα 5 επεισόδια που θα δείτε στο STAR σε δυο ημέρες από τώρα.

TAGS